Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetos

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este 22:40-kor vág bele a Duna tévé minden idők legjobb bűnügyi drámasorozatának, a Drótnak a 3. évadába. A sorozatot már többször istenítettük, nem véletlenül. Intelligens, kíváló forgatókönyvvel és karakterszínészekkel készült hiperrealista rendőrös széria, mely…..
tetos 2009.02.05 17:13:13
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
A Blikket vásárló ember pontosan tudja mit fog kapni a reggeli kakaó-briós páros mellé: celebhíreket, csöcsöket és üvöltő szalagcímeket, ez már csak egy ilyen lap. A szeptember 29-i szám elején öles betűkkel harsogják a képünkbe, hogy Stohl András őrültségre készül,…..
A Tv2 válaszolt az egyik internetes hírportálon megjelent vádakra. Vagyis inkább az egyik kereskedelmi csatorna sajtóközleményben reagált egy Indexen megjelent cikkre. Az újságoknak elküldött levelet nem kommentálnánk, döntse el mindenki, hogy igazunk volt, vagy sem.A TV2…..
Ha azt nézem, kik kaptak díszpolgári címet az elmúlt években Pécsett, akkor Toller neve tökéletesen illik a sorba. Hogy csak két díszfaszt említsek: Somosi László erőműgóré, akinek a cége a törvényileg engedélyezett legmagasabb áron számlázza évek óta a hőt a helyi…..