Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lopkol

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
Beteg, nagyon beteg dolog ez. Volt ugye az első rész, ami tök nagy humor volt, a maga feladattalan feladataival. Aztán jött a második rész, vagy olyasmi, ami megint jó kis ötlet volt, a maga egyetlen, sokszor megoldandó pályájával. És most itt a "hivatalos" második rész,…..
Elméletileg most jönne az a rész, hogy beömlesztek ide hat vagonnyi booth babe-et, de hát ezeket a német lánykákat nem igazán szereti a kamera, így lépjünk is túl ezen. Az azonban már a szürrealitás mezejét tapodja, hogy a képen látható (minden valószínűség szerint német)…..
lopkol 2010.08.19 14:17:10
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ClassicCheatCode -on leltem:

Not many iD Software fans know the etymology of the legendary IDDQD and IDKFA. IDDQD is a combination of iD (from iD Software) and DQD, Delta-Q-Delta, the name of a three-person informal fraternity organized by Doom programmer Dave Tailor during his college days. IDKFA is similar a combination of Id and KFA, which is an acronym of "Kick Fucking ass".
Megint rendhagyó retrózás lesz a héten, mert szabin vagyok, keveset vagyok gépközelben, és nem akarom összecsapni a megemlékezést a két hete megszavazott Civilizationről. Viszont igazi ínyencfalatot kaptok most, hála egyik kedves olvasónknak, Sam.Joenak, aki kölcsönadott…..
lopkol 2010.08.18 18:02:38