Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Syntax_Error

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hullák és fiatalok 2006.12.06 16:43:00
A nap leghülyébb címe versenyt ma a Váci múmiák ajándéka című ismeretterjesztő film nyerte, egyébként én biztos meg fogom nézni, mert ha valamit egyből észreveszek a műsorújságban, akkor az a tizennyolcas karika, meg a hullák a címben (m2, 18:00). Ma régi filmeket fogunk…..
Az az időszak, amikor már gond nélkül (értsd: a helyi ORTT nem szól be miatta) lehet csöcsöt/segget/vért/erőszakot mutatni, és elhangozhat a "picsa" szó is. Az angoloknál este kilenctől már szabad a gazda, kínozhatnak terroristákat a Spooks ügynökei, és mondhatjűk azt…..
Figyelem! Horváth Éva, egykori szépségkirálynő, tangamodell és médiamell ma debütál a Barátok köztben. Csak annyit lehet tudni, hogy Zsolt kapcsán kerül a Mátyás téri házba. Biztos leesik a melltartója, és Zsolt előzékenyen felveszi. Vagy egy plasztikai sebésszel találkozik a…..
Csáp Géza Néhány régi mozdulat 2006.09.01 11:40:00
(ömlengés) Harmincéves ember lévén a gimnáziumeleji eszmélésembe csobbant be a kilencvenes évek legeslegelején egy a szénné másolt magnókazetta, rajta az első két Kispál-albummal. (Az se mellékes, hogy kitől kaptam: akkor osztálytársam volt, ma az Index kult tudósítója,…..
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
comment:com Mégis van ördög 2006.08.24 17:24:00
Ma este csak arra vigyázzunk, hogy tízig el ne menjen a kedvünk a tévézéstől, bár a kereskedelmi tévék mindent megtesznek ennek érdekében. De hát ez a dolguk. Szóval 22:05-ig kell kihúzni valahogy, és akkor már kezdődik Werner Herzog Nosferatu-feldolgozása. Az előzmény…..