Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gp

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megszokhattuk, hogy a Vaterán nem feltétlen egyetemi docensek és adjunktusok árulják a portékáikat és már azon is átlátunk, ha nyilvánvalóan át akarnak minket rázni, néha mégis érdemes megállni egy pillanatra és elmélázni azon, hogy miféle létforma vagyunk…..
gp 2013.01.13 01:16:29
@Andie: Handcent SMS korrigálja a "rossz" irányba dőlő ékezeteket. Nekem bevált.
Dobpergés, harsonaszó, új rovatot avatunk, mostantól gyakrabban foglalkozunk mi is itt az Androliben a mocskos anyagiakkal, időről időre összegyűjtjük Nektek az aktuális androidos készülékárakat mind szolgáltatói, mind független forrásokból. Kezdetnek a magenta szolgáltató…..
gp 2012.06.02 11:41:34
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
gp 2012.05.19 23:02:41
@Tomi from Space: eddig androidos hirekért jártam ide és nem indexes vagy index "színvonalú" írásokért. Tudom, hogy fontos a klikkszám, de remélem nem fogtok átmenni propagandába... van arra elég blog. Ti maradjatok tech blog. Szerintem.
Talán nem kockáztatok sokat, ha azt feltételezem, hogy többen közületek rutinosan mozognak az ország egyik legnépszerűbb mobilos oldala, a Mobilaréna hasábjain, és így ismerősen cseng számotokra a Mobile Meeting név. Akik pedig még nem tudnák, miről is van szó: valószínűleg az…..
gp 2012.03.19 13:38:28
gp 2012.03.19 21:24:11
@Hrobert: Én meg megijedtem a szerda miatt :)
Nem régiben a Rockstar kiadta korábbi sikerjátékát a GTA 3-at a legnagyobb mobilplatformokra. Most, hogy már nagyon közel van a Max Payne 3. epizódjának bemutatása a cég bejelentette, hogy a sorozat első részét szintén szinten importálják okostelefonjainkra.  A 2001-ben…..
Andy Rubin velős üzenetet tett közzé ma Google Plus oldalán (meglepő módon Tokióból, a Kappabasi-dóriról):UPDATE: There were 3.7M Android activations on 12/24 and 12/25. Congrats team-android! (Ford: 12/24-én és 12/25-én összesen 3,7 millió Android aktiváció történt. Szép…..
A Samsung, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas,…..
Update: a Google és a Samsung közös közleményben tudatta, hogy elhalasztják a készülék és az ICS bemutatását. Új dátumot egyelőre nem hoztak nyilvánosságra.Update2: az új dátum október 27., a helyszín is változott, San Diego helyett Londonban tartják a bemutatót. A halasztás…..
Ismét frissült az Android Market app, 3.1.5-ös verziószámot kapott. Egyelőre hivatalos changelog nincs, sokak szerint jóval gyorsabb lett az egész.Akinek nem frissült volna magától és nagyon szeretné, ha ez mielőbb megtörténne, akkor kattintson ide és telepítse az .apk-t. Előtte…..
gp 2011.09.22 20:29:46
@eibmurb: design már korábbi verziószámmal frissült
A szavazás lezárult, a végeredmény eldöntetett, az Androlib.blog.hu a második helyen végzett, amivel abszolút elégedettek vagyunk :) Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott. Igyekszünk úgy alakítani az oldalt elkövetkezendő egy évben, hogy jövőre még jobb helyezést…..
gp 2011.09.09 20:35:51
@Watt25: nem hittem volna, hogy egy ilyen pici kisebbséghez tartozom a waze-ben :)
A szavazás lezárult, köszönjük a voksokat :)Bár a Goldenblog véget ért (nem a legjobb eredménnyel, hiszen 2-3 ezer fős napi látogató mellett csak 60 szavazatot kaptunk... :( ), a Telenor mégis úgy gondolta, hogy a sok Androidos és kiváltképp lelkes blogoknak felajánl még egy…..
gp 2011.09.08 20:44:37
Már jó ideje követem a Miui rom térhódítását és már régóta hallhattunk pletykákat egy saját készülék piacra dobásáról. Nos, ma bemutatásra került a szóban forgó készülék, ami MI-ONE névre hallgat és természetesen nem kizárólag a Miui rom készítőjének gyermeke,…..
gp 2011.08.17 20:59:11
@kissandor: "A legtöbb dolog, amit Kína a világ felé propagál önmagáról, többnyire külföldi mérnököktől, cégektől származik." Egyetértek és elég nagy bajnak is tartom, hogy ez a jelenlegi helyzet. Eddigi pályafutásom során is azt tapasztaltam (műanyagipar), hogy innen a szerszámgyártástól át a termékgyártásig minden kezd átszivárogni. A technikát, technológiát konkrétan felvásárolják (Svájc, Németország ipari gépei jó részét Kínának adja el, exportálja), a tudást meg felszippantják a nyugati egyetemeken. Amúgy hozzászólásommal nem éltetni akartam a keleti aprónépet, csupán leírtam, hogy mit tapasztaltam eddig velük kapcsolatban. Érdekes módon anno az évfolyamomban (bme - egy.gépészmérnök) egy kínai sem volt, de több évfolyamtársam ment ki és dolgozik ott, tanít be odakint helyi szakikat. Az lesz a "szép", mikor már itthon is velük kell majd vetekedni, hogy bekerülj a hazai egyetemre...
gp 2011.08.17 21:04:35
@ElPadre: az akksi felhasználásról annyit, hogy én csak emiatt akartam már kipróbálni több romot. A gyárival az én átlagosnál aktívabb, de nem hardcore használatom mellett munka végére (este 17 óra) mindig lement 30% alá a teló. Most a MIUI-val általában 50-40% között áll meg. Szerintem javult az akksi, határozottan.

A HTC virt.bill-t viszont nagyon hiányolom :( Nekem ég és föld a különbség.
Nem viccrovatunkat olvassátok, az Apple valóban elérte, hogy betiltsák Európában (Hollandia kivételével) a Samsung Galaxy Tab 10.1 forgalmazását.Az okostelefonos sajtó mostanában az Apple kontra Android (Samsung, HTC, stb) szabadalmi jogi perek részleteitől hangos, jobbra-balra…..
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
Már többször is írtam a kiváló kínai Miui romról ami mostanra már elég sok készüléken elérhető.A fejlesztők hétről-hétre igyekeznek meglepni minket újdonságokkal ezúttal új lockscreeneket kapunk. Némelyik ezek közül bővített funkciókkal rendelkezik (kamera,…..
Nálunk járt a HTC Incredible S, a Telenor jóvoltából. Azzal kezdeném, hogy nem igazán értem a HTC-t. Lassan érkezik a Sensation: 1,2GHz dual core, 4,3 hüvelykes kijelző stb. Úgy értem a Galaxy S II, Optimus 2X, Motorola Atrix és egyéb felső kategóriás 4,3 hüvelykes…..
gp 2011.05.18 20:24:08
@readya: Az Optimus 2x tesztek szerint puhány az akkuja.

Incredible S-nél mit tapasztaltál?
gp 2011.05.18 21:07:22
@Ocel0t: Ha most vennék telefont, én Atrixot vennék. Nagyon tetszik a bivaly aksi, a dokkolók. Habár ez utóbbiról azt olvastam, hogy lassúcska, konkrétan a laptop dock (engadget teszt). Mondjuk az is igaz, hogy nem szabad megvenni semmi új ötletből az első szériát, de remélem tovább viszi a moto az ötletet. (a hazai support hiányát már nem is említem)
gp 2011.05.18 22:26:52
@Ocel0t: xxlgsm-nél már 124k az Atrix. A kiegészítők röhej drágák, tényleg várni kell. A dézit most nem cserélném le, nem látom értelmét. (Persze elcserélném egy az egyben, de ki az a hülye...:)) Forradalom, komoly innováció meg sehol senkinél. Pislákolások vannak szerintem, de még nem éri meg váltanom.
Az előbb néztem be a Market-re és meglepődve tapasztaltam, hogy a Games résznél a Top Paid rész jelent meg alapból. Nem akartam elhinni, de találomra választottam valami kis 99 centes játékot és megpróbáltam letölteni. Bár a kártyaszám adatok megadása a telefonról nem…..
gp 2011.05.11 23:32:54
Ismét zenei mellékvágány, tehát akiket nem érdekel a téma, szemezgessenek a blog egyéb írásai közül, én meg itt hadd adjam át magam az örömöknek. Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy a kedvenc zenekarom, akik életemben zeneileg a legnagyobb hatással voltak rám,…..
A BRFK két volt vezető beosztású főtisztjét hivatali visszaélés bűntette miatt tegnap próbára bocsátotta a Fővárosi Bíróság. A rendőrtisztek elsimították ismert személyiségek, politikusok közlekedési szabálysértési ügyeit. A döntés nem jogerős - ezért is kérdezzük…..
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
gp 2011.04.19 19:21:10
@Martian: :) +1
Androlib blog. Bipp! Kommuna 2011.01.05 12:44:00
Olvasói levél, ellopott SGS2:"Sziasztok!Tudom nem szokványos amivel megkereslek benneteket,de mivel tudom köztetek is van nagyon sok telefon guru ezért kérlek bennetek,hogy segítsetek nekem.Egy hónapja kaptam a férjemtől egy samsung gs 2-őt a szülinapomra,sajnos a tegnapi napon…..
gp 2011.03.16 11:24:08
@readya: Halihó. Azóta megvolt a postai átvétel vagy a kettes csomag még nem jött be?
gp 2011.03.16 11:24:54
Sajnálattal jelentjük, hogy a ma esti blogos tali az Apple uralomra törése miatt elmarad. Na jó, a viccet félre téve, annyira nem jelentkezett rá senki, hogy elhalasztjuk nyárra, a vizsga- és diplomaidőszak utánra, hátha akkor nagyobb lesz az érdeklődés. A markonyi…..
A Three UK twitteren bejelentette, hogy április végén/május elején érkezhet a Gingerbread (2.3) a HTC Desire készülékekre. Jó eséllyel Európa szerte hasonló megjelenési időpontokra lehet számítani, ám mivel a szolgáltatókról van szó, a független Desire készülékek még…..
gp 2011.04.07 21:56:02
gp 2011.04.07 22:12:19
A francia HTC megerősítette, hogy az öreg kontinensre is megkérkezhet a HTC első 3d-s pda-ja. A készülék igen finom specifikációkkal rendelkezik:- 1,2 GHz-es 2 magos Snapdragon processzor- 1 Gb Ram- 4 Gb Rom- 4,3 inch-es képátló- előlapi kamera- Gingerbread oprendszerés természetesen…..