Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöttyös66

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kobajasi Kamui saját honlapján jelentette be, jövőre valószínűleg nem lesz része a királykategória mezőnyének, mert nem sikerült egy versenyképes csapattal sem megállapodnia. A japán versenyzőt semmilyen más széria nem érdekli az F1-en kívül, így a rajongóktól eddig…..
Kimi Räikkönen idei első, F1-es pályafutásának 19. futamgyőzelmét aratta a kaotikus Abu Dzabi Nagydíjon, miután az élen álló Lewis Hamilton műszaki probléma miatt kiesett a versenyből. Fernando Alonso a második helyen ért célba, míg a boxutcából rajtoló Sebastian Vettel…..
Hibátlan és rendkívül érett versenyzéssel Pastor Maldonado pályafutásának első diadalát zsebelte be, Sir Frank Williams csapata pedig nyolc év után újra futamgyőzelmet ünnepelhetett. A szezon ötödik nagydíján ötödik csapat és ötödik versenyző diadalmaskodott, a második…..
  A horgászat mindig tartogat meglepetéseket, persze nem a műanyag tavakon (ott maximum szita-szájú halakat foghatunk), hanem a vadvizeken.  Tavasszal, Magyarország legtisztább vizű folyóján, a Dráván horgásztunk barátaimmal. Igazából abszolút céltalanul dobáltuk be…..
 A legtöbb sportban van olyan csapat, amely a legtöbb résztvevő álma, ahol a legtöbb versenyző versenyezni szeretne, és azt tartaná pályafutása csúcsának. A Formula-1-ben szinte minden fiatal pilóta álma, hogy egyszer a Ferrarinál versenyezhessen. A Scuderia Ferrari a kezdetek…..
A Ferrari háza tájáról a téli tesztek után igen kedvezőtlen hírek érkeztek, melyek már túlmutatnak az egyszerű találgatásokon, hiszen a problémákról a csapat technikai igazgatója, Pat Fry és a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso is nyíltan beszélt. A csapat első számú…..
Pöttyös66 2012.03.07 11:13:27
A Müncheni Bíróság kedden meghozott ítélete, amely súlyos testi sértés bűntette miatt elmarasztalta Adrian Sutilt, minden bizonnyal komoly változást hoz a Force India egykori pilótájának életében. A 18 hónap felfüggesztett szabadságvesztés sportemberi megítélésében, emberi…..
Pöttyös66 2012.02.01 10:15:35
A hónapok óta tartó találgatásoknak, és esélylatolgatásoknak a mai napon vége, Kimi Räikkönen jövőre a Lotusszal visszatér a Formula-1-be.  Amikor nyáron először röppent fel a hír, mely szerint Räikkönen tárgyalásokat kezdett Williamsszel, sokan reménykedni kezdtek,…..
Pöttyös66 2011.11.29 08:50:42
Jenson Button szuzukai sikere után a McLaren úgy véli, hogy a szezon hátralévő négy versenyét is képesek megnyerni.  Jenson Button Szuzukában változó időjárási körülmények nélkül is bebizonyította, hogy a wokingiak jó irányban haladnak a fejlesztésekkel, amiknek…..
Távol áll tőlünk, hogy olyan hírekkel borzoljuk a kedélyeket, melyek csupán hatásvadász mondatokkal és címmel próbálnak minél több olvasót vonzani, ám vannak olyan hírek, amikből ha messzemenő következtetés nem is szabad levonni, ám mégis fontos, hogy eljussanak az…..
Hermann Tilke, a legújabb kori F1-es pályák tervezője, akit a száguldó cirkuszban akár a „Gyűrűk Urának” is nevezhetnénk, munkája alapján meglehetősen megosztja mind a szakmát, mind a szurkolókat. Kritikusai leginkább azt róják fel, hogy az általa tervezett pályák…..
A Német Nagydíj hétvégéje sok tekintetben nem volt szerencsés a Torro Rosso pilótájának, Sebastien Bueminek. A svájci versenyzőt már az időmérő után megbüntették, mivel a vizsgálatok szerint a leadott mintától eltérő üzemanyagot találtak autójában, ezért törölték az…..
Mint arról már többször is beszámoltunk, a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo már nem az első alkalommal fenyegetőzött egy új széria indításának lehetőségéről, amennyiben az új Concorde megállapodásban nem sikerül nagyobb arányú bevételt kialkudni az istállók számára.…..
Pöttyös66 2011.05.17 10:26:21
@Real Simon says: ...de az sem állapot,hogy Bernie papa egyedül nyúlja le a nagy lóvékat,a csapatoknak meg csak csöpögtet belőle.
Pöttyös66 2011.05.18 07:46:05
@Real Simon says: Igazán nyugdíjba mehetne már ez a gonosz törpe,mert Istent játszik a F1-ben, és szerintem a Ferrarinak is evvel van tele hócipője, ezért akarnak szakítani evvel a szériával.
Olasz lapinformációk szerint a Túraautó Világbajnokság elmaradt marrakeshi futamának helyettese minden bizonnyal Hungaroring lesz, és a hírek szerint a hivatalos bejelentés a hónap végén várható.Az FIA Motorsport Világtanácsa március első hetében jelentette be, hogy a június…..
Horvátország is besorakozott azon helyszínek közé, akik a jövőben szívesen bekerülnének a Formula-1 versenynaptárába. A Herman Tilke által tervezett versenypálya a fővárostól, Zágrábtól 15 kilométerre épülne, kizárólag magánbefeketedők pénzéből. A pályaterv vázlata…..
Max Mosley úgy véli, a Formula-1-nek egyel kevesebb problémával kell szembe néznie, miután a Ferrari Abu Dzabiban az egyéni világbajnoki címet sem tudta megszerezni.Néhány héttel ezelőtt az FIA előző elnöke nem rejtette véka alá ellenérzését a Ferrari Német Nagydíjon történt…..
Sebastian Vettel mindenidők legfiatalabb világbajnokaként írta be magát a Formula-1 történelemkönyvébe, miután hibátlan vezetéssel megnyerte az Abu Dzabi Nagydíjat, miközben legnagyobb riválisa, Fernando Alonso csak a hetedik helyen ért célba. Vettel az elmúlt két év…..
Pöttyös66 2010.11.14 17:30:13
A Red Bull Racing alakultára még nehéz napok várnak, ám a mai napon valószínűleg az ünneplésé lesz a főszerep, hiszen a csapat tavalyi remek formáját folytatva, hatodik F1-es szezonjában, összességében a 106. versenyén, Brazíliában végre felért a csúcsra.Christian Horner…..
A Formula-1 legelső világbajnoka, Giuseppe "Nino" Farina, 1950-től 1955-ig versenyzett a  király-kategóriában. Ezalatt az idő alatt összesen 33 nagydíjon állt rajthoz, öt futamgyőzelem, öt pole pozíció, húsz dobogós helyezés és egy világbajnoki cím szerepelt neve…..
Pöttyös66 2010.10.30 15:42:50
Nem is olyan régen, 2007-ben a McLaren-Mercedes megmutatta hogyan kell elbukni egy majdnem biztosnak vehető világbajnoki címet. Akkor is éppen egy ferraris pilóta, Kimi Räikkönen profitált  Hamilton és Alonso csapaton belüli párharcából, és most ugyanebben a helyzetben vág neki…..
Pöttyös66 2010.10.28 21:17:05
@FormaNet: Gazdasági érdekek azt kívánnák,hogy Vettel legyen a VB

@Sünmami: Ezért vannak most bajban.
A délutáni tréningen már sokkal szorgalamsabbak voltak a versenyzők, és már három perccel a zöld jelzés után mért kör szerepelt a listán a Renault orosz versenyzőjének, Vitalíj Petrovnak köszönhetően. A Hispánia pilótája Bruno Senna azonban még az installációs körét…..
Pöttyös66 2010.09.10 17:13:13
Idén ünnepeltük a Magyar Nagydíj 25. évfordulóját, de a Formula-1-es közvetítések még régebbi hagyományokra tekintenek vissza. A hazai F1-es újságírás nagy öregjét, Dávid Sándort a régi időkről, Czollner Gyulát pedig a mai közvetítések hátteréről…..