Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grassest

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hát ezek meg mit szívtak-díj mai győztese Vince Gilligan és az AMC, a válasz meg kék meth-et, ugye, de ezt csak az érti, aki nézte a Breaking Bad című sorozatot. A Collider hozta le az infót, amit azóta átvett mindenki, így mi is megkockáztatjuk, bár fenntartásokkal. Mert oké, hogy van ilyen,…..
Grassest 2018.11.14 15:33:28
@CM2131: Nem létezik a MIkulás
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Grassest 2018.11.10 23:59:40
@fujimo: Nem a céltalan buzizás itt a lényeg, Dávid lehet nem is homár de a Katona Andor szerkesztő felvállalja, hogy az és emiatt ez egy plusz okot jelenthetett neki hogy segítse dávidot mert tetszik neki. Elég csak ránézni mennyire megkövülten bámulja dávidot amikor ő beszél.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Grassest 2018.11.09 23:00:03
@csillagporszem: nem csak ennyi helyen segítették dávidot amit mi láthattunk. Lehet a játékok sorrendjével is játszani és ami még egyszerűbb, szóban kisegíteni. A meleg szerkesztő biztos ellátta pár tanáccsal játék közben is arról hogy ki mit beszél a riportokban, vagy hogy mi lesz a következő játék. titkokban odaadott csoki,kaja...
De ettől függetlenül azt hogy nyert a bántóan sötét tominak köszönheti leginkább.
Grassest 2018.11.10 00:55:22
@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Nem figyeltem annyira a játék részleteit és nincs az az isten hogy vissza nézzem de ha csalni akartak ennél a játéknál nem a hasábokat fűrészelik máshogy, hanem például kevésbé ingataggá teszik az asztalát, valami olyat ami nem látható.
Végignyomták a döntőig dávidot tény, csalhattak ott is vagy nem szerintem még mindig nem ezen dőlt el a legvége. Hanem tomin.
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? A kezdetben számomra a fizikális helytállás volt a nagyobb kihívás. Az, hogy szerves részét képezzem a csapatnak, helyt tudjak állni olyan feladatokban, ami mondjuk egy sportolónak kisebb kihívást jelent, mint nekem.…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Nekem ez a játék inkább mentálisan volt megterhelő, mintsem fizikálisan. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy vadidegen emberekkel vagyok összezárva, akiktől nem tudhatom, mire számíthatok. Folyton odafigyelni…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Grassest 2018.11.07 22:54:10
@Tündérfürtöcske: 2 évad után azt mondom hogy jó taktika átkerülni a Holtak szigetére. Az ottani játékosok úgy élik azt meg mint a katonák akik közös bevetésre mennek. Illiász is ott volt most Dávid is aki Verát és Jeremyt már az oldalára állította.
Az Rtl be viszi majd dávidot a döntőbe, ahol még Tamás is rá szavaz mindegy hányszor csapja be.
Szerintem Szandi jut Dáviddal a döntőbe mert az előzetesben mutatták hogy küzd a kötelekkel utána pedig sír.
Grassest 2018.11.08 01:25:30
@MegaTron963: Miután honlapon újranéztem az előzetest szerintem se fog nyerni. Elsőt Dávid nyeri, másodikban Fanni vezeti fog és Tomi behozza a lemaradást. Szandi meg sír a végén mert lemaradt a döntőről.
És ha Tomi lesz a 2. döntős akkor részben rajta ment el azzal, hogy Tomi kedvéért Robira szavazott.
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
Grassest 2018.11.04 02:34:57
@bElannaTorres: Még ez a szennylap is kimehetett a forgatásra. Sixx meg hiába kérleli őket évek óta :DD
Grassest 2018.11.03 23:36:31
@törpördögös: Tomi abból hogy Szandi figyelmeztette azt vonta le, hogy Gábor és ő nem rá tesz és másra nem tudnak csak Robira ezért bevédte.
Tomitól függetlenül Szandin ment el, hogy Gábor nem maradt. Ha csöndben marad Tomi vagy Robi esett volna ki.
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Grassest 2018.11.02 22:20:40
@csillagporszem: Mindenki annyira biztos abban hogy Gáborral jó döntőbe menni, de ahhoz el is kell oda jutni vele. A Holtakról visszajön egy valószínűleg erős és az elődöntőben őt ki kéne ejteni hogy Gáborral döntőbe mehessen. Tomi jól tette, hogy kirakta Gábort, ha nem esik ki még lehetett volna Dávid Gábor döntő is.
Grassest 2018.11.03 14:50:58
rtl.hu/rtlklub/survivor/hogyvolt-a-survivor-osszes-kulisszatitkara-feny-derult

elindul valakinél ez a trágya? Napok óta próbálom de sose indul el.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..