Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Camappa

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belülről minden kicsit más, írja mai szerzőnk, István, aki ápolóként dolgozik Ausztriában és úgy látja, hogy sehol még annyi ideges és lelkileg deformált emberrel nem találkozott, mint ott. Az igazság, szokás szerint, valahol az arany középúton lehet. „Sokan próbálnak…..
Camappa 2012.12.30 13:26:28
Hát itt a következő csomag. Bankadó örökre - ne legyen már vita, hogy mikor lesz megszüntetve. A társasági nyereségadó 50 százalékos kulcsa nyilván jótékonyan hat majd a befektetői tőke további özönlésére. Ma csak az energiaszolgáltatókat érinti, de holnap talán más…..
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
A Forbes magazin legutóbbi pénzügyi összeállításából - amelyben a legjobban kereső hírességekkel is foglalkoznak - kiderül, hogy Dr. Dre, amerikai rapper, producer és kiadótulajdonos rendelkezik a legmagasabb jövedelemmel a zeneiparban dolgozók közül. A rapper 110 millió dollárt…..
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
Nemrég a TASZ véleményt nyilvánított egy nagy vihart kavart oroszországi esettel kapcsolatban. Ahogy lenni szokott a kommentelők nem igazán értették meg, hogy miről is van szó. Történt, hogy Oroszországban egy Pussy Riot nevű fiatal lányokból álló punk banda bement egy…..
Napjainkban az öngondoskodás erény, rövidesen azonban a legtöbbünk számára kényszer lesz. Egy kis olvasnivaló: A német kormány az év elejétől kezdve a nyugdíjkorhatár-emelés eszközéhez nyúlt, a jelenlegi szintekről 2030-ra 67 évre növekszik a nyugdíjkorhatár. Szakértők…..
Camappa 2012.08.11 19:30:26
@Tihanyi Zsófia: Sajnos minden tíz évben két évvel nő az átlagéletkor, szal készülj rá, hogy még 85 évesen is itt fogsz sertepertélni. Hacsak nem lesz időközben egy szép kis háború...
Camappa 2012.08.11 19:31:39
@Krisztiantara: Kimész az utcára? Kimegy ez a birka nép az utcára? Nem megy ki. Tehát szép elmélet, de nem lesz belőle egészen addig semmi, amíg mindent ki nem talicskáznak innen.
 "   Dr. Tamás Gáspár Miklós filozófusnak, a filozófiai tudomány doktorának, kiemelkedő tudományos és oktatói munkássága, publicisztikai és közéleti tevékenysége elismeréseként" (Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetés 2005) " Magyarország : Izland 34…..
Camappa 2012.08.08 23:34:28
@Csucsundra: Mire föl a többes szám? Te szerencsétlen, ettől neked jobb az életminőséged? Ettől leszünk előrébb? Egy szar sportcsapattól? Komolyan ennyire debil vagy hogy ezt elhiszed, bemagyarázod magadnak?
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Camappa 2012.06.30 00:35:27
Pintér tagja volt az OTP igazgatótanácsának. Nincsenek oligarchák, nincsenek összefonódások, érdekkapcsolatok.

www.vg.hu/penzugy/penzugyi-szolgaltatok/otp-igazgatosag-pinter-mar-nem-tag-317820

Putyin kell ide. Oligarchákat karámba, vagyonukat megcsapolni, aki beleszól a politikába, annak annyi, aki kussol, elkulloghat a vagyonával. Pont.
DopeManTV Tények 2012.06.10 22:33:00
Több, mit 500 000 eladott hanghordozó (DopeMan, Ganxsta Zolee & a Kartel, TKO, Majka, Fekete Vonat stb) Több, mint 50 slágerlistás dal Együttműködések a magyar zenei élet krémjével (Borlai Gergő, Fábián Juli, Fekete Kovács Kornél, Turjánszky György, Péli Barna stb) Bravo Otto…..
Subba Subba Divat: Morphsuits 2012.06.18 16:37:00
Ilyen riportok miatt érdemes korán kelni és a Mokkára kapcsolni: Tatár Csilla és Kárász Róbert ma reggel a legnagyobb komolysággal arról beszélgetett három, az arcán is kezeslábast viselő ingyenhülyével meg egy üzletasszonnyal, hogy ezen a nyáron morphshuits (feszülős…..
  Most akkor van kőolaj, vagy nincs?! „Az olcsó olaj korszaka véget ért, mert a készletek kimerülőben vannak!” Ugye mindenki hallotta már az elmúlt években legalább egyszer mértékadó energetikai véleményvezéreknek tartott entitásoktól a fenti kijelentést? Ha…..
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma bemutatta a Magyar Növekedési Tervet és a stabilitási törvényt. A miniszter szerint 2020-ra csökkenhet a magyar államadósság a GDP 50 százalékának környékére. Az általunk megkérdezett emberek nem hiszik, hogy csökkenni fog az…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
 A korábbi emelési ötletek helyett jövőre akár nyolcvan százalékkal is csökkenhet az új autók regisztrációs adója. Ki jár jól, ha elfogadják a javaslatot?A cikk további része megtalálható a Totalcar oldalán >>>..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..