Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengelykezű félember

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
tengelykezű félember 2011.07.22 11:05:56
@sixx: Bocs, de a jobb alsó sarokban én ezt látom: © 2009 Index.hu Zrt. Akkor most hogy is van ez?
tengelykezű félember 2011.07.22 12:30:20
@sixx: Az index.hu-ról jutottam ide, úgyhogy én nem értem kúrvára a te első válaszod. De ha nem inged ne vedd magadra. Nem akarok trollkodni, de régebben ugye a napi közéleti hírekhez (is) hozzá lehetett szólni, most meg ilyen semmitmondó cikkek viszik a pálmát, mert a zembereknek lenne mit kiadni magukból, csak nincs hol...Vazze, már a totalcar (ami már csak az impresszumban vállalja az index tagságát) cikkeinek többségét is csak lájkolni lehet... Lehet, hogy beszart az index (és csatolt részei) a médiatanácstól? Nem ide való a kérdés, de nem tudom hol feltenni, és nem is várok rá választ. De a lényeg a lényeg, az index színvonala is közelít a kertévék mocskához. Valszeg ez volt az utolsó kommentem itt...:-)
A Kaposvári Egyetem Helyzetkép a 8-15 évesek érzelmi neveltségének szintjéről című felmérése szerint a magyar iskolások 70 százaléka szívesebben lakna a VV villában, mint otthon - írja a Bors. Az 1423 iskolás megkérdezésével lezajlott friss kutatás megállapításai szerint a…..
tengelykezű félember 2011.05.19 13:22:57
@efes: Nem nézik. Azt csak remélem nem ezen múlik a szocializációjuk, de ahhoz nem leszek partner, hogy VV XY-ról szóljanak a mindennapi társalgásaik. Azért, mert te függő vagy és a cölöpökről szól az életed, nem következik, hogy mindenki más hülye és korcs, ugye? És még finom voltam, lefes....
tengelykezű félember 2011.05.19 16:53:39
@efes: Hülyeségeket beszélsz, és az a baj, hogy el is hiszed. Látszik, hogy gyereket csak messziről, esetleg a bozótosból láttál, ha azt gondolod, egy szülőnek nem kötelessége alakítani a gyereke ízlését, személyiségét, világlátását. Ha nem teszed, akkor megteszi helyetted a tv. Majd pont ilyenek közé engedem, eredj fiam nézz körül, elég érett vagy te Benkő Dániel f@szára meg Alekosz bácsi menyasszonyaira, aztán csak okosan szűrjed meg a világ dolgait, mert nem minden papsajt!....Hát ez sajnos nem így működik kedves lefes. A tiltás dacot szülhet, de a tagadás nem. Ha érvek mentén elutasítom a szennyet, és mellette alternatívát nyújtok a szabadidő normális eltöltésére, nem hiszem, hogy dacot szül. Majd, ha a te kertedben VV Jerzyk meg Gigik nőnek ne csodálkozz. Amíg ki nem növöd a baromságaid, ne vállalj gyereket, csak ennyit tudok javasolni. Dr. Zacher
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..
tengelykezű félember 2011.04.28 11:50:57
Azt, hogy Orbán Viktor legkisebb lányának osztálya a Parlamentben járt kedden, majdnem minden orgánum lehozta. De ilyen, a CKM és a Magyar Hírlap házasságából született ingyenpromót csak a Blikknek sikerült összehoznia. A bulvárlapnak sajnos nem ez az első szervilis…..
tengelykezű félember 2011.03.18 14:44:46
@velorex-vezető: Magyar tehetséges politikus II. (Nagy) Lajos király óta nem volt... csakhogy manapság őt elhajtanák a búsba, mint testidegent az Anjou őseivel együtt. Jesszusom, Orbán meg a tehetséges politikus!!!:-))
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
tengelykezű félember 2011.02.28 11:09:22
@duke64: A III. félidő mifelénk a foci utáni sörözést jelenti, nem szurkolói balhézást... Szódával biztos elmegy a műsor, én inkább a BL, EL összefoglalókra koncentrálok.
tengelykezű félember 2011.02.28 11:16:33
@hetzer87: Nem támogatok én semmilyen csapatot, de ugye azért mert nem érdekel a magyar foci, még nem vagyok testidegen remélem. A foci üzlet, van ugye a kereslet meg a kínálat....
Mostanság Budapesten elég jól lehet autózni nappal. Aztán leszáll az éj, az autók többsége eltűnik, és járhatatlanná válik a város. Vélemények az azonos című írásunkról...
tengelykezű félember 2011.02.23 14:25:20
@tzzttzzt: Csitt, el ne áruld a titkot! A Hungárián a külső sávban tényleg kb. kétszer olyan gyorsan lehet haladni Buda felé, mint a középsőben vagy a belsőben. Csak közvetlenül a Lágymányosi előtt kell besorolni középre.
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
A The Big Bang Theory rajongói megnyugodhatnak: a három főszereplő és a Wolowitzot alakító Simon Helberg fizetésemelése után a Rajesh-t megszemélyesítő Nayyar is sikerrel alkudozott, és aláírta újabb szerződését. A fizetése epizódonként 75 000 dollár lesz, ami háromszorosa…..
Jim Parsons, Kaley Cuoco és Johnny Galecki, a The Big Bang Theory három főszereplője már a most látható évad előtt sikerrel alkudott ki magának egy helyes kis fizetésemelést (60 000 dollárról 200 000-re, ami a következő évadok alatt 50-50 000 dollárral nő majd), két állandó…..
Egyszerű kis sztori, magvas csattanó nélkül, de kétezer forinttal gazdagabban. Der Beste nem kapott vissza eleget húszezerből, de a pénztárosnő nem hagyta annyiban, és megkereste. Ritka örömök lejjebb:Szívemem viselem Csányi bácsi sorsát, ezért az OTP-nél is van lakossági…..