Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seqi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..
holdjáró 2010.04.19 22:56:00
 Artúró a 70 es években született egy nagy hobo család sarjaként, de ő nem akarta folytatni a kéregető életmódot mint édesapja ezért sikerült még mélyebbre csúsznia.Éppen mindennapjait tengette hősünk, mikor is az egyik frissen festett kukában felfedezni vélt egy…..
Tetthely:A  Blaha Lujza téri metrómegálló mozgólépcsője. Én felfelé megyek a bal szélen, középen lefelé megy, jobboldalt szintén felfelé. Jobboldalt kb velem párhuzamosan "utazik" egy fiatal csinos nő, amit meglát egy furcsa, kicsit pszichón kinéző kb 18 éves…..
Seqi 2011.05.21 13:51:30
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Legalábbis a visszajelzésekből ítélve a napokban megérkeztek a pólók a leendő tulajdonosaikhoz. Ugyebár ez volt a kukás motívum utolsó lehelete, többet már nem lehet belőle rendelni. A "Vérző Busz" még kapható egy ideig. Nagyon köszönök minden rendelést,…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
Seqi 2010.08.24 14:20:57
@Kicsi Kacsa:

Ha ilyen iramban halad a domb fejlesztése, jövőre Vajdahunyad vára is ott fog virítani a dombon.
Seqi 2010.08.24 15:12:49
@Dohányzó Zsiráf:

Nyilván a közterületen való okádás Magyar kultusz!