Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TuriBoti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EuroBricks fórumon tűnt fel pletyka a Lego cég saját virtuális tervezőprogramjának új változatáról. Egyelőre kevés a konkrétum, a lenti videók alapján úgy tűnik, a Lego Digital Designer néhány hasznos új funkcióval gyarapszik: - flex eszköz rugalmas elemek kezeléséhez -…..
TuriBoti 2010.09.04 19:01:30
Felettébb örvendetesen igencsak aktívak vagytok a végigjátszások beküldése terén. Gyakorlatilag a hét minden napjára tehetnék ki egyet, annyi várakozik megjelenésre, de ezt mégsem teszem, mert nem szeretném pusztán kritika-bloggá változtatni ezt a helyet, mert akkor borzalmasan…..
TuriBoti 2010.08.30 15:20:41
@Anak:
jövő nyáron lesz a lego karib tenger kalózai.
Anak mai végigjátszása egy olyan régi témához nyúl, ami egy egészen szerencsétlen és sötét korszak talán egyetlen tényleg vállalható része, a Western. Sajnos a kezemben még soha nem volt ilyen készlet, de most komolyan kedvet kaptam, hogy használtan beszerezzek majd legalább…..
Aki 2. szériás spártait szeretne, az szerezze be gyorsan, mert egy olyan kolléga járja a várost, aki összesen 300 spártait akar venni. Ha valahova ő ér oda hamarabb, nem marad egy sem. (via pragmaP) Aki találkozik ezzel a derék emberrel, szóljon neki, hogy írjon nekem levelet.…..
Tudom, hogy borzasztó a cím, de így lefáradva a nagy nyári szabadság alatt, már csak ennyire futja. A lényeg, hogy nagyon lassan, senki sem sietteti, hiszen még az ideiek egy része sem került a boltok polcaira, érkeznek az infók a jövő évi megjelenésekről, ami hol jó, hol meg…..
Mától új sorozat indul, az elkövetkező hetekben jópár képet posztolok majd a saját készleteimről. A fotókat a kedvenc szomszédom, Györgyfalvi Zita készítette, minden érdem az övé. (Mielőtt belekezdenénk: hely hiányában olyanom nincs, hogy állandóra összerakott város,…..
TuriBoti 2010.08.16 11:02:54
TuriBoti 2010.08.16 11:04:28