Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cgbzpf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fanka a tegnapi Steve Jobsos posztjával sem lett népszerűbb, sőt:Odór ImreSzarházy Fankadeli az évek során egyre lejjebb és lejjebb kerül mondhatni egy anyabaszó senki....mert megette már az élet és a "karrierje" meg a kukába landolt ... most is bebizonyítja hogy egy…..
cgbzpf 2011.10.08 17:53:16
@SPSS-tanfolyam: bár nagyjából tényleg noname arcokról van szó, de az én tippem még is az lenne, hogy azért, mert Paksi Endrén meg az Ossianon túl nem nagyon sikerült jutnod. Csak egy tipp.
cgbzpf 2011.10.08 18:14:54
@SPSS-tanfolyam: Ez most nem tipp, de nem fogod elhinni, meg mertem volna esküdni, hogy a válaszod tartalmazni fogja a széles látókörűnek és felvilágosultnak hitt zenei ízlésed 1-2 mozzanatát! Kurva jó vagyok!
Subba Blikk: Hapci! 2011.09.18 11:48:00
A Blikk információi szerint Kovi napokban megjelenő könyvében megemlíti, hogy a Jobbikos képviselő Kabai Zoltán is pornózott. Kabai nem tagad.    Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista…..
cgbzpf 2011.09.18 21:21:51
@Dankeschün: Te aztán igazán keményen osztod az igét, barátom! Esküszöm, egyből kitöröltem a Jézus- és szittyagyalázó 200 karakteres kommentemet, amint megláttam a tesztoszteronnal és a kíméletlen igazságosztással telebaszott válaszaidat. Most gyorsan kilépek, mielőtt komolyabb baj történne.
cgbzpf 2011.09.18 21:35:28
@Dankeschün: én csak a barátságodra és a szeretetedre vágyom :-(
Subba Aladár 2011.08.15 09:17:00
Engem nyilván az lep meg a legjobban, hogy létezik olyan ember, aki nem szarja le Geszti húzásait Aladár óta. Boxeralsó úrfit annyira felidegelte a Black Eyed Peas, és a Geszti valamelyik száma közötti hasonlóság, hogy csinált belőle egy harmadik szar számot, amin szemlélteti. De…..
cgbzpf 2011.08.16 01:26:24
@Vezérigazgató elvtárs:
Mennyire zsidó vagy már te! A front egy szemét bibsi hazugság, az hagyján, hogy nem létezett, de ott az emberek (a "kiválasztottak") egész nap csak hédereztek meg ilyenek (a képek, amiket az interneten találsz, az mind hfotopsoht)! De csak ha egy kicsit is tudnál olvasni, pajeszos barátom, (ajánlom a kuruc.info MAGYAR hírportált) akkor tudnád, hogy maga a második birodalom is egy nagy hazugság, Hiltmer egy olyan politikus volt, aki figyelemmel tartotta a szíriuszi magyarok érdekeit, megvolt benne az egészséges antiszemitizmus, és nem utolsó sorban először küldött EMBERT a Holdra. Menjél vissza a zsindexre (XD XD), ott gondolom otthon érzed magad a nagyorrú barátaid társaságában.
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
cgbzpf 2011.05.25 17:13:06
@Johnny Tinenbalm: Írhatnám itt a pontokat, meg minden, de azt hiszem egy egyszerű mondattal is el tudom intézni: te azért elég ostoba vagy. :(
Az amerikai Nemzeti Rák Intézet felfedezése után nagyjából 36 évvel később realizálta azt a mára már közismert tényt, hogy a cannabis hatóanyagai felhasználhatóak a rák elleni küzdelemben, és ezt nem voltak restek a honlapjukon is közzétenni. Különösen vicces ez annak…..
cgbzpf 2011.03.29 01:11:30
@/tno+DA=: Tényleg, ne irtsuk ki, hiszen a lófasz elcsökevényesedett emberiség nagy százaléka másfélszeresre dagadt arccal is tud élni, akik viszont nem allergiások esetleg, azok elégedetten szedhetnék homeopátiás-buddha szerként valami faszság ellen.
Ne bassz már fel.
cgbzpf 2011.03.29 17:29:27
@/tno+DA=:
A természetes szelekció remélem akkor fog legközelebb eszedbe jutni, amikor végbélrákot diagnosztizálnak rajtad vagy ilyesmi.
cgbzpf 2011.03.29 17:33:52
@(त्वष्टृ):
Igen, jóval károsabb, mivel nincs rendes füstszűrő. Elvileg alapból az elégetős módszer nem egy életbiztosítást.
De például az USA-ban egyre elterjedtebb a vaporizátor meg a sütögetés, szóval ez nem egy olyan probléma, amit nem lehet megoldani.
  A piaci szereplőknek általában nem kifizetődő, ha pártszimpátiájukat mellükre tűzve fennen hirdetik: Macskássy Izoldában utazó NEMZETI galériatulajdonos vagy szocialista nőgyógyász vagyok. Ez alól két szakmacsoport kivétel (a politikus természetesen nem szakma).…..
cgbzpf 2011.01.14 20:01:59
@Cuppanj a végére!:
Te teljesen agyhalott vagy. Valószínűleg te Texas felé járhattál, ott szokás a nagy hazaszeretettel való májerkedés (az egyik oka ugye az észak-dél háborúk óta tartó társadalmi különbségek), de nehogy azt higgyük, hogy az egész Államok white trashek bandája népesíti be. Nézd, annyit kell észrevenni, hogy normális ember nem kiabálja az utcán, hogy "én magyar vagyok, az 1920-ban sajnálatos módon elcsatolt országrészekkel együtt érzem csak teljesnek a hazámat, stb". Az ilyen embereket itt is, ott is kinevetik, hiszen komolytalan viselkedés. Ez a hazaszeretet nevű dolog, nagyon szép, csak meg kell tanulni okosan művelni, hogy ne csináljunk magunkból majmokat.
cgbzpf 2011.01.14 19:35:10
@Cuppanj a végére!:
Sosem értettem ezt honnan veszik az emberek, az USA-ban is csapkodva röhögik ki az ilyen zászlótetkós, nemzetire díszített 4x4-essel csapató redneckeket.
Nem mellesleg megfigyeltem, hogy a humorérzék a turbómagyarsággal fordított arányban csökken. Nagy kár.
Mondjon valaki nekünk még egy dolgot, amiben együtt szerepel Bud Spencer, Laura Palmer a Twin Peeksből, René a Hallo Halloból, Dee Snider a Twisted Sisterből, Dr. Alban, Dolph Lundgren, a teljes Boyzone és Roger Moore, és a világ legszarabb számát éneklik a Budapest Tv-n megszokott…..
A képen Dr. Peter Gasser veszi át az elmúlt 35 év első hivatalosan engedélyezett szállítmányát...
cgbzpf 2010.09.01 10:59:11
@stuccer: Igen, ez a baromság körülbelül 3 hónapig keringett a neten, még könyveket is írtak róla. Ugye te sem gondolod, hogy a CIA-nak megérné, hogy egy egész falut betépessen, és utána lehessen magyarázkodni? Nyilván logikusabb volt egyenként tesztelni, titokban, mint ennyire nyíltan és kockázatosan.
A magyarázat a Pont-Saint-Espriten történtekre, pedig a pék lehet, aki miatt anyarozzsal szennyezett kenyereket ettek az emberek.
Persze nem kizárható a másik felvetés sem, csak egyszerűen hülyeségnek hat.