Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rámmárá

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csalfa karma után új websorozat készül: a Gimi két osztály, a sportosok és a művészetisek harcáról és a 14-18 évesek mindennapjairól szól. A sorozatot a We Group készíti, a producer az ügynökséget alapító Érczy Zsolt, akinek a nevéhez kötődik az RTL Receptklub, az…..
rámmárá 2011.07.15 03:45:31
na ezért tart itt ez az ország.
valami gusztustalan hányadék ez cucc, itt a pilot 1:
www.youtube.com/watch?v=NiRVoSkvLyA. van még másik kettő, az is ilyen jó.
ezt ki láthatta élethűnek, de minimum jónak, azt nem tudom.
 És még mindig van bőr a Mizun. A héten már az Irigy Hónaljmirigy is beszállt a csatába, hakniztak Fábrynál, klipet forgattak a belvárosban. Amire azonban nem számítottunk egy stylist is beállt a sorba. Lakatos Márk elmesélte, egy komoly Hajós utcai buli után páran…..
Emeljük poharunkat azon filmtörténeti remekekre, ahol a piáról van szó, legyen szó sörröl, borról, rövidről, hosszúról, vagy bármi egyéb kokkolínó színű löttyről. Filmek, ahol a szereplők iszákosak és most kicsit vonatkoztassunk el: nem, nem a Dallasról lesz itt…..
rámmárá 2010.11.13 14:15:44
@schdl: az feltűnt már, hogy amerikában sok az orvos, tanár, ügyvéd, tudós?:D
sok film van a munkásosztályról is, csak nem nézel eleget.
rámmárá 2010.11.15 19:23:00
@FAQlyás Menyét: háhá, elvileg, ott a lényeg. a világon mindenhol törölgetnek - bárokban, éttermekben -, mert különben a poharak, tányérok foltosak maradnak, mert egyszerűen nem száradnak olyan szépen. amit a vevő ugye nem lát, azon nem hisztizik.

@Interstellar Overdrive: az év válasza. ettől még a poszt értelmetlen és buta, a filmekről láthatóan fogalmad nincs, ahogy a vendéglátásról sem. úgy csodálkozol rá a dolgokra, mint a hároméves a tűzoltóautóra.
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
És akkor még Sloane sideboobját be sem tettem, Vinnie kokózásáról nem is beszélve. Ez volt eddig a legdepressziósabb epizód, mindenkinek mindene szarni ment, vagy ha még nem, akkor majd fog. Remélem, a következő részben Mrs. Ari is előbukkan. Még két kép az ugrás után. ..
rámmárá 2010.08.17 21:53:02