Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baybars

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nagyon nehezünkre esik néha elővenni az egyik legrégebbi Fidesz-oldalt, de egész egyszerűen akkora magas labdákat dob fel néha a Pesti Srácok, hogy már hazafias kötelesség azt izomból lecsapni. Történt ugyanis, hogy sajtó-tanulmányutat szervezett magyar újságíróknak a német médiahelyzetről a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Az év munkáltatója, na persze! Talán egy álomvilágban! Barátnőm történetét szeretném megosztani, aki karrierjét egy professzionális lakásfinanszírozó banknál ként kezdte el. Kezdeném azzal, ha…..
Az imént jött a hír: szerda reggel 8-kor rendkívüli testületi ülést tart az V. kerület képviselőtestülete. Az egyetlen (érdemi) téma a náci megszállás emlékműve. Mellékelem az anyagot meg egy látványtervet. Sajnos nem tudom hosszasan kommentelni, ezért csak ennyit…..
~nak is becézzük falumat, ahol nem születtem én, ha kikapcsolnák a titászok az áramot, akkor behozzuk az opelkocsibú az akksit és azzal világíjjunk. Erre a címre azonban vidékimagyarország és a fejlett, korszerűengondolkodó modern és tetszetősen üde Pestország…..
Baybars 2016.03.23 15:47:35
@Frick László Intézet:

Na , ugye, Hülye Úr, MEZŐTÚRON és nem a TÚR DÖ FRANCON születtél, baxi, kun településen, ahonnan még vérségileg maga Orbán vagy Vitézy (Jüdisch) Dávidka is.

A faszt játszod a nyugatnémet nagyarcú svábot, aki játszotta már a Hokkenheimet....
http://daciabarbaricuminferior.blogspot.hu/2016/01/hogyan-romanosodott-el-romania-athozat.html Első vérköpet - Trianon legnagyobb mocska.   https://www.youtube.com/watch?v=buEmF9CfwBw   https://www.youtube.com/watch?v=AedOLPqSpSk..
Pável olvasgat Je suis Puzsér 2015.02.26 13:34:11
Puzsér Róbert - Farkas Attila Márton: A zsidók szégyenedráma két felvonásban Konkrét Kv., 2014. "GROSSWALDMiről akarja maga meggyőzni a közvéleményt?GEYER(lassan)Arról, hogy sosem volt holokauszt.GROSSWALDSzerencsére, vagy sajnos?" Meddig terjed a…..
Baybars 2015.09.19 09:48:28
A Katolikus Püspöki Konferencia az újpogányság és a fantasztikus múltig látó magyar történelemszemléletet veszélyeire felhívó körlevele óta élénkült a közbeszéd a magyar koratörténet vitás pontjai és a szinkretista vallások megítélése körül: az utóbbi időben minden…..
Baybars 2015.08.13 16:39:28
@Lord_Valdez:

Ha neked EZ tetszik a "renaissance" ügyvéd kollégától, akkor neked káposztalé van a fejedben.

Igaz, Koppány járt a Manysi-Hanti Autonóm Régióban, de most meg a hun (ogur) elméletet alátámasztó, belső-ázsiai vándorlás egy állomásán, a Cseljabinszk hadiipari nagyvárostól keltre az "UELGI" - (nem ÜLGI EZ, törökösen?!)-tónál Türk Attilával és orosz régészekkel ás, Koppány inkább elemez.
Itt azonnal felmerül, hogy Baj Ölgii-ben, a BUGA folyó partján madzsarok élnek, (figyelem, Ölgii és Ülgi....), Turgay kormányzóságban, a Szári Üzün partján kissé nyugatabbi, de egymást megkülönbözető madzsarok élnek,

és most a csak csipetnyire Közép-Ázsiában lévő , feltárás alatt álló temető a X. századi, egyértelműen magyar, Kárpát-medencei kultúrát szinte változatlanul adja vissza.
Ráadásul ezek az ásatások ill. temetkezések és aNeten látható Uelgi-tavi tárgyak felismerhetően az Árpádok alatti néprajzpot tükrözik, miközben az ásott temető kora
Szentpistám halála körüli, ami után 25 évig polgárháború dúlt Magyarisztánban, és I. András a pogányokkal nyerte el a trónt!

S akkor még a dagesztáni Kuma folyó menti Madzsar nagyvárosról nem is beszáéltünk, vagy hogy hová a Magyarok Istene csodájába jutott el Julianus?

Mi van, ha a 4-5 létező Magyaria közül véletlen sem Jugriába, Baskírföldre, az eléggé északon lévő Káma és Volga összefolyáshoz?

Ázsiában óriásfolyó és nagy hegység sok van ám. S Julianus latin-magyar szakos tudatbeszükült katolikus azt írja, amit hinni akar..-..

Amúgy Gardízi a hozzájuk közel eső szabír-magyar Kumagyaria vagy Dentumagyaria (savartoi-asphaloi), dagesztáni folyó menti Madzsar város lakóiról ír, és hogy a nyugati "madzsar" király rendszeresen, követek útján kapcsolatot tart.

Azt hiszem, itt egy jóval nagyobb népről van szó, igen, hun (hun főség alá tartozó) népről, amely vándorlása és a Belső- vagy Közép-Ázsiában megszokott dinamikus forrongásban megmaradva többfelé él elszórtan.
magyar-magyar szótár hívószavak 2015.03.20 02:54:43
A FIDESZ -gyak. Orbán Viktor- afféle Anti-Midász királyként, amihez csak hozzéér, amit csak fölemlít, kezelésbe vesz, az azonnal már nem az ami, nem önmaga, hanem az ellenkezőjére vált. Legalábbis a Jók és Igazak véleményformáló kliséjártógépei szerint, a jóoldali…..
Baybars 2015.07.08 14:27:36
@Lujza Steinmann:

DE MAGYAR (onogur, kabar, kun, jász, székely, palóc, barsil, eszkil, besenyő,
Álmos, Előd, Ond , Kundu, Tas, Huba , Tétény)

NEM LEHET "NAZIONALSOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiter", NEMÉRTED, Nyuszika??

Ahogy japán zsidó sincsen, baszki.
Baybars 2015.07.08 14:40:47
@Lujza Steinmann:

Azt hiszem, ezzel a folytonos "NÁCIZÁSSAL",
meg a Belváros zsidó "entellüelnek" való kisajátításával eléred a célod, Nagyasszony.

Az V. ker,-ben IGEN ERŐS a Fidesz-KDNP, sőt, ha kel, ütőképes is. JOBBIK is van ám, mégpedig ifj. Hegedűs Loránt és B. Neje vezetésével,

S EBBEN A HAZÁBAN

(ahogy Marker Dávid tévedett az Újlipótváros ügyében - ahol is a zsidó Szabó György a főnök, mint a MAZSÖK vezetője is, vagyis az ország Legfőbb világi Zsidaja, tehát Marker hiába kérte Tarlóst, hogy NE LÁTOGASSON az Új-Lipótvárosba, mert az izé, tán nem is Pest, meg főleg nem MAGYAR...- )

minden talpalattnyi föld MAGYAR, s egy négyzetcenti sem sivatagi beszivárgóké,

aMagyar Állam szuverenitása, ennek körében Rendészeti, Védelmi és Elhárítási funkciói is a MAGYAROKAT SZOLGÁLJÁK,

Lujza Steinmann, te senki,

te szélsőséges magyargyűlölő,

T A K A R O D J !!!!

Látni sem akarom a hányadék írásaidat.
Baybars 2015.07.10 20:11:16
@Lujza Steinmann:

NE LÉGY PARANOID - alaptalan!

Aztán meg az a rojadtnagy helyzet, hogy IGEN, minden MAGYAR NYELVŰ blognak, fórumnak, topicnak gazdája vagyok, mert a MIENK.

Ha ez a bohó Matyi felnémetül írna - amin nem tud :)- akkor izélnék rá.

De ez itten az "o" hangzót "ou"-nak ejtő, mélységesen magyar blog, mert kunsági ember írnya, s művelt is, csak a TETTEKET nem szereti. Nekem a munkám miatt dumálni kellett nagyon és jól, erőteljesen szerkesztve írni.

De hát az irodalom oda-vissza bennem van, elektron-szinten, tehát szeretem ennek a zembernek az írásait. DEEE Diurceanu idejibe el nem tudtam képzelni, hogy MERT A MAGYAR EMBER MAGYAR, és a MAGYAR VEZETÉSEKRE szavaz, attól te 8 év múlva NÁCIZOL minket.

Ez tűrhetetlen!

A zsidó elit a HÍVŐ ZSIDÓ tudományos és gazdasági elit.

A posztkommancs zsidó, kettősállampolgár, Soros-betyár, Freedom House-alkalmazott, ami a Jenki Külügy egyik OSZTÁLYA! , kormányköltségvetésben is szerepel, NA ZEK HÚZZANAK, amíg tudnak.
Időközben Dr Bubó a jog (és állam meg történelem és a vízkormányzás) doktorává is lett. "Kígyónak lábsó, madaraknak fogsor Diktál a beteg, írja a doktor !" /Romhányi József künikósz filozófus, múlt század '70-es évei, zanza/   Emlékszik még valaki arra,…..
Baybars 2015.05.30 18:01:23
@Frick László Intézet:

Az anarcho-libsiséghez a következő szükségeltetik:

1 db nagy kaliberű lőszer a tarkójukban.
Ahogy nekem se nagyon kell fölemelnem az egyre kövérebb seggemet a székemről a valóság eránt, elég csak a 444-figyelésben kényelmeskedve poenkodnom a médiageciken,   úgy meg a médiagecik is csak rájárnak pl a police.hu-ra és mekkora nevetséges és egyben a kipecázót…..
Baybars 2015.05.30 17:16:13
@Lujza Steinmann:

Steinmann, ülj le, egyes.

Simicska PÉNZCSINÁLÓ jogtanácsos lett és csak 2002-től nagytőkés.

Vállalatok, cégek és a MFB voltak a melóhelyei, mígnem aztán bevállalt (mint Csintalan is....) némi jobber nagytőkés szerepet.

De az ÉSZ nem ő. Soha nem volt Fidesz-tag, pláne alapító, de az ESZMÉT (antikommunista, ruszkiellenes és nyugat felé patrióta)képviselő, az IGEN.

Valójában a legokosabb Szájer, de kissé langyi. (Nem vicc. Bisex.) Nincsen "kut"-ja, charismája.

Azonban az EGYES számú tagkönyv Dr. Kövérlaca zsebibe' lapuland.
Ő és Orbán Elnököm egypetéjű ikrek.
Orbánnak amúgy éppen olyan bihari lócsiszár-bajsza van, mint Kövér Dr.-nak, csak beretválja, esetenként befelé rágja.

Pokorni igen jó ember, ideológialag teljesen adekvát.
De ő bölcsész, Történelem-irodalom szakos - ahhoz egy ATV-s ribanc kell, hogy berágjon.

S az Elnökségben - ugyebár - ott van az EU-biztosunk, jogfilozófus és politólog, Ő A ZORBÁNI SZÉK várományosa. Ő tudományos ember, de lemondanám a közigazgatási pert, ha vele kellene.

Nem a versenyszférából jön az ESZME.
Baybars 2015.05.30 17:19:42
@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Hülye!

a 444! szarabb a kurucnál, a jobbik-lapoknál és oldalaknál, mitől cuclizod azt a szart???