Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarkoponya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johnny Walker, az országutak harcosa csak azt csinálja, amit mindenki más a 2020-as évek Kárpát-medencéjében: megpróbál túlélni, ha kell, akár mások élete árán is. Folytatásos posztapokaliptikus vízió.  (Klikk a nagyobb képekért!) ..
Tarkoponya 2010.11.21 19:37:56
@Hamlet: Akkor most már megkeresem, egyszer Amadeával (könyvesblogos jófejlány) majdnem írtunk egy kárpát-medencei regényt. Lett volna benne skizofrén testőrlány, szétszakított Magyarország, sok-sok William Gibson utalással.
Tarkoponya 2010.11.21 19:42:13
@Nostro: Megvan (tudom, ez nem a fiatal irodalompalánták phanteonja, de a három részre szakadt és az ukrán kurvák nosztalgiát ébresztettek), szóval, látogatás Ukrajnában:
"A hivatalnok méla pillantást vetett rá, majd rutinkérdésekkel kezdte bombázni.
- Állampolgársága?
- Budapesti.
- Kora?
- 24 év.
- Foglalkozása?
- Szapolyai Lauretta és Lucrecia komornája vagyok.
- Látogatás célja hazánkban?
- Megnézem a szemetet."
futoblog.wordpress.com/2008/03/30/egri-csillagok-2028/
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Tarkoponya 2010.11.09 11:41:26
@balazst: Sült krumplival és velőscsonttal a szájában. Tipikus liberális felfogás, hogy megetehetek bármit, majd a többiek fizetik a kárt, illetve elviselik a hülyeségemet.
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..