Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moonclown

1 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
moonclown 2021.09.05 16:26:54
moonclown 2021.09.05 16:26:54
@white999: egészen érdekes Balatonon lehetsz, itt a nyugati részén nagyon nem igaz.

A szállodák a szép kártya miatt valóban túl vannak árazva, ez mondjuk tény, de nem csak Balatonon.
Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki...
moonclown 2021.05.03 19:57:26
@Billy Hill: persze, persze
Én pedig attól félek, hogy pont ugyanolyan lesz vírus után is. Vigyázat, lendületes írás jön...
moonclown 2020.04.07 09:58:06
@midnightcoder2: igazából a Fidesz is, csak menjen szavazni
A tavasz végén, a tartós jó idő beálltával minden kerttulajdonosnak megdobban szíve, hiszen végre teljesen birtokba lehet venni a kinti területet. Ilyenkor a feltörő lelkesedés időszakában sokan vágnak bele olyasmibe, ami elsőre remek ötletnek ötletnek tűnik, azonban a későbbiekben sokkal inkább…..
Hazaköltözni sok szempontból jó, de rengeteg csalódás is éri az embert – legalábbis Zsófi szerint, aki kérésemre közel hat év után vette fel története fonalát. Akkor Németországban éltek (akkori posztját itt olvashatod el), majd hazaköltöztek Sopronba, ahol furcsa módon elszigeteltebben élnek, mint…..
moonclown 2019.02.12 09:55:37
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
moonclown 2019.02.03 18:47:28
@ekat: van ilyen még itthon is. Én az első másodpercben közöltem, hogy a repülőteri vissza transzfer idején kívül semmi nem érdekel, folyamatosan megjegyezte hogy nem voltunk az érkezés utáni megbeszélésen, meg külön mentünk vacsorazni, nem mentünk fakultatív programra (talán mert 2x annyi?), csoda hogy nem hagytak kint minket
Manapság, amikor egy fogyasztói sérelem akár órák alatt is körbefuthat a facebookon, az ügyfélszolgálatok szerepe alaposan megnőtt. A legnagyobb gondossággal üzemeltetett cégeknél is előfordulhatnak ugyanis hibás áruk, technikai gebaszok vagy nehéz időszakban lévő pincérek, de…..
moonclown 2019.01.05 00:28:01
@Csokis: engem az egyik mobil telefonos cég, megprobalt ravenni, hogy töröljem a negatív értékelést.

Csak annyi történt, hogy egy plusz opció céges vásárlásnal nem volt elérhető, de ahelyett hogy magát a telefont kiküldtek volna, szó nélkül törölték az egészet.
Reklamaltam, én lettem a hülye mert ők küldtek emailt. Persze csak az az egy nem jött meg, előtte, utána minden...

Erre közölték biztos nálam van valahol... Meg írtam ne erolkodjenek, It-s vagyok, meg találok egy emailt.

Rá 3 napra megkertek töröljem az értékelést...
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..
moonclown 2018.12.10 09:16:11
@Muad\\\'Dib: gdpr? Az smafu?
moonclown 2018.12.10 09:20:03
@abecede: bajszot hordó nő s magyar kultúrában elég ritka, és nem cuki. Ellenben a mikulás napja azon kevés nem túl komoly alkalom egyike, amibe még senki nem kötött bele. Egész idáig. De az is tök durva amikor havi 120ért kitorlik a magatehetetlen beteg seggét, a beleegyezése nélkül...
PATENT Árulkodó férfi cipők 2017.06.26 09:57:07
Az öltözködésben számomra a legnagyobb szerepe mindig is cipőknek volt, még a férfiak tekintetében is! Olyannyira, hogy kiszemeltem mosolya és keze után a cipő volt a nagy- vízválasztó, amelynek köszönhetően eldöntöttem, lesz- e valami a dologból. Őszintén bevallom, volt, hogy azért hagytam ott egy…..
Ősszel a visszatérésre készült, de orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is Rékasi Károlyt, írja a Bors. A színésznek még hosszú rehabilitációra van szüksége , és ezalatt nem dolgozhat. A kezelőorvosaim a leghatározottabban felszólítottak…..
moonclown 2015.09.29 14:32:47
@Orbán Viktᴏr: Úgy 5 éve.De csak Magdi anyus, Fodor Zsóka él és virul...
A naturizmus manapság is az egyik leginkább félreértett életmód az emberek körében. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a leggyakoribb tévhiteket. 10. Szex, szex, szex Tévhit: A naturista strandok és üdülőhelyeken szexelnek bárhova fordulsz Ez az egyik legnagyobb tévhit. Az…..
moonclown 2015.05.23 11:13:03
@keményen drogozó kisemberek:
A 9-es max egy 17 éves gyereknél, vagy egy szexhiányosnál fordulhat elő.A többi pont kb igaz:)

Szex: pont annyira tilos /elfogadott mint a nem naturista strandon.Ott se szeretik, de sokan csinálják azért ügyesen:)

A társaság meg tényleg liberálisabb
Van az úgy, hogy az ember nem tudja rávenni magát a fogyásra, habár nem ártana és ezt ő is tudja. Viszont van mód arra, hogyha fogyni nem is, de a további hízást elkerüljük. Azért tovább hízni mégse lenne jó, főleg, ha egyébként súlyproblémád van. De ugyan úgy igaz ez…..
Mindent megmondtunk előre. Megmondtuk, hogy nyom nélkül el fogják herdálni a kétmillió-kilencszázezer ember nyugdíj-megtakarítását. Megmondtuk, hogy hazudnak, amikor bűncselekménnyel vádolják a pénztárakat. Megmondtuk, hogy hazudnak, amikor a pénzügyi veszteségekkel…..
moonclown 2014.11.23 14:40:49
@andzsin: Vigyen legalább lelakunk abbóol amit elloptak...

Mondjuk nagyon kiváncsi lennék a pénztárak véleményére.Ők miért is nem indítanak pert?
A zakó begombolására vonatkozó szabályok - ahogy az alábbi grafikán is látható - pofonegyszerűek. Érdemes ezeket minden körülmények között betartani nemcsak azért, mert az illemszabályokhoz hasonlóan fontos üzenetet hordoz a külvilág felé, hogy valaki tisztában van-e ezzel a…..
moonclown 2014.04.14 19:23:21
@háténimmár: Miért akkor milyen ing van?

De komolyan...

Amúgy meg 2014-ben vicc ezeken görcsölni.. úgy kell hordani hogy jól nézzen ki.Én pl nem hordok nyakkendőt mert kerekíti a fejem, és zavar.De nem hordok garbót se, se zakóval se magában.

Viszont tök gáz pl egy 80 kg-s nőn a stewardess nyakkendő:)
A friss adatok alapján nagyon jól jártak azok, akik a kormány kényszerítő erejének ellenére magánnyugdíjpénztáruknál maradtak: a tavaly mind az önkéntes, mind a megmaradt néhány magánnyugdíjpénztár nagyon szép hozamokat tudott felmutatni. A Budapest Országos Kötelező Mnyp.…..
moonclown 2014.03.24 15:13:10
@MSZP Afrika Korps: SÖtét vagy kissé...

Se baj, majd 30 év múlva beszélgessünk, te az állami nyugdíjadból vett havi 2 kg kenyérről, mi meg a tengerparti kempingből nyaralünkból a kilátásról stb.Vagy a boldog kiegyensúlyozott családom mellől akiket útjára engedtem tisztességesen.
moonclown 2014.03.24 15:21:02
@ob.szerver: A többségnek mire a nyugdíját ki kell venni addigr anem hogy Viktor nem lesz de lehet fidesz sem (15-20-30 év).Innentől kezdve az a kérdés amindenkori államnak hiszel vagy egy sok tíz vagy száz éves pénzintézetnek (ők sem tejfelek persze, az a 6-8-10% az nekik a duplája kb).

Érdekes az összes hozam ki lett fizetve mindenkinek aki felvette.Akkor miért is ne kapnánk meg a pénzt?
Sőt ugyanannak a cégnek egy 15 éves lejárt biztosítását is tökéletesen kifizették nekünk anno.

Soroljam államtól mit kaptam az elmúlt 5-10-15 évben?

Ezt mind...
Úgy látszik, hogy ebben az évben is számos új befektetési lehetőség között szemezgethettünk, melyek közül sok rövidebb-hosszabb időre vagy akár véglegesen megszabadít pénzünktől – már ha éppen ragaszkodunk hozzá… Sajnos nagyon sok (reméljük már egyre kevesebb)…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
moonclown 2013.12.19 12:08:05
@koksz: Nem kurvaként hívták meg hanem énekesként.Itt jegyezném meg Cicciolina anno díszvendég volt...

A gyerekek az énekest keresik nem a pornóst.
moonclown 2013.12.19 12:10:11
@TGabi: A dílert ne keverjük már a pornóssal.

AZ egyik illegális drogos, a másik egy felnőtteknek való szakma képviselője.Ahol olyat mutatnak amit amúgy minden egészséges felnőtt ember csinál néha: szexel...

Ennyi erővel az se menjen aki már ivott alkoholt.
Ákos @ Fekete Sas Rendezvényház, Hódmezővásárhely, 2013.11.30. Az elmúlt években Ákos több nagylemezéről, dvd-jéről és többezres tömegek előtt előadott koncertjéről írtam meg a véleményemet az Indexre és a Lángoló Gitárokra. Ezeknek a szövegeknek mindegyike azzal a…..
moonclown 2013.12.03 19:50:40
@nincsjátékomistenbácsi: Igen és ezt abból a pénzből vett amit a Viktor adott neki úgy hogy az elmúlt 20 évben megvett kb 5 millió koncertjegyet...

De lehet lopta...
moonclown 2013.12.03 19:53:25
@nincsjátékomistenbácsi: Igazad van a Beatles is csak 4 gombafejű hülye klubja volt...

(pedig nem szeretem őket...)

De egy nevet még nem mondtál.

Lehet hogy Szabó Bélára fognak emlékezni ő akkora sztár hogy jaj, de te nem is ismered...
moonclown 2013.12.03 20:00:25
@nincsjátékomistenbácsi:

bazmeg tényleg nem zavar hogy olyanon vitatkoztok ami full szubjektív?

Van aki flehozta jaggert én hányok tőle.Ismerek olyat aki szereti a Kispált, utálja a U2-t.

És Majkának is sok ezer rajongója van és még többen nem szeretik a "zenéjét"...

Kiss Tibi?Wahorn?Miben jobbak szerinted?

Szövegben?Hát ez megint szubjektív: ott van Petőfi a "legnagyobb magyar költőnk", szerintem meg egy túlértékelt néprímelő forradalmár.

A zene nem focimeccs hogy 1-2-x...
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
moonclown 2013.02.11 13:45:06
@marco74: ezt hívják öngólnak...még a történelemben is.

Szerinted az eladhatatlanul drága magyar élelmiszer áráról ki tehet?Nyilván az OECD...

Talán ha nem parlagon heverő földekre dobálnánk a támogatást...
moonclown 2013.02.11 13:50:40
@Trompf:

Ha nem halsz éhen tök mindegy minek hívod a gyereket. Konzervatív liberális bármi...

Magasról leszarom, ellentétben azzal ha a gyereknek azt kell mondjad bocs fiam nem kaphatsz új tornacipőt mert apád most fizette be kb a 70% adóba...

de lesz szép új főtered betonból 1,5 mld-ért... meg mélygarázs a parlament alatt...
Melyikünk fantáziáját ne mozgatná meg a gruppenszex? Vagy a partnercsere? És, ha ezt elköteleződve, akár házasságon belül is gyakorolni lehetne? Akár a hivatalos társunkkal? Vagy esetleg a szeretőnkkel? Vajon ki vállalkozna rá? Milyen ez a világ, melyek az előnyei és melyek a…..
moonclown 2012.11.15 16:28:01
@alfa.orionis: Mivel feltételezhetően voltál már pasival így ha kipróbálsz egy nőt nem leszel leszbi.maximum bisex, vagy ahogy most divat sexuálisan nyitott:)

Csak a fogalomzavarok elkerülése végett...innen indulnak az ilyen hülyeségek.

ha vki szereti a rákot én meg csak a csirkét akkor ki a beteg?

Vagy ha vki Fradi drukker létére elmegy egy Honvéd meccsre már beteg?

Kb annyira parttalan vita mint a szőrős vagy borotvált.Pont annyi érv van mellette mint ellene.
moonclown 2012.11.15 16:49:37
@skarlát betű: olyan ez mint a Győzike show:)

Senki nem nézi de mindenkinek van szomszédja:)
Én is megkérdezem hátha.:)
moonclown 2012.11.15 17:01:16
@Vicca Verza: igen de pl a szent leis szerint ez nyitott házasság holott pont nem az.vagy nem úgy.

A mindenki megy amerre akar a maga útján az megitn egy másik dolog.Ott elképzelhetőnek tartom a közben beleszeret effektust.

Ez meg a szex egy szintje.
Nahát-nahát....Már megint egy hazugság...? Hiába, 3000 milliárd sok pénz, muszáj volt mindent megtenni érte, hogy a Zemberek "önként" adják oda. Aki visszalépett, mert beijedt a kormány fenyegetésétől, hogy a manyuposok nem kapnak állami nyugdíjat, az megszívta, mert…..
moonclown 2012.08.02 10:51:14
@kormányzó: Köszi már jól van.Odaát...mert az elmúlt 10-12 év tönkretette,Fletóstúl Viktorostól mindenestől.és a tied hogy van?Biztos büszke okos kisfiára, aki ennyit tud egy vitához hozzátenni...

A többivel se értek egyet (zsarolás???kit hol,a maradék 300e embert miért nem?), de legalább van vmi érvük....

Az is korrektebb lett volna ha benyögik add oda a pénzed, mert anyádnak nem lesz nyugdíja holnap...

Azt halkan kérdezném meg ha a MANYUP-ok ellopták, akkor mégis hogy tudták odaadni Viktorunknak?

Kissé Győzikés a sztori, "nem is nyaralok azaz öcsém pénze én szegény vagyok..."
moonclown 2012.08.02 10:57:31
@dr. mesterseges szinezek:

Értem biztos nyaraltam amikor az utcán emberek fenyegettek a sose lesz nyugdíjamért....

Hát ti meg is érdemlitek, várjátok csak a nyugdíjat.(ha csak nem azon kb 5% közé tartozol aki 5-7 éven belül nyugdíjas lesz és valós fenyegetésnek érezte).

De azt zsarolásnak venni hogy kiflitolvaj Gabriella nyilatkozik a tv-ben.

Én meg megzsarollak ha nem adsz 500 ft-t akkor 2042-ben majd nem adok neked 2 kg kenyeret...Pedig adnék esküszöm....

Ugyanaz a szint, ennek bedőlni, elhinni....
Szeirntem sok embernek a 100-200x ezer Ft-s hozam lebegett a szeme előtt, mert az most van,...Nem keveset ismerek aki abból ment nyaralni.Éljen az öngondoskodás...
moonclown 2012.08.02 11:05:06
@Rufus78: És te ezeknek elhiszel még bármit?Még ha ez 5-10 évről lenne szó, de a többségnél 25-30-35 év...Arról nem beszélve, hogy lehet meg se érjük a nyugdíjkort, mert addigra lesz 82 év...

A magán pedig örökölhető, ténylegesen.(Sajnos tudok rá példát, szülő örökölte a befizetéseket)
Félrefordítások Relációs hajó 2012.07.23 06:08:00
Bevallom, elsőre kamunak gondoltam. De azóta többen beküldték Facebook-oldalunkra is, és tényleg: ha magyarul használod a timeline-t, akkor azoknál, akik még nem ismerőseid, ez jelenik meg: Relationship, ugye. Annyira nem akartam elhinni, hogy átállítottam magyarra a Facebookot,…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
moonclown 2012.03.26 19:02:50
@AlBundy33: Sport sport,l csodákra képes.Ja és önuralom...

Ehetsz ám házi kaját ha az pacalpörkölt rántott karajjal majonézes krumplival...