Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oOMoHiOo (törölt)

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.21 09:08:56
@vágtázó halottkém: nem egy Aprajafalva az igaz, de ne aggódj biztosan vetíti még azt is valamelyik kereskedelmi csatorna.
Régóta szemeztünk már egymással, régóta készültünk a kóstolásra, és a blog születésnapján végre sikerült megismerkedni a Varga Pincészet (Magyarország kedvenc borászata) Töpszli elnevezésű édes pinot noir-jával. (Annyira buzgók voltunk, hogy egymástól függetlenül) két…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.20 18:08:21
@Kósza: +1

Alapvetően ott lett elbasszarintva az egész, hogy Varga pincészet. Innentől kezdve már csak lejtmenet lehet, amit nem is cáfolt meg a teszteredmény sem.

Mondom ezt úgy, hogy volt az életemnek oly szakasza, mikor szinte csak Varga féle - édes! - vöröseket fogyasztottam. Na jó, mondjuk olyan szakasza is, amikor vbk-t :D
Filmdroid TOP 10 Mozis gonoszok 2012.02.17 19:45:00
 TOP 10 rovatunk újra jelentkezik, ezúttal egy izgalmas témával. A mozi történelem 10 leggonoszabb karakterét, 10 igazi rossz fiút szedtem össze. Gyilkosok, pszichopaták, varázslók, Sith lovagok ékesítik a listámat. Itt van a 10 legrosszabb rossz, akiket nem lehet elfelejteni,…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.18 10:40:57
@BeniMan: teljesen félreértettél. Semmi gondom a Top10 listákkal, de ennek most teljes mértékben - nem törvényszerűen a rajta szereplők miatt, az legyen szubjektív - olyan szaga van, mintha nem jutott volna semmi az eszetekbe, hát tessék egy top 10 lista. A megfogalmazás stb. mind-mind olyan, mintha muszájból született volna az egész.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.18 10:59:36
@BeniMan: passz, én sem értem :) Vavyan Fable Vakvágta c. könyvénél sem tudom miért éreztem így, de így éreztem. Ez nem jelenti azt, hogy igazam van!

Tudom, hogy filmszeretetből írjátok a blogot.

Nagyon remélem, hogy sikerült tisztázni a félreértést és továbbra sem fikázásnak/támadásnak veszed az én - szubjektív - véleményemet, ahogyan azt kértem is korábban! Szeretem olvasni a blogot, ritkán kommentelek, akkor sem trollkodásból.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.20 10:43:50
@gothmog: mondjuk az is megérne egy kiadós boncolgatást, hogy igazából mit/kit mondnunk, tartunk gonosznak.

Mert mondjuk van olyan "gonosz", aki nincs tudatában a tetteinek, nem tudja felmérni azok súlyát stb., míg van aki igen és annak tudatában tesz, vagy nem tesz.
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.17 14:45:59
@Bobby Newmark: köszönöm az infót, de szerintem annyiból irreleváns, hogy ez nem változtat azon a tényen, ami miatt magam mögött hagytam a PC-s játékvilágot. Évekkel ezelőtt, mint írtam is. Az utolsó PC konfig amit vettem, 2001-es volt és cirka 2006 óta nem nagyon foglalkozom - saját gépen - PC-s játékokkal.

Elhiszem Neked, hogy manapság már nincs meg ez a hardverfejlesztési költségszükséglet, nekem viszont manapság már nincs igényem PC-s játékra, illetve a mai játékok futtatásához szükséges konfigra.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.17 14:47:05
@oOMoHiOo: az említett PC-t éveken át fejlesztgettem, amíg volt rá lehetőség (hardver és pénztárca szabta korlátokig).
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.17 18:33:27
@Bobby Newmark: no igen, ezzel szerintem marhára maguk alá lőttek a PC-s játékfejlesztők. Perpillanat egyetlen egy játék van, amit sajnálok (vagy fogok sajnálni): a Diablo 3.

Ami a fiszfaszokat illeti, nálam egyetlen ilyen dolog van, ami nagyjából felesleges - mert használhatatlan -, az pedig a pisztolyok. Ezeken kívül csak a Wii Fit-em van, amit viszont használok (jóga). Bocs, meg a Guitar Hero kiegészítők, de azokat szintén. Ezeket a teniszütő és egyéb dolgokat hülyeségnek tartom, a pisztolyt is csak azért vettem, mert kényelmesebb - lett volna, ha működik a dolog - azt tartani és azzal célozni, mint a remote-al.
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.16 10:39:26
@BlahBlah: te direkt nem érted, hogy az egész felháborodásnak momentán nem az az apropója, hogy mely megyében milyen "nációk", hány gyereket "csinálnak", hogy segélyhez jussanak.

Hanem arról - hasonlattal élve - hogy egy maratoni hosszútávfutó fizikumával rendelkező ne tartson kiselőadást egy mozgássérültnek arról, hogy simán lehet láb nélkül is szaladni.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.16 23:27:53
@a szív fészkei: tapasztalom idestova több, mint egy évtizede.

Nem meglepő módon semmit nem tudott reagálni arra amit írtam...
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.16 23:32:30
@BlahBlah: ez a duma hiteles is lenne akkor, ha ezzel szemben nem menne a hiszti a rendvédelmi és katasztrófavédelmi stb. szervek hivatásosainak korkedvezményes nyugdíjának eltörléséért, ami meg is történt.

Holott nyugodtan lehet mondani az általad feldobott analógia alapján: tessék akkor elmenni rendőrnek, tűzoltónak stb.

Értem én, hogy nincs helye az önálló gondolatoknak, de nem lehetne legalább egy következetes tartalommal rendelkező pártbibliát előbányászni valahonnan és abból idézni?
Szóval ott tartottunk, hogy Markus "Notch" Persson, a Minecraft fejlesztője, frissen lett indie atyaúristen és milliomos gondolt egyet, és felajánlotta Tim Schafer kalandjátékpápának, hogy ha a kiadók folyton visszadobálják az ötleteit és nem akarják finanszírozni, majd ő…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.16 08:11:46
@Gargaj: "a fejlesztesbol kiszallt es most latvanyosan (es publikusan) szorja a penzet olyan dolgokra ami neki szemely szerint jol esik"

Ha neked van pénzed, akkor nem olyan dolgokra költöd, ami személy szerint neked jól esik?

Nem értem, tényleg...
A zsírégető élelmiszerek kettős feladatot látnak el, egyrészt segítenek a zsírok elégetésében, másrészt hosszabb időre a jóllakottság érzetét keltik, így kevesebb kalóriát fogunk fogyasztani. Zsírégetők Tojás 78 kalória darabja A tojás nem csak "táplálkozási…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.14 07:12:31
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.14 19:14:42
@perpetum: És mi bajod a zsírral? Zsírban oldódó vitaminok?

Nézd meg azt is, mennyi benne a szénhidrát.

Igenis vannak "zsírégető" ételek. Az más tészta, hogy testmozgás nélkül nem sokat érnek :D
Fokozzák a zsírégetést. Ennyi. Testmozgás során.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.14 19:15:32
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: fenyőmagot hol nem kapsz? Majd minden bioboltban, herbáriumban, drogériában, Intersparban, Kaisersben stb. kapható. Hosszú évek óta.
Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy idei koncertjeire új énekest keres a Queen, ennek kapcsán, nyilván a hírverés kedvéért, még Lady Gaga is szóba került, mostanra azonban kiderült ki fog valóban énekelni Freddie Mercury posztján. A Sonisphere fesztivál szervezői a…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.07 15:44:51
@Bogyó 2: Ezt biztos, hogy nekem szántad? Mert javarészt nem Veled folytattam párbeszédet.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.07 19:25:10
@Bogyó 2: Mit írtam: "javarészt nem Neked"

Hadd ne kelljen már szöveget értelmezni. Amit még írtál, arra pedig azért nem tudok/akarok reflektálni, mert már leírtam, amit gondoltam, minek ismételjem magamat?
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.07 22:16:35
@Bogyó 2: amúgy árult már el, mi ez az elvtársazás nálad? :)
Elvtársak eleve nem hallgatnak rockzenét, mert az a nyugat mérge :)
Gondoltam megnézem, hogy mennyibe kerül mostanában a fekete piacon egy SII és erre a silány, ámde laikusok számára megtévesztően ható Samsung Galaxy SII remakre akadtam. Az eladó volt olyan pofátlan, hogy simán beleírta a termék nevébe a Galaxy, SII, és i9100 szavakat, úgyhogy…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.03 12:12:30
@klarky: máskor amúgy legalább higgadj le, mielőtt nekitapadsz valakinek ok nélkül, mert ez most egy cseppet vérciki, hogy velem pörölsz, hogy milyen kattintásérzékeny index címlapot akartam alaptalan vádaskodással.

Erre most én mondjam azt, hogy Te vádolsz engem alaptalanul? Ráadásul én okkal mondhatnám, Veled ellentétben.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.03 12:23:15
@Lájk Magazin: ez mondjuk a legtöbb hasonló (keleti) oldalon így van, pl. az eachgame.hk-n is. Cserébe néha lassan érkeznek a cuccok, de ezzel olykor az MPL is így van, jópénzé :)
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.03 13:21:13
@klarky: ok, az aukciót elhiszem, hogy törlik, azonban sajnos az a gyakorlat nem él, amit korábban Te is említettél, miszerint egyszerű a rendőrségi feljelentés, mert a vatera kiadja az átverő feladó nevét-címét, mert az esetben, amiről én meséltem, nem adta ki, így aztán ismeretlen tettes ellen indított a delikvens feljelentést.

Az ebay is védi a vásárlót (pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/index.html), az amazon pedig nem a saját termékeit árulja kizárólagosan, számtalan egyéb eladó van ott is.
Hoffmann Rózsáról egy felvételiző diák édesapja, Keresztury Tibor a litera.hu főszerkesztője írta le véleményét. Ez sokkal stílusosabban és elegánsabban fogalmazott meg sok mindent, amit Hoffmann Rózsáról gondolunk. Az oktatási államtitkár asszonyról, aki diákok tízezreinek…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.01 09:57:52
@bala90:
"Jómagam harmadéves Corvinusos vagyok, nem légből kapott a példa..."

Bocs, de egy ilyen "hiányszakmákat" felvonultató egyetemen ne csodálkozz a szőke cicán.
www.uni-corvinus.hu/index.php?id=_p1000400

S megint más bent lenni a képzésben és megint más pofára esni, mielőtt beléphetnél a képzésbe.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.01 17:25:21
@Süni: nekem leginkább az a gondom, hogy megint egy kapkodva, ész (kívülről nagyon úgy tűnik) nélkül meghozott döntésdominó részesei vagyunk, leszünk. Ha megfeszülök sem értem, miért nem lehet azt mondani: ez és ez a hiányszakma (és tényleg az, nem pedig légből kapott akármi), ezért ennyi és ennyi állami ösztöndíjra lehet pályázni az adott szakon, természetesen tanulmányi eredményekkel versenyeztetve a jelentkezőket. Én azt sem tartom irreális elvárásnak, hogy ha állami ösztöndíjat nyer valaki, akkor kössenek vele tanulmányi szerződést, miszerint ok az állam fizeti a képzésedet, de - amellett, hogy garantálja a szakmájában való elhelyezkedését, és ez fontos tényező ám! - ezért amennyit tanultál (év), annyi évet légy oly kedves dolgozz le, vagy fizesd ki a képzési költséget részarányosa (akár részletben is). Ez amúgy régóta működik, mert pl. a katonai főiskolák is így funkcionáltak már az ezredforduló előtt is. Igaz, ott nem kredit rendszer volt, hanem kötött órarend és vagy megcsináltad az adott tárgyat az adott félévben, vagy búcsút inthettél az intézménynek (és fizethetted vissza a képzési költséget).

Mindezek mellett természetesen egy átlagember számára, élete végéig eladósodás nélküli költségtérítéses képzési lehetőségeket is kell(ene) biztosítani, mert azért a "majd megemeljük a diákhitel folyósítható összegét" sem megoldás, erre manapság tőlünk jóval nyugatabbra is számos példa van intő jelként a szemünk előtt. Valamint valami lehetőséget az átjárásra, tehát ha valaki kiemelkedően teljesít költségtérítéses képzésen, akkor annak legyen lehetősége állami ösztöndíjat elnyerni.
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.03 10:24:28
@melonli: szerintem ne gondolkodj, hanem menj. Ez nem cinizmus, hanem jótanács. Nálam is csak hajszálon függ a dolog, hogy pakoljak és menjek.
Valami el van baszva a How I Met Your Mother háza táján. Napok óta nem tudok szabadulni ettől a gondolattól. Nem is az új évadban előtérbe kerülő indokolatlanul hangsúlyos dráma vonallal kapcsolatban van a gond, hanem valami sokkal régebbi, mélyebben gyökeredző hiba szúrta a…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.02.03 06:12:38
@hallari: persze, ahogyan teljes mértékben belátható az is, hogy Micimackóék drogfüggők.

Az egyetlen egy pillanatig sem fordult meg a fejedben, hogy nem kell minden mögött mélyebb tartalmat keresni? A sitcomok szereplői egytől egyig "nem százas" emberek, ahogyan mindenki, kvázi hétköznapiak, csak épp némileg eltúlzott, kisarkított jellemvonásokkal, viselkedésformákkal.

Nézz már utána légy szíves, hogy mi is az a sitcom... bár megkönnyítem a dolgodat: szituációs komédia. A szituációt gondolom nem kell magyarázni, a komédia pedig: "A komédia vagy vígjáték olyan drámai műfaj, amelyben a világot komikusan ábrázolják, ezzel a nézőt nevetésre ösztönözve. Ellentétekre épül: valóság-látszat, értékes-értéktelen. Az ilyen művekben gyakori egy-egy élethelyzet humoros ábrázolása, emellett a félreértések is fontos szerepet kapnak." (forrás: Wikipédia).

Szerintem fenti kritériumoknak tökéletesen megfelel ez a sitcom is. Ez a célja. Ennyi.
Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi…..
oOMoHiOo (törölt) 2012.01.21 13:29:34
@unrealnoise: "A közönség szereti a pontszámok alapján"

Ennek a közönségnek vajon mekkora hányadát teszi ki az amerikai közönség, illetve vajon hányan látták a másik verziót is?
oOMoHiOo (törölt) 2012.01.21 13:30:39
@JimGilmoure: mert az amerikaiaknak csak igen elenyésző hányada néz meg bármilyen nem amerikai filmet.
oOMoHiOo (törölt) 2012.01.21 14:40:35
@unrealnoise: nem a mennyiségről beszéltem, hogy hány ember voksolt, hanem arról, hogy teljesen logikus az, ha X ember szavaz, amiből mondjuk 70% amerikai és tetszik neki a film, az magas pontszámot ad, ami lehet nem lenne ilyen magas, ha látták volna (de mivel amerikaiak, nem látták) a svéd verziót.

Ezért nem tartom célszerűnek minden esetben az imdb-re, vagy a rottenre hivatkozni. Ha az adott film "egyedi darab", akkor mérvadóbbnak tartom, de így a legkevésbé sem.
Filmdroid Buffy reboot 2010.11.22 22:15:44
A Warner bejelentette, hogy a Buffy, a vámpírok réme (Buffy The Vampire Slayer) vissza fog térni. Ám nem a nyolcadik évadnak ugranak neki, hanem teljesen újrakezdik az egészet, rebootban gondolkodnak és az új fracnhise-t egy mozifilmmel alapoznák meg. A rajongók talán máris…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.12.30 05:47:04
oOMoHiOo (törölt) 2011.12.30 05:48:03
@oOMoHiOo: visszavonom, megtaláltam...
IDDQD Hardcore-e vagy? 2011.12.07 18:47:26
Vajon mennyi játék a túl sok játék? Mikor mondhatjuk azt, hogy valaki túlzásba viszi, és ez már egészségtelen? Egy reggeltől estig végigjátszott hétvége? Napi átlagban 2-3 óra? 4? 5? Nyilván egyéntől függ, meg attól, hogy  mennyi ideig tartja az ember azt a napi X óra…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.12.08 09:15:00
Wizardry 7, szombat reggeltől vasárnap délutánig. Csak wczni keltem fel a - kollégiumi "közös" - gép mellől.
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Ez kb. ugyanaz, mintha azt kérdezni valaki, hogy miért szeretik az emberek a Diablo után a Diablo 2-t játszani és miért várják annyira a Diablo 3-at.

Mennyire ismered a JPRG-ket? Hoppá, tényleg hasonló a grafikai stílus (nem meglepő módon a manga és anime is hasonló, sőt pl. Robert DeNiro is hasonló a filmjeiben, hiába szólnak azok másról), azonban a történetek nem ugyanazok. Tény, hogy vannak ismétlődő elemek, hasonló "drámai" fordulatok, de ez a nyugati játékok esetében is hasonlóképp van (ahogyan a filmeknél is).
A 13 éves könnyes/nyálas emós célközönséget amúgy mire alapozod, azon kívül, hogy szemmel láthatóan rühelled a játékstílust? :)
Férfi blog Nem is értem 2011.11.27 16:11:00
Matolcsy legfrissebb szavaiból az derül ki, hogy jogász kormányunk az állam jövő évi költségvetési stabilizálásától reméli a gazdasági felemelkedést. Ennek érdekében folytatja a gazdaság szereplők agyonverését, úgy a vállalkozásokét, mint a fogyasztókét. Tényleg…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.11.27 21:09:07
@roli101: Végül is csak a post lényegét nem fogtad fel, de ezt muszáj volt közzétenned :)
Blablának látszott az egész. És most, több száz évvel keletkezése után, a 75 000 karakter értelmes szöveggé állt össze. Az úgynevezett Copiale Titkosírás 105 megsárgult lapjára nagyon gondosan absztrakt szimbólumokkal és latin, valamint görög betűkkel rejtjeles szöveget…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.28 15:06:12
@na__most__akkor: Hűha... most már a nickem is probléma?
Tessék mondani, hol lehet anyakönyveztetni szép madzsaros nickneveket? Akarom mondani: internetes becenevet?

Részemről OFF vége. Eddig is túl sok karaktert pazaroltam egy arra méltatlanra.

A blog tulajdonosától pedig elnézést, amiért nem siklottam el szó nélkül az ékezeteken való trollkodás felett.
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.28 15:21:05
@huta9020: ok, viszont miből gondolod, hogy egy téves fordítás is értelmes szöveget ad eredményképpen? Amennyiben lefordítasz egy összefüggő szöveget és egy értelmezhető szöveg az eredmény (tehát nem Republic dalszöveg... bocsánat Cipőtől, de a "repül a bálna, az a parancs, érik a narancs"...), akkor - szerintem - feltételezhető, hogy helyes volt a dekódolás. Ha nem, akkor az azt feltételezi, hogy kettősen van - minimum - kódolva az eredeti szöveg, amire persze volt már példa. No és innentől kezdve jön a csavar, hogy mikor lehetsz biztos abban: az eredmény már a végleges, az eredeti szöveg.
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.28 15:22:01
@Juhari Zsuzsanna: :) Én is, de nem minden blogíró tolerálja az offtopicot (amit meg tudok érteni).
Jackpot Edd halálra magad! 2011.10.08 09:02:00
Hamburger függőség, avagy egy étterem, amely hírből sem ismeri az Update-et!2005-ben Dallasban nyitotta meg első éttermét az Egyesült Államok egyik legvitatottabb gyorsétterem-lánca a Heart Attack Grill. A borzalmasan magas kalóriatartalmú menük nem mellesleg, polgárpukkasztó…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.09 09:51:36
@pupak30: gondold át kicsit :)

Esélyük sem lenne, ha kártérítési pert akasztanának a nyakukba, hisz minden arra utal (mit utal, a képedbe dörgöli), hogy magas kalóriatartalmú ételeket, italokat stb. árusítanak.

Nem lehet rájuk mondani, hogy "nem szóltak".

Amerika pedig zabál. Lásd a "Fald fel Amerikát" c. sorozatot.
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.06 19:16:14
@Viktor H: miért lenne minden masszőz az?
Fenti sirám olvastán én meg voltam róla győződve, hogy itt egy "normál" masszőr panaszáról van szó.
Egészén idáig:

"Miért kell a hangos zenére, a trolira, a légyzümmögésre fogni, ha nem müxik a dákó és én meg élesztgetem, mint regényhős a pislákoló tüzet?
Miért kell a kéztörlőbe törülközni, amikor ott a fürdőlepedő?"

Namármost, én voltam már "normál" masszőznél, fenti dolgok szóba sem kerültek, fel sem merültek. Végiggyúrta a hátam, karom, vállam, nyakam, lábam. Dákó szóba nem került.

Én nem általánosítok. De jelen post ezek szerint nem "normál" masszőrről szól :)
oOMoHiOo (törölt) 2011.10.08 09:11:13
@Viktor H: s ezzel adtál is a sz@rnak egy pofont.

Szóval akkor most faszcibáló kurva az erotikus masszőr, vagy nem?
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..
Az IKEA hackerek újra támadnak. Néha agyament ötletek is elsülhetnek jól, és olyan dolgok kerülnek a falra, amiknek abszolút nem ott van a helye. Egy önjelölt hobbiasztalos az IKEA VIKA OLEBY asztalláb felhasználásával készített előszobai kabátakasztót. A beruházás…..
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
Egészen elképesztő mélységekbe tud zuhanni a szervizekben a "nemjavítás". Gábor esetében például a Candy a mosogatógép az egész szivattyúmotorját cserélte volna 30 ezer forintért, ahelyett, hogy belerakott volna egy 300 forintos kondenzátort.Történt, hogy elromlott a 3…..
oOMoHiOo (törölt) 2011.09.13 18:27:59
@raftery: mosogatógép, nem mosógép. Igaz nem túl sok karakter a különbség, de azért mégis.
Pláne, hogy már másnak is felhívták a figyelmét erre az egyszerű tényre :)
IDDQD Fuss az életedért! 2011.09.13 13:32:00
A Zombies, Run! című, a fejlesztés korai fázisában járó iPhone-os játék szinte kizárólag sokszorosan bevált, kipróbált ötletekből építkezik: kitört a zombi-apokalipszis, a túlélők egyik vezetőjeként egy bázist építesz, ahol biztonságban meghúzódhat a nép az élőholtak…..
IDDQD Indul a Nuka Break sorozat 2011.08.31 09:57:57
Amikor megjelent a Fallout Nuka Break című rajongói film, azt kívántuk, bár készülne rendes mozifilm, vagy legalább tévésorozat a játékból. És lőn. vagy legalábbis majdnem, webes sorozat indul ugyanis a Nuka Breakből, az első epizód már online. És nem is rossz, sőt.   ..
oOMoHiOo (törölt) 2011.08.31 14:23:23
@KKKKKKKKK: Az Oscar-díjasok épp másfelé hakniztak.

Semmi gond a kisfilmmel. Rajongói filmnek, webes sorozatnak éppen jó.