Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leon_fate (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
leon_fate (törölt) 2011.12.24 12:39:27
Csak szerintem néz ki meglehetősen furcsán a borító?  ..
leon_fate (törölt) 2011.07.22 08:34:11
Nagy Jackass rajongóként így munkából hazatérve most kicsit sokkolt ez a hír... Nem mondanám, hogy ő volt a kedvenc "szamaram", de az ő dolgai is általában igen viccesen voltak, a 3. Jackassban is volt nem egy emlékezetes produkciója. Szimpatikus fazon volt.  Milyen…..
 Stephen King – A Kolorádói Kölyök    Nos, talán Stephen King munkásságát nem kell bemutatnom egyetlen egy blogolvasómnak sem, de az a kérdés viszont felmerülhet, hogy miért egy 2005-ös, eléggé ismeretlen, mondhatni modernkori King könyvről készítem el a…..
/"A bejegyzésben található tovább gomb, remélem nem tévesztitek el"/  2011. Mindenki egy új kezdetet, egy fordulópontot lát benne, pedig igazából egy ugyanolyan nap és év mint az előző. De mivel, valami nagyobb változik, lásd 2010 után odabiggyesztünk egy…..
Iras Land Avenged Sevenfold 2010.10.09 21:08:00
Avenged Sevenfold   Nos, elérkeztünk hát ehhez a naphoz is, amikor publikálom az első zenekar bemutatómat. Kezdeni valamit mindig nehéz, főleg most ugyanis ez nem egy kritika, vagy valami előzetes, ugyanis ez egy teljes zenekart bemutató post, beleértve az együttes albumait és…..
/A bejegyzés második bekezdése után található "tovább" gomb, remélem észreveszitek hogy nincs vége a bejegyzésnek az adott részen/       Ezen a napon is ugyanúgy battyogtam felfelé a mezőkövesdi főbuszmegálló felé, mint mindennap, az idő is az…..
Spartacus – Vér és Homok (1.         Évad)        A Vámpírnaplók első évadának megtekintése után egy viszonylag rövidebb sorozatot szerettem volna megnézni, még az iskolakezdés előtt, éppen ezért esett a…..
/Akik még az ároktői beszámolómra kíváncsiak, azok itt és itt megtalálhatják/  Augusztus 31. Egy nap ami Magyarországon mindenkinek jelent valamit. A diákságnak az iskola kezdetét, a szülőknek a készülődést illetve a pénztárcájuk megrövidülését az idei tanév…..
Iras Land Odaát (5. Évad) 2010.08.14 12:45:00
  Odaát (5. Évad)   S íme elérkezett a nap, az utolsó jelenleg vetített Odaát évadot is befejeztem, s kritizáltam, tehát akik már nagyon unták a sorozatos Odaátot most végre fellélegezhetnek, hamarosan új sorozattal rukkolok elő. Aki elolvasta az előző kritikáimat az…..
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
Ma a flip-flopomat veszem felMmmmh! Gesztenyepüré! A kedvencem!Gyere, nézzünk egy rész "Szex és New York"-ot!De jól néz ki a műkörmöd!Na, lefekvés előtt még egy kis Alien AnarchyLady Gaga nagyon tehetséges és jó klipjei vannakNekem kell Apple termék!De…..
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
leon_fate (törölt) 2010.08.19 01:20:59