Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liza9

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jack Andraka a National Geographic 2014-es Ifjú Felfedezőinek egyike. Az Ifjú Felfedezők díjat azoknak a fiataloknak ítélik, akik jövőbe mutató felfedezéseket tesznek, akik megváltoztatják a világot, és arra ösztönzik embertársaikat, hogy törődjenek a bolygójukkal. Andraka…..
Ismeritek a Combino-szenvics kifejezést? Én bevallom, nem ismertem, amig ki nem nyitottam ma a Kerékagyat. Azóta tudom mit jelent, de nagyon nem tetszik. Ebben a videóban két bringás hajt végig a Körúton a síneken. Ez amúgy sem túl jófej dolog, de két villamos között elhúzni…..
Eszt a bejezzést azér fogalmazom meg mer ma nap világot látott a na nagy hir: fílmet csinálnak a Metál Gear Solid cimü eposból. És egyböl el kesztünk ötletelni Dinával meg mamámal hogy mégis ki lenne jó a fő szereplö Snakénak. (Tesóm ismeri a játékbol mamámnak meg mutatam a…..
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Régóta tervezgetem ezt a bejegyzést. Úgy terveztem, hogy akkorra időzítem, amikor újra járni kezd a metró a KÖKI-n, és kész lesz az új peron. Hát az új peron egyelőre félkész, és rohadtul kiábrándító, hogy a BKV a régi ütött-kopott, szutykos szemeteseket és jegykezelő…..
Homlokrakodó az égben A beton, az aszfalt és a csillogó üveg közé nem illenek a régi mezőgazdasági gépek. Tájidegenek, meg nem értettek és ha kell, tiltó táblákkal tartják őket távol. Budapestre sokáig be sem tehették lábukat a traktorok, behajtani tilos volt a jussuk –…..
Békeszerető ember vagyok, reményeim szerint a legtöbb ember az, van egy háború amit mégis szívesen nézek a valóságban és képek formájában is. Ez, az égiháború: meteorológiai tünemények közül az, melynél a természeti erők hatalmas módon megnyilatkoznak úgy, hogy az…..
liza9 2011.05.08 10:29:48
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..