Regisztráció Blogot indítok
Adatok
griffsquash

170 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOROS ORSOLYA ORSI 8 éve vagyok aerobic oktató, de az utóbbi időben szinte csak ZUMBA® órákat tartok, mert a ZUMBA®: edzés és szórakozásegy egyedülálló fitness program, amely ötvözi a cardio edzésta feszesítésta forró latin ritmusokata felhőtlen…..
Griff Squash & Fitness Club ZUMBA 2011.12.30 14:14:00
ZUMBA Minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok. Az alábbi táncok találhatók meg a koreográfiákban: Salsa, Rumba, Cumbia, Reggaeton, Samba, Flamenco, Hastánc, Afrikai…..
Válóczy Luca   Válóczy Luca vagyok, aerobik és Hot Iron oktató. Tanulmányaimat a Fitness Companynál és a Fitline tanfolyamain végeztem. Folyamatosan továbbképzem magam, hogy naprakész információkkal segíthessem a hozzám fordulókat edzéssel és táplálkozással kapcsolatos…..
 Hot Iron  A Hot Iron Németországban megalkotott csoportos, súlyzó rudas edzésprogram, ami a test minden izomcsoportját megdolgoztatja. A regenerációs munka hatására az izomzat, jelentős mennyiségű kalóriát használ fel, a zsírraktárak égetés alatt állnak, tehát az…..
Karakal-Griff Amatőr Squash Körverseny 2012  1. forduló  A verseny célja: színvonalas versenylehetőség biztosítása amatőr fallabdázók részére Helyszín: Griff Squash & Fitness Club Budapest, Bartók Béla út 152. Versenybíró: Hackel…..
  Lengyel Brigitta Brigitte A sport egész életemben meghatározó szerepet játszott! Sok sportággal megismerkedtem, többek között 6 évig kézilabdáztam. Az aerobikkal néhány évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni. Hamar tudatosult is bennem, hogy ezzel szeretnék mélyebben…..
Csoportos edzés Krajcsák Márkkal és Balogh Áronnal! Időpont: 2011. szeptember 23. - péntek 17-19 óráig. Az edzések felépítése: Az első órában kombinált játékos feladatokat és szituációs gyakorlatok lesznek kondíciós játékokkal. Ezek a feladatok már…..
Cross Training Julcsival Griff Squash & Fitness Club Nagy intenzitású, magas pulzusszámon végrehajtott funkcionális , általános erőnlét, kondíció, állóképesség fejlesztő, teljes testet átmozgató edzés.  Komfort zónán kívüli edzés és ezért igen…..
 TRX Suspension Training    Csoportos TRX személyi edzés a Griff Squash & Fitness Clubban   Használd a tested a gépek helyett!   Időpont: Kedd: 16:30 - 18:00       A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette…..
Griff Squash & Fitness Club Pilates 2011.09.15 11:34:00
  Pilates   Megalkotója Joseph Hubertus Pilates, aki a keleti mozgáskultúrát ötvözte a nyugati fiziológiával. Így alakult ki a jóga és a gimnasztika együttese. Kedvenc mondása: „A lelkünk az, amely irányítja testünket!” A Pilates-módszer kezdetben csak…..
  Drahos Eszter   A Pécsi Tudományegyetemen végeztem egészségfejlesztő szakirányon. Még az egyetem mellett fontosnak éreztem, hogy tovább képezem magam, így többek között Pilates oktatói végzettséget is szereztem. Ezután rögtön elkezdtem órákat tartani több…..
Griff Squash Liga 20115. fordulóA Griff Squash & Fitness Club házi nyílt squash liga rendszere.Kategóriák: Női, Amatőr, ProfiNevezők számától függően 5-7 fős osztályokba sorolva. Helyszín: Griff Squash & Fitness Club, 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.A verseny…..
Rákóczy Kiss Richárd az 5. forduló győztese Nemzetközi részvétellel (Maged Sallam, Egyiptom), kis létszámmal ugyan, de jó hangulatban zajlott a Griff Handycap versenysorozat befejező fordulója! A mar megszokott profi versenyzők most hiányoztak. Szabóky Marci a válogatott…..
 Intersport III. Országos Szabadidős Squash Bajnokság  Beharangozó Verseny  A Szabadidős Squash SE (amatorsquash.hu) szervezésében lebonyolításra kerülő országos squash bajnokság kezdése előtt egy beharangozó versenyre várjuk a versenyezni vágyó női és férfi…..
 Griff Nyári HandyCapSquash Körverseny5. Forduló Egy Versenysorozat mindenkinek!!! Profiknak és Amatőröknek, Nőknek és Férfiaknak! A HandyCap verseny lényege, hogy a játékosok nincsenek külön kategóriába sorolva, hanem a versenyre nevezett játékosok tudásbeli…..
 Negyedszerre sikerült Gubi Ramonnak! A verseny sajnálatos módon néhány nem várt visszalépéssel kezdődött, ami egy kicsit felkavarta a 32-es táblát. Lehet hogy ezek miatt, lehet hogy nem…a lényeg, hogy ezen a fordulón a meglepetéseké volt a főszerep. A visszalépések…..
 Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 4. fordulóEgy Versenysorozat mindenkinek!!! Profiknak és Amatőröknek, Nőknek és Férfiaknak! A HandyCap verseny lényege, hogy a játékosok nincsenek külön kategóriába sorolva, hanem a versenyre nevezett játékosok tudásbeli…..
 Harmadszor is Szabóky Márton!  A rossz idő ellenére a játékosok létszámán most már megmutatkozott a nyár. 32-es táblán, 22 játékossal zajlott le a 3. forduló. Volt még két ügyes fiatal (Nebald testvérek 10 és 11 évesek) akik bekérték magukat a vigaszág üres…..
 Csoportos edzésKrajcsák Márkkal! Ideje:2011. augusztus 08. (hétfő) - 18-20 óráig.Helyszín:Griff Squash & Fitness ClubA hétfői alkalomra a haladó játékosok, versenyzők jelentkezését várjuk. Az edzésen Márk a szeptemberben kezdődő szezonra készíti fel a…..
 Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 3. FordulóEgy Versenysorozat mindenkinek!!!Profiknak és Amatőröknek, Nőknek és Férfiaknak!A HandyCap verseny lényege, hogy a játékosok nincsenek külön kategóriába sorolva, hanem a versenyre nevezett játékosok tudásbeli…..
Szabóky Márton másodszorra is nyert! A nyári vakáció és a nagy hőség ellenére újra 32-es táblával indult el a 2. forduló. Színvonalam küzdelem mellett újra a papírforma érvénysült és Szabóky Márton megvédte az első fordulóban szerzett bajnoki címet Lukács Dáviddal…..
Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny Egy Versenysorozat mindenkinek!!! Profiknak és Amatőröknek, Nőknek és Férfiaknak! A HandyCap verseny lényege, hogy a játékosok nincsenek külön kategóriába sorolva, hanem a versenyre nevezett játékosok tudásbeli különbségét pontokkal…..
 Griff Squash Liga 2011 4. forduló A Griff Squash & Fitness Club házi nyílt squash liga rendszere.  Kategóriák: Női, Amatőr, Profi Nevezők számától függően 5-7fős osztályokba sorolva. Helyszín: Griff Squash & Fitness Club, 1113 Budapest, Bartók Béla út…..
Griff Squash Liga 2011 3. fordulóVégeredmény   Női Kategória A csoport 1. hely: Apátiné Csipán Noémi 2. hely: Halász Eszter 3. hely: Englóner Erzsébet 4. hely: Tóth Judit 5. hely: Barics Veszna   Amatőr Kategória…..
 Szabóky Márton győzelmével rajtolt el a handycap körverseny!  Nagyon jó hangulatú versenyre gyűlt össze 28 játékos, amatőrök és profik egyaránt. Sikerült összerakni egy mindenkinek megfelelő pontrendszert, így mindenkinek reális sansza volt az élvezetes játékra,…..