Regisztráció Blogot indítok
Adatok
march23rd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
march23rd 2010.12.26 13:27:03
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Hiába vártad mégsem vetíti nálatok a közeli mozi a Fűrész 3D-t? Ennek egyik oka az lehet, hogy pár napja a tisztelt Korhatár Bizottság úgy döntött, hogy az V-ös kategóriába sorolja a horror franchise utolsó részét (ide kattintva olvasható el a besorolási szempontrendszer). A…..
Október 31. azaz Halloween az angolszász országokban a kísértetek és a szellemek ünnepe. Eredete egy ősi, pogány kelta ünnepre a Samhain-re vagyis Újévre vezethető vissza. Hitük szerint ezen az éjszakán az előző évben meghaltak lelkei hazalátogatnak.  Az idők folyamán…..
Még javában tartanak a Grand Mexican Warlock első lemezének munkálatai, amivel előreláthatólag decemberben lesznek olyan állapotban, hogy ki lehet azt adni. Egy dal viszont már készen van, vagy legalábbis klipet már készítettek a We Disappearre, amit most be is mutatunk itt a…..