Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joci19

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határon túli magyarok szavazati jogával nem az a legnagyobb probléma, hogy listára leadhatnak egy szavazatot. Sokkal nagyobb probléma, hogy azáltal, hogy automatikusan állampolgárságot kaptak, jár nekik egy hatalmas – és rendkívül értékes – jog, mégpedig a választópolgári jog. Mi ezzel a…..
Blogunktól nem idegen a 3D nyomtatás, azonban el kell ismerni, hogy csak műanyag tárgyakat készíthetünk vele, mely korántsem természetes, naturális alapanyag. Létezik fa és fém nyomtatószál is, de nyomába sem érhet a valódi fából faragott díszítőelemeknek, szobroknak. A fa erezete és megmunkálására…..
joci19 2017.12.19 05:28:03
Ma reggel órát tekertünk, életbe lépett a téli menetrend és a Wizz erre a napra időzítette az új csomagszabályának bevezetését. Nem adott ki róla újabb közleményt, de egy nyilatkozat alapján nagyjából sejthetjük, hogy kitől veszik el a kézicsomagját és kitől nem. A változásról annak bejelentése…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
joci19 2017.02.08 13:24:16
Újabb etap a "jó volt a Wizznél, ezért megszüntetik" sorozatunkban: a napokban az ülőhelyleosztást is sikerült átszervezniük. Ezzel feladták a saját egyéni megoldásukat, beálltak a sorba: mostantól ugyanúgy csinálják, ahogy a többiek, nem oszt a gép helyet a foglaláskor, ami ha nem tetszik, meg…..
joci19 2016.12.23 10:34:18
@arpad1983: en 18-an vettem jegyet, de nekem a visszaigazolasban nincs benne csak annyi, hogy valasszak magasabb kategoriaju ulohelyet. de elore osztott nekem nincs.
Jócskán lemaradva a konkurenciától, a Wizz Air is előrukkolt tegnap egy új, harmadik viteldíjcsomaggal. A cél persze most is az, hogy a cég növelje a kiegészítő bevételeit, újabb bőrt húzzon le az utasokról. A döntő többségnek ugyanis a Wizz Go csomag is felesleges pénzkidobás, de persze adódhatnak…..
joci19 2016.12.20 00:03:03
@Ciprusi Utazók: nekem a visszaigazolasban csak annyi van hogy nincs ulohely kivalasztva. check-in meg csak jan 13tol lesz.
  Szeretettel köszöntelek Titeket a RendeljKínait Blog új cikkírójaként! Mostantól az én tollamból született írásokkal is közelebb kerülhettek a Virágzó Kínai Kommunista Ipar csodálatos termékeihez. Bemutatkozásként ezzel a szaftos Mi5 teszttel készültem. Remélem, tetszeni fog, jó szórakozást! 2…..
Itt a JJRC ultimét király játéka. Egyáltalán nem kis darab, viszont tud mindent, amit egy drónnak tudnia kell, és még vízálló is. Mindezt 6800 forintért. Hát nem állati?..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
joci19 2012.08.12 14:21:11
Három hónapja fogadta el a kormány az árfolyamgát rendszerét, a legszemfülesebb devizaadósok pedig már júniusban alacsonyabb törlesztő részletet fizettek. Azoknak, akik még bizonytalanok, itt van még egy kalkuláció. Számításunk szerint a direkt módon elérhető nyereség a…..
joci19 2012.07.02 22:31:17
@tede: nekem 50" 3d plazmam van. en mire csereljek?
Hol volt, hol nem volt, valahol Dél-Afrikában történt nem is olyan régen az eset, amikor a SodaStream levelet kapott a Coca-Cola Company-tól. Nem, nem a Cola Mikulása írta, hanem a fogyasztók figyelmét hívták fel arra, milyen csúnyaságot tettek szódáék.  Ugyanis a…..
    Ritkán látni a környékünkről származó lakásriportot a nemzetközi blogokon. Most belefutottam egybe, ami még jó is: Lukas Kordik, a Gut Gut egyik építésze egy '30-as években épült házban lévő kislakást loftosított magának Pozsonyban.…..
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
joci19 2012.02.25 07:53:24
   Még a kevésbé babonás emberek is tudják, hogy az újév első napján van néhány dolog, amit jó, ha betartunk. Nehogy ezen múljon már a szerencsénk! Úgy tartják ugye, hogy az első napos cselekedeteink hatással vannak az elkövetkezendő évre. Így jobb, ha…..
joci19 2012.01.01 08:32:11
@TrueY: petefészek gyulladast:) buek
joci19 2012.01.01 17:37:34
@TrueY: nem kivantam, csak mint lehetoseget irtam a kerdesedre
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
A Tv2 addig rakosgatta az őszi műsorstruktúra elemeit, amíg egy héttel az X-Faktor előtt sikerült elindítania a Megasztárt. A programming osztály apró diadala ez, biztos bontottak is egy kis üveges BB-pezsgőt, hogy megünnepeljék.Egy hét előnyön ugyanis akár az egész műsorfolyam…..
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
joci19 2010.07.07 23:00:51
Elvárható-e egy olyan állami szervezettől, melynek fő feladata, hogy felügyelje a törvényes rendet, hogy ezt az elvet a magára nézve is kötelezőnek vallja? Bizton mondhatjuk, hogy a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától (VPOP) ezt várja a törvénytisztelő…..
joci19 2009.12.17 23:30:54
Michael Schumacher tényleg otthagyhatja a pirosat az ezüstért, vagy megkapja Nick Heidfeld, esetleg Kimi Raikkönen? – tette fel a kérdést Niki Laudának a formula1.com.”Rosberg az egyetlen pilótájuk, jó, de a jók is jobbak lesznek, ha valaki napi 24 órában nyomás alatt…..
joci19 2009.11.25 17:14:53
 – fizetett hirdetés – Bár csütörtöktől hivatalosan is H1N1-járványról beszélhetünk Magyarországon, a kismamáknak és három év alatti gyermekeknek mégis van okuk az örömre, a vakcinák őket érintő vizsgálatai ugyanis a hét elején kiváló eredménnyel…..
Überfaszák! A legdrágábbat 150 millió dollárért, azaz mintegy 27 milliárd forintért kínálják, remélem ezt azért nem tudná kifizetni a Gyurcsány! Mondjuk annyiból nem lenne rossz, hogy Los Angelesben van.         ..
joci19 2009.11.18 12:18:12
Elég nehéz szembesülni azzal a ténnyel, mi szerint ha valaki vásárol egy társasházi öröklakást, azzal az épületben közös tulajdoni hányadot is szerez, és bizony a tulajdon kötelezettségekkel is jár.  Főleg ez a leromlott  panelházaknál  okozhat meglepetéseket,…..
joci19 2009.11.11 22:22:07
@kolbászoszsömle: nalunk a kozos kepviselo mondta, hogy hofokszabalyozot szereltessunk, de a homennyisegmerot nem ajanlotta. meg a tavhos gyerek sem aki az 5.en lakik. es o is szelsoben mint en.
Nem látogatta meg a kórházban, telefonon sem hívta Hungaroringen életveszélyesen megsérült csapattársát a finn exbajnok.”Kimi nem keresett, egy videón láttam, amin minden pilóta beszélt, ő volt a legnyugodtabb. A kórházba küldött egy üdvözlő lapot, de nincs ezzel semmi…..
joci19 2009.08.18 21:14:27
@t.o.d.: azt azert ne felejtsuk el hogy massa szinte mindig jobb a raikkonennel