Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hecike3 (törölt)

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Barely legal Magyar cím: Majdnem legális... Leírás: Brian vállalja, hogy elkíséri Meget az iskolabálba, akinek nincs partnere. Csakhogy emiatt Meg az új barátjaként tekint Brianre. Peter, Cleveland, és Quagmire csatlakoznak a rendőrséghez. Letöltés (szinkronos…..
hecike3 (törölt) 2011.08.09 21:24:48
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
A GMST meghirdette az első Garry's Mod képszerkesztő versenyt. Nem kell mást tenni, mint Garry's Mod-ba megcsinálok egy képet, amit camera-val vagy Fraps-el lekaptok.A szabályok:1. Történhet bármilyen helyszínen, bármilyen karakterekkel.2. Nem használhatsz…..
hecike3 (törölt) 2010.10.19 21:35:41
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
hecike3 (törölt) 2010.10.04 16:32:17
SziasztokBeszeretnék nektek jelenteni valami igen fontosat. Sok ember el van tájolva egy kicsit, hogy mikor lesz már kész a GMST film. Hát az a baj, hogy a Terminátort, nem tudjuk megcsinálni, mert egy kicsit túl komplikált lenne, ezért csinálok én egy 6*15 perces GMST filmszerűséget.…..
hecike3 (törölt) 2010.10.02 14:53:11
 Sziasztok A 4 Debil Studiónak lett egy briliáns, ámbár merész ötlete. Azt terveztük, hogy összedobnánk a pénzünket, és vennénk egy közös szerver gépet, amint direkt nektek csinálnánk játék szervereket. Az  elején még csak alap játékoknak indítanánk szervereket…..
 A videót készítette és feltöltötte Hecike3    ..
 Jó szórakozást!    ..
 Nem tudom hogy ti tudjátok-e de elindult a Garry's mod Világos titkai! (c) sorozat! Eddig még nem igazán nézték sokan de ez annak is lehet az oka hogy tegnap töltöttük fel az első részt!Nos , hogy tudjátok is miről van szó itt van az első két videó remélem tetszik!…..
Hacker Base Megnyitó! 2010.08.17 13:59:00
 Üdvözlök mindenkit ezen az oldalon! Mint már a leírásban is olvashatjátok ez az oldal Hackerkedésről ,játékok ingyen meg szerzéséről ,illetve egyéb dolgokról fog szólni !Itt van mondjuk PL 2 Steam Hack!(mind a kettő működik és egyik sem vírusos!)      …..