Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaulitz Crystal

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Itt az újjabb rész. És köszönöm a komikat is. ^^ Gondolom nem kell írnom, hogy aki nem olvasta el az előző részeket, az tegye meg most! ;) Úgy érteni fogod a történetet. xD Szóval a negyedik rész:   Tom arra ébredt fel, hogy csöngetnek. Azonnal…..
Sziasztok. Gondoltam hogy megírom a történetem második részét is, mert úgy sokkal érdekesebb és izgalmasabb lesz, és akkor el tudjátok majd dönteni hogy szeretnétek-e folytatást vagy nem. :) Szóljatok ha szeretnétek. ;D De ha nem vagytok regisztrálva ide, és szeretnétek írni hogy…..
Sziasztok. Nagyon belelendültem az írásba. :D Van ihletem, időm is van, szóval gyorsan megvagyok az új résszel is. Noss, akkor a várva várt harmadik rész: Aki nem olvasta el az első és második részt, az most tegye meg, mert úgy nem fogja érteni hogy mi miért van, stb...…..
Sziasztok. Már tegnap el akartam kezdeni az írást, de fáradt voltam. xD Szóval akkor ma kezdem a történetet. De csak akkor lesz folytatása, ha ti akarjátok. Szóval kérek majd hozzászólást írni! ;D Mert ha nem mondja senki hogy folytassam, akkor nincs értelme írni. Ja és még…..
Kaulitz Crystal Nyitok :D 2010.08.17 19:28:00
Hát nem is tudom hogy hol kezdjem. :D Először is üdvözlök mindenkit a blogomon! :) Ez egy TWC (Twincest)-es blog, ahol Bill és Tom Kaulitz (kitalált) szerelméről olvashatsz történeteket. Remélem mindenkinek tetszeni fog, és máskor is fel fogtok jönni! Most ennyi lenne, holnapra…..