Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Semjén

316 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babszi nevű kedves olvasónk megcsinálta a napunkat, amikor elküldte az utóbbi idők legjobb vaterás linkjét. Mindig akciókész és fáradhatatlan társ! A löket nagysága 5cm és 14 cm között állítható!! Hölgyek által tesztelve!!! Sosem fárad el!!!! És nem sörszagú!!!!! Csak…..
Subba 18-as karika: Mosolyalbum 2008.11.10 08:47:00
Sok mindent láttunk már, sokat kibírt már eddig is a gyomrunk, de ettől a képsorozattól - magunk számára is meglepő módon - rosszul lettünk. Nem tehetjük meg tehát, hogy nem osztjuk meg veletek. Jó reggelt, jó étvágyat, csak morzsa ne maradjon a fogatok közt!..
Naponta eljön az a pont internetezés közben, amikor rádöbben az ember fia, hogy aszitte már mindent látott, pedig ádehogy. Az alábbi képet követő videó is egy ilyen pont volt az imént. Eddig, minden a szokásos pr0n? Na, akkor ezt figyeljétek: (Forrás: a bátrabbak erre vagy…..
Subba Subba.ru ljubit MyVip 2008.10.07 07:36:00
Tkq hívta fel figyelmünket erre a szép arcképgyűjteményt takaró linkre, ezzel a kommentárral: az oroszok is idekacsintanak, ha Isten állatkertjéből kell díszpintyeket vadászni MyVipes híveink az úrban, híresek lettetek!..
Subba Kacsintós szmájli 2008.10.06 16:37:30
Vaterás találós kérdés: 16 000 Ft és nagyon nem szereti a liberálkommereket, mi az? Csak nem egy régi "jobbos" üvegszem? A hibátlan, régi, jobboldali üvegszem, bakelit dobozzal, szerintünk bőven megéri a 16k-t, hát még ha ki is derülne, hogy Horthyé volt. (A szokásos…..
Erről a még forró és roppant jelentős hírről muszáj e helyütt megemlékeznünk: Önéletrajzi könyvet ír Mónikasó Mónika, ami szerinte olyan lesz, mint ő maga: szókimondó, de nem közönséges. (Forrás) Jó érzés tudni, hogy Móni nem csak a lakberendezéshez, a…..
Hölgyek, urak, focirajongók és futballgyűlölők - az év honlapja. Igazából 99 százalékban biztosan tudjuk, hogy önfeledt poénkodásról van szó, de mindegy is, mi rég nem szórakoztunk ennyire jól, mint a fiktív fulókércsi ultrák kalandjait böngészve. A 13 éves Pisti, a 12…..
Egy ideje ezt fütyörésszük, dúdolgatjuk, mantrázzuk itt, bent a Subba-gyárban: Gyengébb idegzetű nézőink kedvéért itt van a rádióbarát változat is: ..
Subba Merde happens 2008.09.17 10:13:00
Zs. levelet küldött nekünk: Szerintem az évszázad levele. Egy bizonyos egyetem egy bizonyos karának egy bizonyos szakának tanszéki levelezőlistájára érkezett, nem tudtam megállni, hogy továbbítsam nektek a cenzúra vas öklével :) Subject: [egyetemkarszak] kérés Date: Friday,…..
Subba Reggeli hergelde 2008.09.17 09:39:00
Csak Nektek, Kedves Kommentelők, Csabber kinyilatkoztat és szidja az anyátokat: Gyorsan beszéljétek meg, mert hamarosan jön egy olyan jó poszt, hogy beszartok...
Két olvasónktól (Réka, Lóránt) is megkaptuk a Ferenc körúti Subba-bolt fotóját,amit ezúton köszönünk szépen. Picit olyan "Bukarest '93" fílingünk támadt valamiért. ..
Subba Lukammal szórakázom 2008.09.16 15:52:00
Azt írja nekünk Csaba, hogyaszongya: "megérdemelnék egy állando posztot ezért a videómért kérem szépen": És tényleg...
Subba Emlékezzetek az áldozatokra 2008.09.12 11:08:36
Ajjaj, ezt a videót tegnap elfelejtettük kirakni. Talán még nem késő. ..
A gyerekkönyvek rajzolóit jellemző betegesség a jelek szerint átterjedt már a hétköznapi használati tárgyak díszítőire is. Gergőtől kaptuk ezeket a bizonyító erejű drámai fotókat. Kedves levélírónk ezt írta hozzájuk: "Egy átlagos vasárnapi banzájra csináltunk…..
Ismételgessétek: Kukacomone, Kukacomone, Kukacomone. A válságban lévő magyar líra megújítóját üdvözöljük az amatőr testépítő személyében, akinek versei mellett feltehetőleg a múzsáival váltott, személyes hangvételű levelezése is fontos részét képezi majd a XXI.…..
A nap híre következik: Védett állatot tálalnak fel a főzőműsorban  -  Börtönt is kaphat a szakács Védett ürgékből készült pörköltet akar készíteni vacsoravendégeinek szerda este az egyik kereskedelmi televízió főzőműsorának házigazdája, a műsor…..
Ezt a hírt a bennünk megbúvó lírikus miatt idézzük be:A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. szeptember 2-án kora este szabálysértési őrizetbe vette H. L. 20 éves, R. É. 18 éves és V. E. 25 éves nőt, aki a Budapest X., Tündefürt utca és…..
Subba A nap tanácsadója: Anna 2008.08.29 11:31:24
Andor hívta fel a figyelmünket a következő mulatságos bakira: A Generali biztosító oldalán találtam a következő képet: A nap tanácsadója. Érdemes odafigyelni, hogy a Generali az olimpia miatt biztos doppingoltatta a női tanácsadóit. :) Persze olcsó mulatság elkúrt hivatalos…..
Tisztelt subba! Szeretném ha megnéznétek egy fantasztikus remekművet, ami engem megbotránkoztatott. A durva az az egészben, hogy ezzel az emberrel egy előadásra járok nap mint nap. A videót saját maga rakta fel, nem tudom milyen célból. ui.: Tök flesh mikor egyszerre nézik ezt…..
Csak a dob meg basszus zakatol a füleiben: ..
Abbahagyhatatlannak tűnik a hülye tánc sorozatunk, mai hősünk az ezévi Kecelfestről a múltkori buffalós arc, másik helyszínen, másik kameraállásból. Van itt minden klasszikus mozdulatból egy kicsi: szeletelés, egysima-egyfordított, pecázás, indiános, dobozolás...
Subba Betanított és fizikai munka 2008.08.26 09:51:00
Erről a kétségbeesett álláskereső hirdetésről az a vicc ugrott be, hogy Józsibá lefékez a furgonjával az út szélén álló nő mellett és kérdi: "Egy ötösért mit csinálsz?" Mire a nő: "Neked mindent, szivi!" Mire Józsibá: "Na akkor ugorgy be, megyünk…..
Persze csak az hibázik aki nem dolgozik. Írta Pilinszky János.A képre kattintva gyön a screenshot. Visszaszámlálás indul, vajon mikor javítják?..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..