Regisztráció Blogot indítok
Adatok
&roid

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő összegeket, a közoktatáshoz képest HÁROMSZOR ANNYIT fordíthat tanulóira a közpénzmilliárdokból felépült Debreceni Nemzetközi Iskola, miközben költségvetését még 5 (!) évig kipótolja a Debreceni Önkormányzat – természetesen a mi pénzünkből. A Papp László gyermekét is oktató intézmény…..
&roid 2019.12.12 12:42:51
@Ződ2000: Úgy írsz, mintha okos lennél, közben pont a lényeget nem érted.

Ez nem ballibsi nyavalygás b+, hanem a közpénznek nem egy ilyen magániskolában van a helye!!

Gondolom nincs egy darab kölyköd se, akit szarul fizetett tanárok "tanítanak" szar könyvekből szar iskolákban.
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
&roid 2019.11.21 16:30:54
@MAXVAL bircaman közíró: Így van. Kivételesen nem hülyeséget bégettél birka.
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
Sok mindent felforgattak az utóbbi időben az internetes kommentek. Azokról a hozzászólásokról beszélünk, amelyeket az olvasók írnak vagy internetes újságok cikkei alá közvetlenül vagy a lapok Facebook-oldalára az egyes cikkeket közzétevő bejegyzések alá. Új helyzeteket hozott ez jogászoknak,…..
&roid 2019.06.12 07:58:59
@Kuglóf. Az: hogy lehet abból élni, hogy kommentelőket tiltasz ki? Gyuri bácsi fizet minden letiltott után 300 dollárt?
&roid 2019.06.20 18:02:03
@Kuglóf. Az: Vágom. Csak írtál valami faszságot a ballibekről, hogy jó napod legyen.
Édesapám meséli, hogy 1986. május másodikán kiruccantak Romániába. Kocsival. A tervgazdaságot és a Kárpátok géniuszát, Ceaușescut nyögő, szomszédos állam nem kényeztette el az embereket. Az élelmiszerboltok polcai árván, üresen szomorkodtak, ám a piacon megdöbbentően olcsón lehetett akár nagy…..
&roid 2019.05.24 12:40:06
@MAXVAL bircaman közíró: Pedig a hozzászólásaid teljesen olyanok, mintha egy nagyobb dózist kaptál volna.
&roid 2019.05.24 12:40:52
@Miklya Anna: Tekintve, hogy egyetlen orosz sem játszott benne, hogy is hangozhatott volna?
Viktor időnként - talán átiszogatott zsugás nap után - büszkén megemlíti, hogy ő mekkora májer ultiban. Mi több, párhuzamot von e játék és a politika között mondván, hogy aki jó kártyás, az csak kiváló politikus lehet, és szerinte az ulti igazi hungaricum, ezt csak mi magyarok tudjuk jól játszani.…..
&roid 2019.05.22 20:12:45
@MAXVAL bircaman közíró: az egész poszt erről szól, nem érted, birka?

Írjunk bolgárul?
A negyedik X-ébe lépő új Múlt és Jövő szerkesztőségében végrehajtók jelentek meg, Alapítványát végrehajtói eljárás blokkolja. Ezzel vállalkozásunkat a kultúrának nem kedvező időkben a tönk szélére sodorja...
&roid 2019.05.09 07:19:18
@közíró MAXVAL bircaman: vicces amikor egy bolgár birka pofázik bele magyar dolgokba úgy, hogy a szitokszót le sem tudja helyesen írni.

Üvöltést én itt nem olvastam, egy vita egyik résztvevője írta le a saját álláspontját. Ha nem egy balkáni birka lennél tudnád, hogy ez az európai módi.
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
Több szempontból nagyobb a tétje az Európai Parlament mandátumaiért zajló kontinentális versengésnek, mint az őszi magyar önkormányzati választásnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék ezt még nem érzékeli igazán, pedig amennyiben kedvezőtlenül alakulnának számára a tavaszi választások,…..
&roid 2019.04.10 15:35:17
&roid 2019.04.10 15:36:46
@MAXVAL bircaman közíró: miért nem a bolgár elvtársaiddal foglalkozol?
A tegnap elhunyt tévészemélyiség nemcsak a nemzedéktársam volt. Az 1969/70-es tanévben egy szemesztert ültünk végig ugyanabban az egyetemi szemináriumban. A személyes mozzanatokat azonban mellőzném, mert tegnap volt alkalmam máshová megírni őket. Most inkább az egyik mondatot…..
&roid 2019.03.19 19:42:09
@MAXVAL bircaman közíró: neked nem mindegy Bulgáriában, hogy Mo-n milyen csatornák vannak?
&roid 2019.03.20 07:25:01
@MAXVAL bircaman közíró: Pedig jobb lenne.
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
A legfinomabb bolti májkrémet, kenőmájast kerestük. 43 sertésmájas terméket vakteszteltünk, ami után joggal írhatjuk, hogy "a tesztelők élete nem csak játék és mese", és hogy ezt ne csináljátok utánunk. Sok elképesztően rossz májkrémeket is találtunk, amit már kóstolni is kihívás volt. Egyik…..
Nem olyan rossz a helyzet, mint azt néhány helyen sugallják-Hajnal Gabriella Klik vezető. Nos, hadd kezdjem azzal a cikkemet, hogy de, olyan rossz a helyzet kedves Gabriella. Ez a kijelentés volt a reakció az országos tanárhiányra, amely olyan szintekig süllyedt, hogy nem is kell értened az adott…..
&roid 2018.08.11 12:23:49
@sas70: ez sajnos nem így működik. A gondolkodás alapja a tárgyi tudás. A google nem tud helyetted gondolkodni, hiába tudja a lúgkő képletét.

Szükség van a tárgyi tudásra is, ötvözve problémamegoldó készséggel. És még sok minden mással.

Nem valami jó a mai iskolai oktatás, de az biztosan nem segít segít rajta, ha kiiktatjuk a lexikális dolgokat.
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
&roid 2018.07.23 16:50:50
@MRNN_F1: ok, mindenféle személyeskedés nélkül, válaszolj már erre: Vettel második helyen autozik és berádiózik a boxba, hogy szóljatok már neki (Raikkönennek), hogy gyorsabb vagyok.

Ez neked a F1??????????? Miért nem erről szól a posztod?
&roid 2018.07.24 20:54:33
@ComLo: egyáltalán nem szabályos.
&roid 2018.07.24 20:55:57
@Shirkan: nekem ugyan nem barátom a Lajos. És mondjuk simán veri Bottast.
A korábbi Xiaomi Amazfit 2 (Stratos) teszt után még csak párszor tettem fel az órát tölteni, így még elég bejáratós, de máris itt van az Amazfit és a Mi Band széria közé ékelődött kistestvér, az Amazfit Bip!..
Szerző: Horváth Zoltán A média hatalmi ág. Közhelyes, de tényleg igaz. Ha pedig igaz, akkor el kell fogadni, hogy nemcsak a média viszonyul a politikához, hanem a politika is viszonyul a médiához. Egy demokratikus közegben egyértelmű, hogy a sajtó ellenőrzi, kontrollálja, befolyásolja a politikát,…..
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
A Tanár minden rész elején egy elmebeteg kísérlettel indít, a múltkoriban kiugrott az ablakon, most pedig egy diszkógömb és egy gázpalack segítségével mutatja be a gyerekeknek a mit is? Semmi értelmeset. Mindegy, elment vele jó öt perc az órából, ez eleve tiszta nyereség a diákoknak, plusz lehetett…..
Az utazóközönség és az alkalmazottak sportos életre nevelése, on- és offline jegyvásárlási kalandok, szédítő sebességű robogás a Studenka vagonkán. Olvasónk naponta ingázó MÁV-utas. Lendületesen elővezetett látlelete egyben építő jellegű megoldási javaslatcsomag is a MÁV illetékeseinek célozva,…..
Rövid vélemények Terápia 2018.01.05 11:01:54
Nem volt töretlen a kapcsolatom az HBO Terápia című sorozatával: Az első évadot imádtam, a puritánsága, a remek történetek és a szuper színészi játék miatt. Elejétől a végéig izgalommal követtem, és ha nem is volt mindegyik nap, mindegyik szereplő ugyanannyira érdekes/szimpatikus, azért…..
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
Mai blogbejegyzésem szerzőjéül magamat jelöltem meg, holott ketten írtuk. Én és Jocó, aki egy fiatalember olvasóm. Most egy levelezést olvashattok, ami kettőnk között zajl(ott)ik. Építő véleményt szívesen fogadok.   "Szia Brigi! "miért nézel pornót?" cikked inspirált arra, hogy írjak.Röviden…..
Mert újságírók izzadtak és lepukkantak...
Múlt héten nem jelentkeztünk Aranyélet kibeszélővel, most viszont pótoljuk a lemaradást és egyben tárgyaljuk ki a második évad 5. és 6. epizódjának eseményeit. Spoilerek a tovább mögött...
&roid 2016.12.08 05:50:30
@Yobbágy Fery: Paraszt vagy