Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ORE365

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikaiak egyik alternatív megközelítése ez a lakóövezetkben való gyorshajtók kordában tartására. Meglátásom szerint pont annyira hatásos lehet a dolog, mint amennyire veszélyes is. Gondoljuk bele! Nyomom a gázt, ekkor lenézek az anyósülés előtti sporttáskára, aminek…..
Annak idején, mikor foglalkozni kezdtem a graffitivel, óckodtam az internet használatától. Képzeljétek, mi még analóg fényképezőgépeket is használtunk az alkotások megörökítésére! Felgyorsult a világ. Több fájlmegosztó található a neten, ahol és ahová…..
Szerintem mindenki nagyjából letisztázza magában indulásakor, hogy miért is akar valójában ezzel foglalkozni. Mármint a graffitivel. Van, aki az önkifejezésért, illetve az önmegvalósításért, olyan is akad, aki buli kedvéért, vagy mert adrenalin hiánya van, és van olyan, aki…..
Nicholas Ganz- GRAFFITI öt kontinens utcaművészete Üdvözlet minden művészetkedvelőnek! Habár a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában megjelent könyvet 2008-tól lehet itthon megvásárolni magyar nyelven, nekem csak most sikerült beszereznem eredeti példányt így objektív képet…..
Graffiti blog Filmajánló - INFAMY 2010.08.31 06:59:00
2007 Szeptember közepén volt New Yorkban a bemutatója annak a filmnek, amit Doug Pray (rendező) és Roger Gastman (graffiti-guru) közösen alkottak, és amelynek címe INFAMY(aljasság). Az ősbemutató után a filmet további 35 országban mutatták be világszerte.A mű által betekintést…..
21 nap, 13 város! Ezek a számadatok vannak betervezve a nemzetközi párbajturné-rendezvénysorozat állomásainak sorában, ahol Amsterdam, Berlin, Görlitz, Erfurt, Stuttgart, Lahr, Zurich, Wroclaw, Krakow, Prague, Vienna, Bratislava mellett, (jön a jó hír) kis hazánk fővárosa is helyet…..