Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruggero Deodato

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ahamm kérdés 2009.10.13 16:34:56
mi kell ahhoz, hogy hirdetés megjelenjen egyáltalán ezen a blogon? minimális bejegyzésszám, valami más? olvasottság? van valamiféle küszöbfeltétel?Hmmm......
ahamm teszt 2009.10.13 16:32:55
milyen hirdetések akadnak erre a bejegyzésre, ahol hitel, diáők, internet, számítógép, autó szavak egyaránt szerepelnek? ..
Azt gondoltam, soha többé nem fogom telepíteni a Google Desktopot. Elég régen leszedtem már. Meguntam, hogy esetenként homoklassú lesz tőle a gép. Fölöslegesen éli föl a laptop erőforrásait, kényelmetlen vele az élet az Asztalon, főként, ha sok egyéb alkalmazást is futtatok…..
Igen bazmeg, Earls Court, tessék verni rá. Elvált a szar a májtól, szegény Polgár Tamásról kiderült, hogy vagy hülye provokátor, vagy csak szimplán hülye, vagy csak minket néz hülyének. Vagy csak megkattant, és sajnos innen nézve ez tűnik a legvalószínűbbnek. Abszolút…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
Ruggero Deodato 2006.08.25 21:54:06
sracok, sracok,

tenyleg ne essetek mar se a savanyu a szolo, se a jajjdejofikazni csapdajaba. most olvastam a hirt a hvg.hu-n, hogy a magyar wikipedia hogyan mukodik, es hat kurva szani:
hvg.hu/velemeny/20060823wikipedia.aspx?s=hk

fikazni konnyu, bejutni egy ilyen programra joval nehezebb. meg egyszer, nem ezzel van a baj, es tessek buszkenek lenni, hogy van magyar abban a csapatban is.

az mas kerdes, hogy ennek a pr akcionak lathatolag nem mi vagyunk a celkozonsege. felteszem szb okos marketinges, es pontosan tudja melyik median melyik celcsortot milyen uzenettel erdemes megszolitani. (meg az is lehet, hogy szily kollega is szb-nek dolgozik: there is no such thing as bad publicity).
viszont, ha nem mi vagyunk a celcsoport, akkor ki? anyam hivott azon az este, hogy lement a szolas szabadsagaban a pr interju, hogy te, fiam, van itt valami szb a tv-ben, talan ismerheted, mondd mar meg nekem, hogy mi a rossebet keres o a tv-ben ezzel a hirrel?
ebbol arra kovetkeztetek, hogy a videki ertelmisegi anyam sem a celcsoport. de akkor ki? ki lehet?