Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papajohn

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ápolót ide! 2011.03.09 16:45:00
PT: Ki viszi a CLS-t?WR: Mit?PT: Mercedes-Benz CLS 350 CDI...Csík: Engem érdekel!  Mikor?PT: Pénteken, hosszú hétvége...Csík: Az nem jó. Bianchival megyünk Egerszalókra. Itt az új kinyomócsapágy. (Megmutatja a dobozt, az íróasztaláról felemeli. Akkora, mint egy családi gyufás…..
Papajohn 2011.03.10 17:35:03
A KTM történelmet írt: tizedszer nyerte meg a Dakart. A győztes Marc Coma és társai csodálatos motorozással mutatták meg a világnak az osztrák cég fölényét: az összes szakaszon az ő gépeik domináltak. 9500 kilométer, ennyi volt a 33. Dakar Rally versenytávja. A Yamahán…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
Papajohn 2010.12.26 10:25:32
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Papajohn 2010.12.20 12:35:05
Ommm!

Írtad, hogy van a rendőrök között a tapló, visszaélő(bocs, hogy nem szó szerint idézek) szerv. DE! Fiatal vagyok, hat éve van jogsim, km 200000 km-el. Ez alatt körülbelül hatszor állítottak meg a hatból háromszor kimondottan bunkó hozzállást tapasztaltam. Egy példa:
Kriss jogsi, bátyó patkánykockája(hozzáteszem, hogy papírilag, műszakilag rendben), bátyó hátul ül, öcsike(jómagam:D) vezet. Péntek este egy vidéki városban elindultunk egy szórakozóhely parkolójából, amint kihajtottam kék fény a visszapillantóban. Megállok, jóestétközútiellenőrzéspapírokatkérek beszélgetés után látva a friss jogsit a 40-es rendőr óvatosságra int, és szép estét kíván. Miközben pakolom el az irataim az út szélén felnézek, és a szembe sávban lépésben jön egy másik rendőrautó, és néz át a mi kocsinkba, afféle "mitakarszkisköcsög" nézéssel. elhaladtak, végeztem a pakolással, indít, megy tovább. Igen ám! De éber kolléga utánunk jött. Kinyittatta a csomagtartót, elkérte a kocsiban lévők iratait és hiába kértem, hogy csekkoljanak le rádión, hogy épp azért álltam az út szélén, mert épp akkor igazoltatott a kollégájuk, ő csak azt hadoválta, hogy ne akadályoztassam a munkájukat. Még azzal is fenyegetett, hogy előállít. Felmerül a kérdés: minden rendőr hülye? Nem, de akik cirkálnak a városban, azok majdnem mind(tehát nem mindegyik!!!) csak a hatalmukat akarják fitoktatni a hétköznapi embereken.
Papajohn 2010.12.20 12:59:53
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Igen, de a hóhér miután levette a csuklyát nem fog továbbra is fejeket vagdosni szórakozásképp a réten.
Jajj,de csúnya! Dupla dinamit 2010.12.13 12:00:00
 Jártamban-keltemben szinte sokkot kaptam egy lakótelepi parkolóban, szerintem a képek ismét magukért beszélnek:Racsing Trabant és ájerbráss Passat.  ..
Papajohn 2010.12.13 18:06:12
A P. család járműparkjának bővülését egy apró malőrnek köszönhetjük. Feleségem (továbbiakban: Hajni) egyre többet gyakorolja a vezetést, sőt, még felfrissítő órákat is vesz egy oktatótól. Örülök neki, mert az én vezetési tanácsaimat valamiért nem hajlandó megfogadni.…..
V8. Ez a karakterpár annyi erőt sugároz, mint talán semelyik másik két írásjel így együtt – na jó, a japán, kínai és egyiptomi jeleket nem számítva –, képzeljék hát el, mire lehet képes az ital, amely magán viseli. Ki is próbálhatják, mit tesz az emberi…..
Papajohn 2010.12.11 11:02:17
PSA
Hopp, megint itt egy tuti, prémium külső-belső mosás, melyet a Hiéna kacagva kapott fel az EZ Washnál. Ha nincs kedve a téli mocsokban bajlódni az autó tisztításával, de már sajnálja szegényt, nyugodtan bízza rájuk. A feladat egyszerű lesz: Keresse meg a legközelebbi,…..
Kínai gyártmány, japán minőség. Azt hiszek, nem létezik? Pedig de, csak ügyesen, alaposan definiálni kell a megrendelést. Igaz, a kultikus MX-5-öt még nem Kínában gyártják, de ez a szépen kidolgozott, mondhatni félprofi modell megéri a pénzét. Persze a Hiéna ingyen adja, elég…..
Papajohn 2010.12.11 10:21:08
A Genesis Coupe alapjaiban rengette meg az amerikai piacot. Ilyen egyszerűen történt minden, az első mondat nem hazudik. Hátsókerekes, jól néz ki, és két motorja közül a gyengébbik is 210 lóerős. A 3.8 V6 pedig 306. Sperrdifi, kupéforma és bazári ár (odaát). A Hyundai…..