Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike Pistol

55 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Hónapokkal ezelőtt vége lett a Való Világ 5-nek, a győztes Attila viszont azóta is egy zuglói szállodában héderezik az RTL Klub pénzén, hiába nyert a 12 millió forint és a kocsi mellé egy lakást is a Hermina Happy Land lakóparkban. A csatorna szerint nem ők a felelősek a…..
Mike Pistol 2012.06.29 11:29:20
Van az a makettezés, amikor megveszel egy dobozt sok pici alkatrésszel, levágdosod őket egyenként az öntőkeretről. Óvatosan, figyelve arra, hogy ne sértsd meg, mert csak egy van belőle, és ha elrontod, mehet a kukába az egész alkatrész, mert nem tudsz még egyszer neki állni.…..
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
Ilyet még a Metal Hammer klasszikus Súgd meg nekünk rovata sem tudott: egy nő hirdetést adott fel az interneten, ahol azt az idegen férfit keresi, aki egy Motörhead-koncert alkalmával a mosdóban teherbe ejtette. "Én: kék haj, ezüst csőtop, neccharsinya, térdig érő motoroscsizma.…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
Belsőség Heti merítés 2012.03.18 07:55:00
Hilda az állólámpás Szép, méltóságteljes, elegáns. És a saját korában modern és nagyon jó autó volt. Voltak komoly luxusváltozatai, de inkább olyan középkategória volt, nagyon jó minőségbe Mintha a kedvesed búgna a füledbe szerelmes suttogó dallamokat. Franciaországban…..
Ez az igazi gondoskodás.....
Gázfröccs A megbúvó kígyó 2011.05.15 10:57:00
Egyebet nem mondok, keressétek a képen rejtőző kígyót!..
Mellé zene, illően. ..
Gázfröccs Leparkoltál kedvesem? 2011.05.14 12:17:00
Jó, elhiszem, hogy a kolbászos lecsó a mellé leküldött dinnyével, és két korsó sörrel, igazi fingháborút idézhet elő, de ez azért tényleg túlzás...
Srácok! Amint lesz saját kéglitek, jusson eszetekbe ez a kép! Kötelező darab!!!..
Nincs dagadt ember, csak akaratgyenge. Mert edzeni mindig, mindenhol lehet, kifogás nincs. Egy műhely tele kiselejtezett alkatrészekkel épp a legmegfelelőbb terep összeütni néhány kondigépet...
Gázfröccs A Hamburger öl 2011.05.07 08:06:00
Srácok, higgyétek el, SP után a második legkárosabb dolog az életben, a hamburger. Ha nekem nem hisztek, nézzétek meg ezt a filmet. Én szóltam! A hamburger ÖL! ..
Rebecca Black óta tudjuk, hány napja van egy hétnek. Sőt azt is, hogy melyiket hogy hívják. Jelenleg 128.248.767-et mutat a Youtube számláló, és emelkedik. Ezzel szinte Justin Bieber szinten ugrott a világ porondjára.  Nem is tudom, mi lenne, ha mondjuk egy Liszt Ferenc, vagy…..
A digitális technika korában elég egy kontroller a likvidáláshoz! ..
Gázfröccs A pakolás nagymestere 2011.05.04 11:00:00
Gázfröccs Vicces napi képkazal 2011.05.04 10:00:00
Az orvos véleménye szerint még vissza lehetett volna varrni, csak erről a krokodilt nem sikerült meggyőzni, aki úgy érezte, ez a kéz már inkább vacsora, mint testrész...
Gázfröccs Az igaz szerelem 2011.05.04 08:00:00
Az igaz szerelem mindig beteljesül:)..