Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöffeteg

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bohócnak sem fenékig tejfel..."Gyönge fuvallat a töba zilál,fények gyöngysora lebben,Sóhajom, árva madár-pihe, szálls elpihen édes öledben.Tárt keblemen reszket a kóc:érted szenved a Jancsi bohóc.Szép szemeidből vérzik az ég,sok sebe csillagos ösvény.Egy hajfürtöd…..
pöffeteg 2012.07.18 12:21:42
@Mahut lány: ne is törődj vele, a bejegyzés minősége sokat elárul az irójáról!
Tisztelt Praxisblog! Oly sok keseru tortenetet olvasok az Onok oldalan,hogy az mar szinte hihetetlen. Nemtorodomseg,nem odafigyeles,vadaskodas..stb.Nem tisztem ketelkedni senki leirt torteneteben..de megdobbento.. Nekem,soha,senkivel..sem orvossal,sem noverrel,sem apoloval nem volt…..
pöffeteg 2012.04.18 15:13:49
@polly graph: Vagy egy lelkiismeret furdalást ír ki magából...
 Ideje volt már egy igazi, ütős desszert készítésének - a nyárutó a befőzések és a "besűrűsödött" szeptember miatt rohanósra sikerült, szokásommal ellentétben nem sütöttem jókat. De megígérem, hogy lassan visszatérünk a rendes kerékvágásba!  Most kihasználtam, hogy még van erdei…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Először is örömhírt kell közölnöm, annyi kérés után végre egy budai helyet látogattunk meg, két héten belül már a másodikat. A Coyote ugyanis annyira Budán van, hogy annál budábban már nem is lehetne: A másik jó hír, hogy a környezet tökéletes: látni a Parlamentet, ami…..
pöffeteg 2011.09.05 16:19:25
@Bélabáttya: Na ez a sréhenszembenhentes helyén van!
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
pöffeteg 2011.09.02 13:09:09
@~XYZ~: Csatlakozom! Mindig elolvasom, ha tehetem. És a kommenteket is. Az Édennek a végét láttam csak(a Hv hatására) ebből még semmit, de sixx elmésségén igencsak jól szórakozom és vihogok rajta!
  Imádjuk. De ez nem más, mint túlzás. A vörös varázslónő, vagy mi akart ez lenni? Az I Don't Know How She Does It című filmjének moszkvai bemutatóján jelent meg SJP ebben a Giambattista Valli Haute Couture ruhában. Aztán Cocopereznél találtunk egy képet a cipőjéről…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
  Annyit beszéltek mostanában erről a Gyöngyöspata-tematikáról, hogy úgy döntöttünk, saját szemünkkel is megnézzük a helyszínt meg a nagy büdös magyar valóságot. Mégis csak érdekesebb lehet, mint az a piszok Gyurcsány. Szombaton, egy nappal a polgármester-választás…..
pöffeteg 2011.07.19 15:47:54
@baliquez:
Azok a gyümölcslevek tényleg isteniek és nagyon jó áron lehet hozzájuk jutni! Valóban szélesebb körben kellene ismertté tenni őket, ráadásul korrektek is. Ritkaság manapság. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy próbálja ki.
Kevés olyan szép dolog van a világon, mint amikor családot és barátot az asztal köré ültetve az ember úgy érzi, ennél többre már nincs szüksége a gazdagsághoz. Főleg ha az asztal is jól meg van rakva, s kézről kézre jár a kerti grillen sült thüringiai bratwurst (whollosi…..
pöffeteg 2011.07.05 14:59:00
@De gustibusaut bene, aut nihil: Na, pont ezt akartam írni!!!
  Nem mellesleg a királyi esküvő legfelkapottabb testrésze mindenképpen Pippa Middleton feneke volt, ez senki előtt nem titok. Azóta házasságok kerültek válságba miatta, egy karambolról is hallottunk, a hátsónak saját twitteres oldala lett, két nap alatt több százezer…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
pöffeteg 2011.04.29 13:47:03
@nyílegyenes labirintus: Félreértettél, én is azt mondtam, hogy AZOK érnek valamit. Szerintem meg igenis sok pénz fellelni a helyszínt, mindent megszervezni, kitalálni a játékokat,biztosítani a hátteret, stb...persze csak, ha jól akarod csinálni.
Sajnálja, h ennyire berúgott, valamint nem kellett volna megcsókolnia, és majd segít nekem keresni valakit akivel járhatok.A történet ott kezdődött, hogy elkezdetem egyetemre járni egy szakra vele. Órák után megvártuk egymást és mindig haza kísért, érdeklődött, hogy van e…..
Egy nap a városban Egy nap Egerben 2010.08.17 09:47:00
A hétvégén kimozdultunk kicsit Budapestről, és tapasztalatot gyűjtöttünk a hatvanezres hevesi városban, meg a környékén. Nem volt sok időnk, meg nem is vagyunk nagy túrahalmozók, szóval közel sem néztünk meg minden látványosságot, de alapvetően úgy gondolom, jobb is így.…..
pöffeteg 2010.08.17 15:26:54
Kemény hét volt, komolyan mondom, minden nap elnyalni egy fagyit, sőt, valamikor kettőt-hármat igazán megerőltető munka. Most már el tudom képzelni, mit éreznek a Michelin-csillag szakértői, akiknek akkor is enniük kell valami finomat, ha csak egy sajtos-tejfölös lángosra meg egy…..