Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehuto

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Mai bejegyzésünkben szerettünk volna egy kicsit utánajárni annak, hogy miből is készülnek pontosan a zacskós levesek, láthatunk-e minőségbeli javulást az összetevők között és vajon a rossz hírük valóban jogosan él-e a köztudatban? Az összetétel mellett arra is kíváncsiak voltunk,…..
lehuto 2016.02.05 18:18:02
@orient: Vízelvonással vagy liofilizálással. Kipárologtatják a cuccból a vizet, ezért lesz olyan kicsi és tömör. Akár hiszed, akár nem, a tested kétharmada is víz. Ha kivonnák belőled a vizet, egy kis furcsa, szikkadt májgombóc maradna belőled is. Science, bitch!
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
A környéken való bolyongásunk során véletlenül akadtunk Füzérradvány nevezetességére. A tipikus, kastélyban végződő csodás fasor látványa már sokat sejtető volt, de magunk sem gondoltuk volna milyen élmények várnak még ránk. A Károlyi-kastély parkjába beérve kellemes…..
Blogger-alapfilozófiám, hogy csak olyan cikket írjak, ami engem is nagyon érdekelne mint olvasót. Ezért döntöttem úgy, hogy összeválogatok 30 filmet, amik amilyen nagyszerűek, legalább olyan ismeretlenek a nagyközönség számára. Teszem ezt azért, hogy minél több műkedvelő…..
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Rég volt akkora mozgolódás a tévében, mint idén. Először Ördög Nóra ment át elég nagy balhéval a háta mögött az RTL-től a TV2-höz, most pedig Tatár Csilla hagyja ott a csatornát 12 év után, hogy az MTVA-nál folytassa. Mondhatni csöbörből vödörbe, de Tatárnak biztos…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
lehuto 2014.07.12 12:19:34
Filmbook The Raid 2 2014.07.02 06:02:00
Az első résznél gyakran felmerült kritikaként, hogy milyen egyszerű sztorija van. Egy bunyós filmnél. Jó, hogy nem a romantikus szálat hiányolták belőle, az lett volna még a szép. Mindenesetre elkészült a folytatás, ahol Gareth Evans mintha hallgatott volna a jó szóra, és…..
lehuto 2014.07.02 21:12:44
Itt egy kivágott jelenet lőfegyverekkel. Aki tud angolul, elolvashatja, hogy végül miért nem került bele.

vimeo.com/90092972

A kritikáról meg annyit, kedves posztoló, hogy mielőtt a szájbarágós amerikai és (igen!) John Woo-s szarok után veszed a bátorságot, hogy kritikát írj egy távol-keleti moziról, akkor nem ártana többet megnézni belőle. Nem csak harcművészeti filmekből. "Gyors tempó, nagy kihagyások..." Ne röhögtess, bazd.
A politikusok időről időre megpróbálják jelét adni annak, hogy ők is csak olyan emberek, mint a választóik. Jellemzően ezek az alkalmak a választások előtt megsokasodnak. Összeszedtünk pár vicces, érdekes fotót étkező politikusokról. Bár a blog nevéhez méltón ez…..
Noha hivatalos bejelentéssel nem találkoztunk, megjelent a Pegasus Airlines menetrendjében az Isztambul-Budapest útvonal. Túlságosan persze nem meglepő, hogy egy olyan cég, mely már egy Ásványvíz nevű 75 ezres városba is repül (Mineralnye Vody Oroszországban), felvesz listájára egy…..
disrupt Sörstyling 2014.05.21 12:51:28
A jó sör csapoláskor tömör, gazdag, tartós habot ad. Ezt házilag szinte lehetetlen egy üvegből vagy dobozból kiöntött sörnél reprodukálni, ráadásul sok múlik a technikán is. Férfias játékok, avagy pub-közeli élmény otthon: itt a sörhabosító. Ha sör, akkor a tartós,…..
Szimpla felsorolás, némi magyarázással. Ennyi ez a cikk, de szerintem mégis remekül megmutatja mindazt, amit kell. Egy igazi filmszerető ember nem a rossz, hanem a jó filmekben méri a szezont és azokból szerintem a 90-es években volt a legtöbb. Biztos, hogy ebben közrejátszik az is,…..
Szabó Tibor Benjámin a hvg-ben intézett nyílt levelet L. Simon László NKA-elnökhöz a könyvszakma megmentéséért könyörögve. (A címbeli irodalmi képzavart tőle kölcsönöztem, ha kéri, szívesen visszaadom.) Szabó úgy ítéli meg, hogy a könyvszakma most már csak…..
Geekblog Transzcendens 2014.04.16 23:39:54
Néha abszolút meg tudom érteni Hollywoodot. De tényleg: mindenkinek sír a szája (és ez alól mi sem vagyunk kivételek), hogy leszarják az eredeti ötleteket, hogy csak a brandekkel foglalkoznak, hogy nem mernek kockáztatni, hogy szinte már minden csak a szuperhősökről, az…..
Hetvenhét évvel ezelőtt, 1937. március 21-én olvasták fel Németország katolikus templomaiban XI. Piusz pápa Mit Brennender Sorge, azaz Égető aggodalommal kezdetű náci-ellenes enciklikát. A pápa aggodalmát fejezte ki a német ifjúság ateista, militarista nevelésével kapcsolatban.…..
lehuto 2014.03.23 10:49:51
@Urfang: Most miért? Csak köszönnek, hogy: Német deszkások, szevasztok!
A sorozat- és filmipar futószalagon szállítja a szebbnél szebb színésznőket, és nem véletlenül: még egy mosóport is könnyebb eladni egy gyönyörű nővel, nem hogy egy sorozatot. Az utóbbi évekre különösen igaz, hogy megszaporodtak a sorozatos "jócsajok", akik nem ritkán…..
  Keressük a legjobb lángost! A blog indulása óta közel tíz piacot látogattunk már meg, ahol alap étel és kötelező program a lángos kóstolása. Mi is kóstoltunk egy kivétellel mindenhol. Ettük simán, sok fokhagymával, sajttal-tejföllel. Volt ahol rögtön el is…..
Ezt hangzott el a köz(szolga)tévé család-barát magazinjában nyilatkozó Pongrácz Tiborné részéről. A hölgy a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Véleménye szerint a magyar nők addig halogatják a szülést, amíg kifutnak az…..
Jóój, de gyöngy ez, taknyom-nyálam összefolyt a nevetéstől,nem igaz!! Mécs jános jogász-politológus csúnyán fején találja a szöget a vidéki-pesti kínlódásban. Meg hogy ez az egész dolog csak a vidéki arcokat érdekli. "Mécs János Vidékiek istenkém, hogy rühellem a…..
Sharlto Copley néhány hónappal ezelőtt még Matt Damonnal játszott egy filmben és szuperkütyükkel mászkált az Elysiumban. Most azonban egy Lada Nivát hajt az erdőben és hullák között ébred. Az Open Grave című filmet itthon forgatták, és tökéletes példaként szolgál a magyar…..
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
Y-GEN A hét arca II. 2013.11.20 01:37:52
Rovatunk második arca Horváth András volt adóellenőr, aka. a magyar Edward Snowden. Horváth hivatali visszaélés miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellen. Nem kevesebbet állít, mint hogy évente 1700 milliárd forintnyi kár éri a költségvetést amiatt, hogy…..
Jamie Oliver (aki sok minden más mellett, kiváló hamburgerséf is!) megnyerte egy régóta tartó háborúját az egyik legnagyobb gyorséttermi lánccal - a McDonald's-al szemben. Miután Oliver pontosan bemutatta hogyan készülnek a McDonald's hamburgerek, a cég végül bejelentette, hogy…..
Annak ellenére, hogy a nagy forgalamzó-és filmgyártó cégek akár dollármilliókat is képesek egy-egy film népszerűtésére költeni, mindig becsúszhat egy hiba. A hollywoodi merchandising gépezete az ország határain kívülre úgylátszik már nem ér el: ezt bizonyítják legalábbis…..
lehuto 2013.10.19 18:58:32
@mrbloodbunny: Szerintem az a Gremlins.

A Terminator plakáton, az Elektroniczny Morderca feliraton betojtam. :D