Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celebangol stáb - A Manhattan Nyelviskola tanárai

47 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látsz egy jó csajt, de nem szólítod le, mert mindig leblokkolsz? Nem tudod, mivel vágj vissza a pasik ismerkedős dumáira? Magyarul sem könnyű, hát még angolul! Ha szeretnél jól bevethető angol ismerkedős dumákat, akkor Neked írtuk az új bejegyzésünket! A legjobb szövegeket …..
Celebangol stáb - A Manhattan Nyelviskola tanárai 2010.10.21 22:06:56
Hamarosan itt az év legromantikusabb napja, amikor bonbon hegyek és virágcsokrok bukkannak fel úton-útfélen. Nem csoda hát, ha senki sem akar egyedül lenni Valentin-nap estéjén. Tehát, ha szingli vagy, most figyelj, ugyanis celebangol sorozatunk legújabb részében elhozunk neked egy…..
celebangol Angol a kifutókról 2012.04.26 10:22:00
Ahogy az évszakok, úgy az aktuális trendek is örökké változnak. Télen még a sötét színek és szőrmék voltak divatban, ám a tavaszi-nyári kollekciók már sokkal színesebb és izgalmasabb meglepetéseket tartogatnak számodra: a harsány színek és virágminta fognak leginkább…..
Tudtad, hogy Húsvétkor a mindenkori amerikai elnök tojásgurítást rendez a gyerekekkel a Fehér Ház előtt? Húsvéti blogbejegyzésünkben az angolszász húsvéti szokásokról olvashatsz. Jó szótanulást, szókeresést és húsvétolást kívánunk!   Read the text about Easter…..
New York a világ egy olyan ikonikus városa, ahova élete során mindenki szeretne legalább egyszer eljutni. Nem is csoda, hiszen olyan legendás helyek és épületek köthetők a nevéhez, mint a Szabadság-szobor, a Central Park vagy épp a Metropolitan Múzeum. Ha már álmodoztál róla, hogy…..
Tudod, milyen hírességek neve köthető a legendás városhoz? 2 részes bejegyzésünkben erre kaphatsz választ: megismerkedhetsz a nagy alma szülöttjeivel. A mostani 2. részben Christina Aguilera, Staten Island szülöttje fecseg a piercing-jeiről, és megtudhatsz egy-két érdekességet…..
Alicia Keys megénekelte minden csodáját, Woody Allen pedig egyenesen a múzsájának tartja New Yorkot – na de tudod, milyen hírességek neve köthető még a legendás városhoz? 2 részes bejegyzésünkben erre kaphatsz választ: megismerkedhetsz a nagy alma szülöttjeivel. A mostani…..
Sherlock Holmes and his inimitable sense of humour. Jóképű, okos és még remek (angol) humorral is meg van áldva. Sherlock Holmes, a kissé vérmes nyomozó hamarosan újra a mozivásznon látható újabb izgalmas kalandokkal. Az eheti mozi premier kapcsán legújabb bejegyzésünkben a…..
Az év legfényesebb ünnepe mindenkinek tartogat egy kis meglepetést. Nemcsak a szeretteinkkel töltött órák igazi ajándékok, hanem a karácsonyfa alatt található kisebb-nagyobb csomagok is örömmel töltenek el minket. A szülők, persze, ilyenkor a legjobb ajándékot szeretnék…..
Az elmúlt években a legmenőbb énekesnők is felfedezték maguknak fővárosunkat, Lady Gaga és Katy Perry után december 8-án egy újabb üdvöske, Rihanna áll majd a Budapest Sportaréna színpadára. Az extrém stílusú énekesnő tiszteletére ebben a leckénkben felelevenítjük az…..
Ha külföldön járunk, bizony sokszor igen elveszettnek érezhetjük magunkat. Egy idegen város, egy idegen kultúra, azt sem tudjuk hol áll a fejünk... És akkor még nem is beszéltünk arról, hogyan találhatunk meg egy-egy látványosságot a városban. Sokszor a térkép sem segít, így…..
Eljött a nagy nap, amire a Twilight rajongók várnak: a világ legkedveltebb vámpírja, Edward Cullen és szerelme, Bella egybekelnek. Az eheti mozi premier örömére most a sztárvámpírokkal gyakorolhatod a nyelvtant, fejlesztheted angolodat, miközben kicsit betekinthetsz a kulisszák…..
Bármennyire is talpraesett színész Tom Hanks, bizony a Terminálban néha még neki is nehezére esett megértetnie magát a reptéren. Hol épp cipőt nem tudott szerezni magának, hol egyszerűen csak azt nem tudta megmondani, hogy honnan is jött (vagy épp mit keres már órák óta a…..
Tudtad, hogy a színek nem csupán hangulatunkra lehetnek hatással, hanem azt is kifejezik, hogy milyen valójában a személyiségünk? Melyik is a kedvenc színed? Kék, lila vagy épp narancs? Sokszor többet mondhat el rólad, mint hinnéd! Ebben a bejegyzésünkben megtudhatod, hogy melyik…..
Mit csinált John Travolta a Pulp Fiction előtt? Sandra Dee-t csak anyukád ismerte? Bulik, jó zene, szerelem, intrika ceruza szoknyában és csőgatyában 1979-ből. Egy világ, amire ma is vágyunk, és ha elmúlt mindig visszasírjuk. Merülj el egy kicsit a habjaiban, mosolyogj nagyokat, és…..
Angol nyelvterületen a szleng és az ironikus kritizálás már-már művészeti ág, aminek igen nagy mestere Simon Cowell, az amerikai X-faktor atyja. Cowell híres és hírhedt modoráról, ám az biztos, hogy ha sértegetésről van szó, nincsen párja. Persze, az angolok is könnyedén…..
Míg mi, nyugati nők fittness termekben izzadunk a szépségünkért, hogy legalább  még egy kilót lefaragjunk súlyunkból, van olyan ország is  ahol a háj és a narancsbőr szexszimbólumnak számít. E heti blogunkban sztárok nyilatkoznak arról, hogy a szépségipar miként…..
A flörtölés nagyon nehéz dolog. Jópofa, szellemes és elbűvölő szeretnél lenni, anélkül, hogy túlságosan megjátszanád magad? Le szeretnéd nyűgözni a melletted ülő személyt anélkül, hogy teljesen bolondod csinálnál magadból? Blogunkban találhatsz néhány tippet, hogy…..
A vakációnak talán senki nem örül annyira, mint az érettségizők, akik fellélegezhetnek és a tételek helyett a jó időre, haverokra, filmekre koncentrálhatnak. Bár nálunk még nem dívik az évfolyamelső búcsúbeszéde, azért nem árt egy pár dögös kifejezést lenyúlni kedvenc…..
Ha valahova Gordon Ramsey beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad. A meglágyíthatatlan szívű mesterszakács előszeretettel kritizálja szakácsait, ám az is igaz, hogy ő a világ első számú főzőmestere. Így most Celebangol blogunk legújabb bejegyzésében is helyet kapott a…..
Carrie Bradshaw és barátnői szinte visszatérő, kedves vendégek Celebangol sorozatunkban, hiszen már kétszer is tanítottak némi nyelvleckét. Most azonban végre az újrakezdők, kezdők is örülhetnek, mert ezen a szinten fogják Carrie-ék Szex és New York tudásodat letesztelni.…..
A fél világ tátott szájjal ült a tévéképernyők előtt április 29-én, mikor Kate Middleton kimondta az igent Vilmos herceg mellett a Westminster-apátságban. Az ifjú pár aznap történelmet írt és ki hinné, hogy segítségükkel még tanulhatunk is valamit? Pedig így van! Legújabb…..
A királyi esküvő kapcsán sok szó esett a Brit Királyi családról, így azt hinnénk, hogy már mindent megtudtunk velük kapcsolatban, nincs új a nap alatt, és mégis. A médiát csak a királyi frigy foglalkoztatja, de pillantsunk csak a „kulisszák” mögé! Meglepő tények…..
Mit szeretünk a britekben? Az időjárásukat? Kizárt. A konyhájukat? A legkevésbé sem. A „barátkozós, nyílt modorukat?” Nem hinnénk. Feltehetően sokszor ők is csak egy valami segítségével tudják elviselni ködös Albionukat, ez pedig a humor. Az angolok régóta roppantul…..
Senki sem tudja, hogy honnan erednek a babonák, az azonban biztos, hogy már több évszázada (vagy akár évezrede) velünk vannak olyan népi hitek, minthogy a fekete macska balszerencsét hoz vagy, hogy nem szabad átsétálni egy létra alatt. Azt hitted, hogy ez csak magyar sajátosság?…..