Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiccsákó

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
HeStyle Napszemüveg körkép 2012.07.06 16:15:00
A fürdőnadrágok után most a Napszemüveg körképpel folytatjuk nyári sorozatunkat.Egy jól megválasztott darab remek divatkiegészítő lehet és kiválóan feldobhat egy-egy összeállítást, de emellett fontos szerepe is van viselésének, hiszen a napszemüveg a legfontosabb eszköz arra,…..
kiccsákó 2012.07.07 17:54:49
@mit mivan: LOL!! :D
Portugál lapértesülések szerint véget ért a Real Madrid játékos Cristiano Ronaldo és az orosz modell Irina Shayk kétéves kapcsolata.Bár a pletykák szerint idén nyáron már az esküvő is tervbe volt véve, a két fiatal útjai állítólag már február elején elváltak. Közeli…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
kiccsákó 2012.02.21 18:28:45
A köztévé valamilyen titokzatos oknál fogva elhallgatja, hogy jövő pénteken, azaz hét nap múlva bemutat egy vadonatúj magyar tévésorozatot, a Szájhősöket, amit az a Kapitány Iván jegyez, akinek a Beugrót (is) köszönhetjük. Míg a Marslakók című, tavasszal induló napi…..
Varga Zsombor a Ford PR-ese. Ő intézi a sajtóutakat és a tesztautókat, de legalább ilyen lelkesedéssel veti magát a közös szabadidős programokba, amikor különféle alkoholos italok fölött a lovagkor jeles eseményeit veszi sorba, különös tekintettel a keresztes háborúkra. Ez…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
kiccsákó 2010.10.14 23:31:13
@James May: nemnagyon jártál még erre ugye? :)
kiccsákó 2010.10.14 23:34:19
@jove: és ha mondjuk NEM a főútvonalon, hanem eggyel beljebb, a párhuzamos - igen, kicsit hosszabb - úton készül ez el? mondjuk az egyik oldali járda helyett? jaa, hogy az nem ilyen látványos? aha. agymosáson voltál - e már a héten? gondolom igen...
Ma este a radiocafén 9h-től bejrúti élménybeszámoló. Illusztrációként a saját készítésű fotók. A libanoni konyháról testvérblogunkon, a Világevőn találsz több infót és képeket...
Az amerikaiak egyik alternatív megközelítése ez a lakóövezetkben való gyorshajtók kordában tartására. Meglátásom szerint pont annyira hatásos lehet a dolog, mint amennyire veszélyes is. Gondoljuk bele! Nyomom a gázt, ekkor lenézek az anyósülés előtti sporttáskára, aminek…..