Regisztráció Blogot indítok
Adatok
habzsolhapi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Crossover után újabb Crossover Styxxtől - szintén belső használatra javaslom, rajongóknak mindenképpen! - Mi a picsa van, odaragadtál, bazmeg? Itt hugyozom össze magam, vagy még jobbat mondok, elfakad a húgyhólyagom és megdöglök. Szép halál, mi? Na, nyisd már ki azt a…..
Eredeti cím: Ghost Egy borosüveg, két pohár vörösbor az asztalon egy elég lepusztultnak látszó szobában. A kamera megy tovább a fürdőszoba felé, ahol a régimódi kád valami ronda barna trutyival van tele. Meg egy halottal, akinek az arca szép lassan kiemelkedik a szószból –…..
Sziasztok! Valószínűleg hallottátok, hogy Falusi Mariannak milyen magas volt a vérnyomása, mennyire aggódnak érte és milyen alapos kivizsgálásnak vetik alá az orvosok.Nos, értem nem aggódik az egészségügy. Gondolom, úgy vannak vele, - eggyel kevesebb...Évek óta magas…..
A lakásbérbeadás során egyik félnek sem könnyű, gyakran a tulajdonosok részéről akadnak érdekes szerződésértelmezések. A Zugügyvédnek a macskája miatt kellett egyszer újratapétáznia egy albérleti lakást szobáját. Ha a szerződésben az szerepel, hogy a bérbeadót terhelik…..
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
Nem tudom, ki mennyire emlékszik, de valószínű pont ez volt a cél. Gyerekkorunkat venném egy kicsit szemügyre, nem is akármilyen témában. Valamikor jó pár éve volt egy cikk valamelyik nagy hírportálon, ahol azt vizsgálták, hogy a mesék, amiket néztünk, mennyire befolyásolták a…..
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
Praxis Anarchia a balesetin 2010.08.19 06:00:00
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre.   Akárhányszor belépek egy egészségügyi intézménybe, mindig történik valami. Most egy balesetis "élményre" sikerült szert tennünk a győri kórházban. Az első, ami feltűnt, hogy a balesetei…..
 Szia Tibi! Megpróbáltam írni egy modoros stand-up-ot. http://csetneki.blogspot.com/2010/08/modoros-stand-up-komedias.html Üdv! Sanyi   Jó estét kívánok, szevasztok, Puskás Ödön Csaba, azaz PÖCS vagyok. Tényleg így hívnak, ilyen hülye nevet nem talál ki csak úgy az…..
habzsolhapi 2010.08.19 10:43:23
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
A kune kune egy Új-Zélandi háziasított malacfajta, rövid szőrrel és többféle színvariációval. Egy korábbi posztunkban is hatalmas sikert aratott ez a fajta. A találatért köszönet sixxnek...