Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fool

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balatonboglár Budapesttől 144 km -re fekszik. IC-vel (vagyis a ma lehető leggyorsabb vonatos megoldást választva) 1 óra 53 perc alatt lehet leérni, ennek az útnak az ára a pót- és helyjeggyel együtt 3365 ft. Kocsival mindezt letudhatjuk másfél óra alatt, 8 literes fogyasztással számolva 4608…..
A számok nem hazudnak olvasónk szerint. Meglátjuk, mit mond a gyártó. Üdvözlöm!  A képen szereplő termék (Iglo - Gyorsfagyasztott Brokkoli Rózsa 450g) nettó súlya nem 450g, mint ahogyan az a csomagoláson is fel van tüntetve. Valójában kiolvasztás után alig több mint 273g...
fool 2016.06.16 23:08:55
@Reactor: probaltam vasarolni a piacon, de este 6 utan kicsit nehez. A Rakoczi teri csarnokban korbementem a standoknal, de nem volt senkinek es pont zartak is. Ezert maradt a fagyasztott brokkoli. A csomag termeszetesen nem atlatszo. Nem vettem volna meg ha latom a tartalmat.
Subba Csajok és hullák 2007.10.03 15:59:00
Aki a nekromantikos posztból hiányolta a csöcsöket, az most örülhet. Történelmi pillanathoz érkezett ugyanis minden idők legzseniálisabb sajtóterméke, a Girls & Corpses. 3 év után végre sikerült offline terjesztőt szerezniük, úgyhogy nemsokára az amerikai újságárusok és…..
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
Úgy látszik Havas csak a kezdet volt. Ma kitették Sváby szűrét. No komment, illetve majd ti. UPDATE: részletek itt...
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen hány törzsutasa lehet a BKV-nak? És főleg, hogy az utasnak miért éri meg a törzsstátusz? ..
Ritka a nap, amikor az ember még a szerencsétlen zugsajtósokat is megsajnálja az ember. De az, akinek ezt az alábbi izét kellett megírnia arról, hogy ez a Danny Blue nevű izé jósolt valami izét, amiről nem világos, hogy mi az isten, annak nem lehet valami vidám élete.…..