Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NilsHolgersongir

14 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állatvédők ne olvassák....Szóval.Volt egy időszak az életemben, amikor állatorvos akartam lenni. Nem jött össze a mutatvány, több okból kifolyólag sem, főként egy, a combomra éhes vadászdögnek a mivoltából nem.Nem törvényszerű persze, hogy nekem emiatt utálnom kellene az…..
A földről hallgattam meg az első csont roppanást miután végig néztem az ősrobbanást! Az első házaknál én voltam a sár voltam leprás király és másra éhező cár! Tapasztaltam mi Aphrodité valódi bája Norbinak vagyok a ledobott kalóriája! Nem a való villából jöttem a való…..
Beteg vagyok.Igaza van anyámnak: ha valaki Nyíregyházán takonykóros, akkor tutti, hogy én is elkapom...így is lett.Az uram jókat vigyorog az amúgy is repedtfazék-jellegű hangomon, ami most valami robotos jelleget öltött.Nem is beszélve arról, hogy feszül az egész fejem, és nem…..
 Vicces borkultúra :) Az Isten kétféle bort teremtett: szürkebarátot és leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát beteszi dugóját a leánykába. Ha a dugó pont jó, akkor ezerjó. Ha a dugó puha, akkor a leányka elkezd szomorodni.…..
Azt mondták nekem annak idején, hogy előbb vagy utóbb, de megtalálom az igazit. Én meg röhögtem. Az ember lánya sokszor lesz szerelmes, vagy gondolja azt, hogy az. Keressük a nagy Ő-t, pedig a legváratlanabb helyen, a legváratlanabb időben és pillanatban bukkan fel.És ha már…..
Este jó volt elaludni, mert átölelt és átölelhettem én is.Itt volt velem, és minden olyan jó volt...MINDEN.Aztán reggel lett...sajnos...már csak azért is a legsajnosabb, mert esik az eső, minden szürke és vizes és nedves és nem jó.Pedig csak szeptember van. Félelmetes milyen idő…..
Én nem tudom mi van velem mostanában, álmos vagyok fáradt meg kurva szerelmes.És a tökömnek sincs kedve menni dolgozni...DE:tiszta büszke vagyok magamra, mert megint megoldottam valamit amire sok esély nem volt, szóval Verocska büszke magára hehe.Ezzel a hülye idővel meg tele a lila…..
NilsHolgersongir 2010.09.08 18:41:17
Emlékszem, mikor a nyolcadikos ballagásomra megkaptam az első telefonom.Fértek bele nevek, meg sms-ek, ennyi. Aztán jöttek az újabbnál újabb, egyre modernebb telefonok, majd a megfejthetetlen nevű, mindenttudó csodakütyük. Megérkeztek a notbukkkkok, a laptopok, a mindenféle…..
NilsHolgersongir 2010.09.04 09:29:23
@Baz$i:
Sza Drága! Már egész megszoktam pedig, annyira nem bonyi!
Vigyázz magadra, szeriiiiiii:)
Elgondolkodtatok már azon, hogy menyi ember megfordul az életetekben,egyik a másik után.Jönnek, vannak, aztán vagy így vagy úgy, de eltűnnek. Félelmetes egyébként. Az a baj, hogy vannak olyanok, akiket nem akarsz elengedni, mégis elmennek, és vannak akiket küldenél, persze azokat meg…..
NilsHolgersongir 2010.09.01 11:11:19
Háhhhhhh de jó hétvége volt:D Naaaaaaaaaaaaaaaaggggggyon! Buli hegyek, apának tetszettek a képeim, huhhh :D Pénteken elmentünk Baaaaaaaaaaaalcsira, az sem volt éppen rossz, de a szombat este...na azt nem lehet leírni. Mindíg is tudtam, hogy apám kegyetlenül tud, de ami akkor volt...…..
Tudtam én mindíg is, hogy nehéz a dolgozó ember élete, de hogy ennnnnyire, az már félelmetes. 2 hét szabi után visszamegyek, fel van borulva az egész minden, az emberek hülyék, a gyerekek dettó, ki akarják rázni belőled még a szart is, és cserébe a munkádért még beléd is…..
Tulajdonképpen elgondolkadtató volt ez a mai nap, ugyanis ismételten rájöttem, hogy egy nem normális városban élek nem normális emberekkel. Hogy itt mindenki mindenkinek a mindenkije, meg itt mindenki mindenkivel csak kefél, olyan bonyolult, hogy lassan követni sem lehet. Hozzáteszem én…..
örömlány Nyálas 2010.08.15 15:15:00
A tudósok, akik kezdik megérteni a csók biokémiáját, azt állítják, hogy a nyál növeli a szexuális vágyat.Egy tanulmány azt is felfedte, hogy a nők 66 %-a, a férfiaknak pedig 59 %-a véli úgy, az első csók eldöntheti a párkapcsolat sorsát.…..
Sziasztok! Most leszögezem, hogy aki olvassa a blogomat, ne számítson receptekre, meg hétköznapi dolgokra, mert senkit nem áll szándékomban untatni, másrészt tele vele a net is meg a bakancsom is.Baromi nagy unalmamban úgy döntöttem, hogy írok valamit, mert már régóta éreztem a…..
NilsHolgersongir 2010.08.16 20:39:38
@Baz$i: Köszi, drága vagy:) legalább Te olvasod:D
Höhh, kivel találkoztam ma? Na kiveeeeeeeeeeeeeeeeeeel?? Életem megmnetőjével, szemeim felnyitójával és fenekem rugdosójával. Jó volt. Ismét sikerült mindenféléről eldumálni, természetesen kölcsönösen osztottuk az észt, de hát ilyenkor ki nem szarja le:D Természetesen esik,…..