Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BalBal

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik nap Rockoval idéztük fel a múltat, hogy kinek milyen gyerekkori emlékei vannak a családban megfordult autókról. Így került elő a Ford Escort Mk3 , ami a mi családunk szeretetét élvezte egy rövidke ideig (az ITT láthatóval megegyező kinézetű), illetve szép emlékeket…..
(A képre kattintva extra.)..
BalBal 2011.02.26 19:50:43
@Moraj: Nagyon jó kis képek. Az jutott eszembe először, hogy ez a felemás dolog kapóra jön, például gázolásnál, mert a szemtanúk más formára emlékeznek jobbról és másra balról. De atán eszembe jutott, hogy édesmindegy, mert a parketta árulkodó. :)
Megnézném hogy egy törésteszten mi történne evvel a pár aprósággal.:)Egy rövidzárlat még segithet rajta.:D..
BalBal 2011.02.23 08:46:54
@fogash: Igen, ez a jószág egy -ha jól emlékszem pécsi- bácsi tulajdonában van. Itt egy régi RTL-es videó róla:
www.youtube.com/watch?v=Gzuz_19jqTo

Valóban megmosolyogtató és gyanítom, életveszélyes is, de valahogy nem tudok rosszat mondani az építőjére: nem menőzni akart a kocsival, csak nagyon vágyott egy Ferrarira, és így oldotta meg szegénykém.
Bizonyára jónéhányan észrevehették, hogy ma Kolos nap van, így boldog névnapot kíván a főnöknek, azaz Kolee barátunknak az egész jdcs csapat. :))..
BalBal 2011.02.15 10:35:00
A hétvégémet a Duna-parti városban töltöttem, és ott találkoztam eme szépséggel:A hátulja is elég jól nézett ki. Spoiler rajta (egy kicsi látszik belőle), plusz a kötény is hasonló az elöl láthatóhoz. Kutyafuttában csak elölről tudtuk lefényképezni. További kellemes…..
Aki olvas belsőséget, bizonyára tudhatja, hogy Pista a Mazdát lecserélvén szert tett egy Alfára. Neki szeretnénk egy kis útmutatást adni, hogy mit NE tegyen az új családi járgánnyal. :)))Reméljük, hogy posztunk nem csak ommmnak adott kellő támpontot az autó jövőbeni kinézetét…..
BalBal 2011.02.03 13:27:24
@Alhazred: @KuKori: Eredetiben mindegyik nagyon szép jószág. Nézem a képeket, egy-egy egész szép, azán meglátok egy fejezeten ocsmány részletet. A hatás olyan, mintha a Mona Lisára nyomtak volna némi grafittit, hogy feldobják kicsit. :( Ez a jó kifehjezés: Bugris tuning.
(Felülről a második, ebben a nézetben egészen eklmegy.)
 Bár nem profilunk a motorkerékpár, ezt muszáj megosztanom veletek.Figyejjémának köszönet!..
Bár szegény Golf már szerepelt blogunk hasábjain egyszer, de mégis annyira elbántak vele (és nem utolsósorban találtam az "eredeti" állapotáról képeket), hogy érdemesnek tartottam egy posztra.Fogyasszátok egészséggel! :)Egyszerűen siralmas, hogy mit műveltek egy…..
BalBal 2011.02.02 11:17:32
@Dáwid:
Sajnos, valamiért nem vagyok Golf-rajongó, de azzal én is egyet értek, hogy egy legendás autó ennél jobb sorot érdemel. Teljesen egyet értek abban, hogy bontott alkatrészekkel az értéke legalább másfélszeresére emelkedne.
Az első lökös meg; ÚRISTEN; nem elég, hogy eláll, de még ocsmányul asszimetrikus is.
És azt bizony sose értetem, hogy szögletes formájú autókra miért erőltetik az M3-at.
Endi küldte még az óévben ezeket a fotókat. Köszönet!Részemről No Comment...
BalBal 2011.01.31 15:35:50
 Hiszen ez már a harmadik kis méhecske, a trabant és a  lada után, ráadásul ez pont a mi lakótelepünkön zümmög. Nem értem, hogy miért tetszik ez a "stílus" a tulajoknak, mert mindenki látja, hogy nem dob nagyot az összképen.    Teszkáus…..
BalBal 2010.12.23 09:04:40
Igazából nagyon nem csúnya ez az autó. Viszont a Ferrari és a perzsa szőnyeg nálam nagyon nem illik össze. Úgy látszik, valakinél mégis. Leytnernek köszönet.Ja, és aki netán megvenné, az itt megteheti...
Sam. Joe-tól kaptam ezt az érdekes járgányt.Nem csúnya, inkább furcsa. De nagyon.Ford Scorpio 2.9 V6 bepászítva...Ízléses a beltér.Ha valaki meg akarná venni, itt a hirdetés...
BalBal 2010.09.08 08:13:14
Tomeetól kaptam az alábbi szépséget. Állítása szerint hamarosan egyik osztálytársnőjéé lesz az autó, úgyhogy adott esetben majd lefotózza a belteret külön kiemelve. :-)Miért nem lehet leszokni a lamboajtóról végre?Méretes kályhacső. Bár a hirdetés szerint 1.6-os a…..
BalBal 2010.08.26 08:25:46
@Adujis: Egyáltalán nem gáz. Én is lefestettem az enyémet, némi alapozóval, utána matt feketére fújtam. Nem harsány, sőt, szinte "láthatatlan", esztétikus. Itt a probléma az, hogy a tulaj szép pirosra festette.

OFF: Azt hittem, a kamu légbeömlő alatt már nincs semmi, de sajnos tévedtem: Múlt héten az hetesen lefele láttam egy Golfot, aminek ol oldalán MATRICA- beömlő volt!

ON.
Jajj,de csúnya! Csak egy G4... 2010.08.16 10:45:00
Gabetől kaptam ezt a "csodát", az alábbi kommentárral kiegészítve:Még egy szép példány a "hogyan k*rjunk egy egy frankó alapot.....sóókárnak!" kategóriából.Azért az embléma-eltávolítás megér egy misét... :-DTalán az egyetlen részlet, amivel nincs akkora…..