Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcona Marcos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A milliomos playboy megunta, hogy állandóan összekeverik a friss olimpiai bajnok tornásszal, így inkább lecseréli vezetéknevét. Korábban a tornász Berki törte a fejét névváltoztatáson, majd menedzsere arra kérte a szurkolókat, találjanak ki valamilyen becenevet Krisztiánnak,…..
100-ból 8 cég a facebookkozás és twitterezés miatt rúgja ki a munkatársait az USA-ban, kétszer annyit mint tavaly.A Fidesz EP képviselője, ha egy amerikai cég alkalmazottja ként "faszozna" a twitteren, holnap már repülne. A jóvilágnak vége!! Eddig még csak-csak meg…..
Valamiért az autókra ragasztott kisebb-nagyobb matricák divatba jöttek mostanában, a reklámblogokon egyre-másra tűnnek fel az ilyen jellegű megoldások. Autómosót hirdető álmadárszaros matrica, a Porschék komplett első szélvédőjére (anyád, tudod kinek a kocsiját piszkáld!)…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..