Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chegue

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdilemma + Top10 - Sportfilmek 2010.07.17 16:00:00
Mivel véget ért a nagy Football VB láz, gondoltam, ne maradjunk sport nélkül és, mint az köztudott, vannak nagyon remek kis filmek, amik különböző sportágak megkedveltetésére, bemutatására szolgálnak, valamint kiváló kikapcsolódást nyújthatnak az arra vevő közönség…..
A mostani epizódnak leginkább a hangulata fogott meg. Buscemi érzékletes játéka egyszerre hordozta magán a sarokba szorított ember szalmaszálba is belekapaszkodó, kétségbeesett kiútkeresését, valamint a magasról nagyot zuhant, egyeduralkodói pozícióból számkivetetté váló…..
Szóval igen, jelen leszek a HoldfényCon nevű szubkulturális összeröffenésen. Ha akarjátok látni, ahogy nem tudok élőben előadni, gyertek :) http://holdfenycon.hu/szirmai-gergely-eloadas-a-holdfenycon-on/..
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
chegue 2012.04.17 01:34:49
@Bérgyilkos Bohóc: Azért bizonygatják mert tudja mindenki hogy a nők többsége bukik a kigyúrt férfiakra (még ha sokuk tagadja is) és ez rosszul esik néhány cingár vagy mackósabb hím egyednek.Mondjuk nem biztos hogy csak ezért, de ha az emberi ösztönöket nézzük (legfontosabb szaporodni, vagy csak szimplán baszni egyet) akkor a sportos izmos deltás férfiak jobb esélyekkel indulnak a lányok kegyeiért.
Üdv, Ezt dobtam össze ma délután munka helyett, mert ilyen még nem volt. Ha nem teszitek ki, beégek az öcsém előtt, szóval előre is kösz. /Ez eleddig a legszebb kérés, amit valaha kaptunk. - M.T./ Sadwick   Modoros forgatás Gyönyörű fővárosunk utcáit járva gyakran…..
chegue 2012.04.13 20:06:27
@Müszélia: A művésznő lehet alapozta a jövőjét.
chegue 2012.04.14 20:03:50
Tisztelt szerkesztőség!Örömmel olvastam remek cikküket a magyar sport helyzetének mélyreható elemzéséről. Az olimpia évében vagyunk, és ilyenkor az egész ország közvéleményének figyelme intenzívebben fordul a téma felé. Magam is sportot szerető, és azt egykor magas szinten…..
chegue 2012.04.13 10:28:50
@Prophet: A színpadi smárolósnak meg olyat kellett volna adni hogy ki se tudja nyitni azt a nyálas pofáját soha többé.Azt a zenét vigye csak külföldre, az öltözékével együtt.Arról nem is beszélve milyen lelki károkat okoz egy lánynak akivel csókolózik, utána meg sz@rik rá.Ez a zenekarnak nevezett gyenge vérszegény valami a kultúra része lenne?Na az gáz!A vidéki bunkóról meg annyit, hogy ha ő nincs ki fej tehenet, vagy vág malacot hogy a pesti álentellektüel nyámnyila kis búza tudjon zabálni.
chegue 2012.04.13 10:34:30
@hajdú: Fotelszurkoló.Nem mindenkinek van pénze egy hónapra kiköltözni az aktuális olimpia helyszínére.
chegue 2012.04.13 11:06:57
@vészmadár (pica pica): Akkor bocsánat , félreértettem.