Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-bb-

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Rehab 2011.08.15 22:16:00
Most, hogy már a Lángoló Gitárok blog is elővette a témát, elmesélném, hogyan próbáltam idén megúszni a Sziget-kórt. Tavaly nem sikerült, akkor egy hétig feküdtem lázasan a semmitől, illetve nyilván ezer okom volt a lázra, de ezt a Sziget fesztivál utáni kórságot még a…..
A hírhedt reggeli tokiói csúcsból aztán bőséggel jutott nekünk is, még szerencse, hogy megpakolt bőröndjeinkkel a metróvonal legelején szálltunk fel, különben halál lett volna az út a reptérig, így jutott ülőhely nekünk is és a bőröndjeink sem akadályozták a 1.5 órás…..
Amennyiben visszatérő olvasónk vagy ajánljuk a www.oriens.hu weboldalt, ahol sokat olvashatsz Japánról. Az oldal szemkápráztatóan csúnya (ez van), de kárpótol a sok-sok info, a napi hírektől a kultúrán át a könyvajánlókig minden. De hogy mégse maradjatok kép nélkül, álljon…..
-bb- 2011.03.20 20:12:20
Otthon vacsi, Barátok közt, fogmosás, pizsi, alvás, de mi most kelünk itt Tokióban és leérvén a hallba reggelizés közben megint a CNN fogad az észak-afrikai hangoskodó arabokkal. Ismeretlen ismerős lakótársaink, a világ minden tájáról, de legfőképp Ausztráliából az USA-ból…..
Vallás a gyakorlatban fejtágításunk után vissza a fősodorba: Shinjuku felhőkarcolói után elsétáltunk az ebben a negyedben található ún. Electric street-hez, ahol a neonreklámok sűrűsége és fénye a Nap fényerejével vetekszik. Itt láttunk először igazán közelről Pachinko…..
Az előző zanzásított Tokiós poszt után egy bővebb leírás-sorozatot tervezek kiadómmal, akik mindenben támogatnak; ezúton is köszönöm nekik a sok kolbászt, perecet és sört. Elöljáróban annyit, hogy természetesen hiperszubjektív lesz a leírás, így egy csomó minden…..
Tintahal Design Az úgy volt, 2011.02.15 15:42:00
hogy Tokyóban találkoztunk hiperfelhőkarcolóval, love hotellel, telefonkönyvnyi mangákkal, rövid szoknyás lányokkal, csomó Luis Vuitton táskával, Aston Martinokkal és Porschékkel, óceánnal, szárított tintahallal és polippal, ramen levessel, Shiomival, szilva és…..