Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watson MD

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   Tavalyi történettel jelentkeznék, még mindig nem sikerült feldolgoznunk azt a tragédiát, amit a nemtörődömség és az embertelenség is okozott. Néhai édesapám 69 évesen távozott közülünk, pedig talán még ma is élhetne szegény. Tavaly…..
Kedves Olvasók! Szeretném megosztani jó és rossz tapasztalataimat a miskolci Semmelweis kórház szülészetéről. 2009 júniusában és 2010 novemberében szültem ott. A 2009-es tapasztalataim nagyon negatívak, borzasztóak!!! Már a terhesgondozás alatt az NST vizsgáló asszisztense…..
Tiszteletem! Egy héttel ezelőtt édesapám rosszul lépett le a villamosról, gyakorlatilag leesett és elveszítette az eszméletét. 70 éves, de nagyon aktív életet él, makk egészséges,jön-megy minden nap, épp tőlünk indult hazafelé unokavizitből. Hiába ajánlgattuk, hogy a férjem…..
Praxis Nyolc törött csigolya 2010.11.14 06:00:00
61 éves vagyok. 2 évente járhatok csontritkulásszűrésre, mert ezt finanszírozza az eü. Ha korábban próbálok menni, 35 ezer Ft-ba kerül. Nem vállalom, mert az több, mint a nyugdíjam negyede. A tavasz elején iszonyú derékfájásra ébredtem. Felhívtam a háziorvosomat, hogy moccanni…..
Watson MD 2010.11.14 10:26:01
@rikavagyok: bizonyára azért került ide az alapbér, mert a posztban a 35e-s ODM-ről is szó van. Ahogy a posztolónak is nehéz lenne kigazdálkodni, úgy nyilván és ezek szerint még sokaknak másoknak is.

Nem kell rögtön felkapni a vizet, mert vki egészségügyi létére a fizetéséről is beszél.
Az egyik nap beregisztráltam a  Kaposi Mór Oktató Kórház Traumatológiai ( Baleseti) osztályára kontroll vizsgálatra. Amire aztán mégis órákig várnom kellett a kis védencemmel ( egy idős nénivel), akinek kontroll vizsgálatra kellett menni. Közben megkértem a személyzetet,…..
Hétvégén, amikor vidéken voltunk a nagyszülőnél, a kisfiam belekapott a feleségem szemébe, néhány órán belül a zalaegerszegi kórház szemészeti ügyeletén voltunk. Itt megvizsgálták a feleségem szemét, szerintük elég nagy volt szaruhártya sérülés, de amint kiderült, hogy…..
Praxis Megerőszakoltak altatásban 2010.09.13 06:00:00
A történetre (forrás is kiszedve) egy olvasónk hívta fel a figyelmünket . Vannak fenntartásaink valóságtartalmát illetőlen, de nem tisztünk dönteni, arra vannak az olvasók.     A magyar egészségügyről szeretnék itt szólni. Tabu témát érintek, amelyről mindenki…..
Kedves blog! A pécsi I. számú Belgyógyászati Klinika A Sürgősségi Ambulanciára szállítottam be a férjem, aki egyébként végbélrákos. Délelőtt 10 órától délután 4-ig tartott a várakozás, mire beszólították, megvizsgálták, Miután kijött az orvosi szobából,…..
Watson MD 2010.08.16 09:44:33
@Káin: A süllyedés egy (végbél)tumorosnál gyorsult maradhat akkor is, ha a feje tetejére áll az egészségügy. Egyszerűen azért, mert benn van a tumor. Az más kérdés, h a beteg ezt csak akkor tudja meg, ha kommunikálnak vele, emberi stílusban...