Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iljontichy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tampi Segítség!!!!! 2015.08.28 20:42:43
  Jaj, az van, hogy lenne rá mód, hogy minden héten szombaton este 10 órakor a Bécsi úti Tesco-ból elhozzunk lejárathoz közeli mindent. Nyilván azt nem kell elmesélnem, hogy ez mekkora segítség lenne egy otthonnak.De mi, akárhogy is gondolkozunk, nem tudjuk kitalálni, megoldani azt,…..
Akinek bajnokság kell, az vesz magának. A modern futball beköszönte óta – tegyük ezt mondjuk a hatvanas évek végére – csak a legritkább esetben lehetett a bajnoki kasszától fizetés nélkül távozni. Akik okosan, szakmai szempontokat szem előtt tartva költik a pénzüket,…..
iljontichy 2009.09.01 14:40:25
@Csöncsön: Ezt az elműanyagosodott Arsenalt nem igazán értem...
Az egyetlen Big4 csapat, amelyiket még nem vásárolták fel, azzal meg aztán nehéz vádolni őket, hogy számolatlanul költik a pénzt. Ha meg a nem angol játékosokra érted, akkor azért nem stimmel a dolog, mert összehozod az eredménytelenséggel. Pl. a veretlen bajnoki cím az nálad a nem nyer semmit kategória? Vagy Campbell és Cole miatt akkor még nem műanyagosodtak el?
Amúgy meg ha még mindig a régi - legalábbis Wenger előtti -, 1-0 to arsenal stílust nyomnák, te lennél a leghangosabb, hogy mekkora trágya ez az angol rakkolós antifoci, nem?
Egyébként meg amennyire én látom (fórumok, blogok, egy pár ismerős), a 10-20-40 éve meccsre járó szurkolóik nem érzik úgy, hogy elveszett volna valami, inkább megújítónak látják Wengert, mondjuk nyilván örülnének, ha _jó_ angol játékosokat is látnának az emiratesben.
iljontichy 2009.09.01 15:47:43
@Csöncsön: Oké, én elfogadom, hogy neked ez a meghatározás, mondjuk nekem ez az egész műanyagcsapat-dolog elég megfoghatatlannak és hülyeségnek is tűnik.
Csak egy kérdés: akkor ha Xavit jövőre megveszi 200 milláért a Mancity (tudom, tudom, ő soha nem menne el, de tegyük fel), Puyol pedig visszavonul vmi durva sérülés miatt. Akkor onnantól a Barca neked műanyagcsapat? Jó, ez csak egy provokatív kérdés, de - bár nem ismerem túl jól a csapatod történetét - nehéz elképzelni, hogy egyszer sem fordult elő, hogy teljesen lecserélődött egy generáció.
Vagy az Arsenalnál együtt maradnak a mostani fiatalok (nem az első csapatra, hanem a jelenleg 16-18 éves srácokra gondolok), akik gyakorlatilag az akadémián nőttek fel. 10 év múlva akkor ők egyszer csak nemműanyag-csapat lesznek? Vagy már végleg elveszett ez a lehetőség, ha egyszer megszakadt a folyamatosság?
Szóval oké, h te így érzel, de ez szerintem egy elég gyenge meghatározás, és azért itt a többség úgy tűnik, ha másban nem is, de abban egyetértett, h elsősorban nem játékosokhoz (hiszen ők jönnek-mennek, a klub meg "örök"), hanem valami máshoz kéne kötni ezt a dolgot.
Ha egyáltalán kell, szerintem nem sok értelme van. Persze én is szívesen anyázom a cselszkit abra miatt, de ha ő nem lenne, akkor találnék más okot, h beszóljak nekik, amikor az ars kiszop tőlük. De nem érzem szükségét, h ideológiát gyártsak e teljesen normális szurkolói magatartás mögé.