Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hut

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt már tegnap elöljáróban leírtam, a VV6 TÖRTÉNELMÉNEK (!!!) első kiszavazó show-jának hogyvoltozásával kimaxoltam az életcélom, innen már csak lefelé vezet az út. Ebben a végtelen eufóriában dagonyázva csapjunk is bele a lecsóba. Jön az est két ceremónia mestere,…..
hut 2014.02.02 21:55:56
@ミラ: Arcára fagyott, amúgy meg hülye szegény, nem tud meglepődni normális időkereten belül :D
Blogom első bejegyzését egy olyan eseményről írom, mely felbolygatta mind a politikát, nemzeti öntudatot, és a sportolóinkhoz fűzött örökzöld kérdést: miért mindig a legvégén bukunk el?Amikor összesorsolták a magyar válogatottat a románnal a 2014-es VB selejtezőkre, óriási…..
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
LifeTILT Olimpiai Bajnokaink London 2012.08.02 06:40:25
Fantasztikus sportolók, kivételes tehetségek. Nem lehet mindenkiből olimpiai bajnok, de mindenkiből lehet határait feszegető céljaiért küzdő ember, a szó legnemesebb értelmében, csak véget nem érő kitartás és teljesítmény kell hozzá. A 157 fős magyar küldöttség adjon erőt…..
LifeTILT Új Generácíó 3 2012.06.15 15:14:00
Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió…..
Budapest Június 12 kedd 19.00 Margitsziget szökőkút  RunTilt a Facebookon  Csatlakozz Facebookon Kategóriák  A. csoport 25 perc alattiak. Ez a király kategória, itt indulnak azok, akik 25 perc alatt tudják teljesíteni a távot. Ehhez 4.30-4.40-es kilométereket…..
hut 2012.06.09 22:11:12
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
LifeTILT A koszorúslány -13kg 2012.06.01 03:11:00
Adrienn a LifeTilt blog menyasszonyával Zsanettel kezdte a programot 70 nappal ezelőtt, mivel ő volt az egyik koszorúslány az esküvőn, és 15 kiló felesleggel elég nehéz elkapni a menyasszonyi csokrot... Zsanett azóta már feleség, Adri meg elkapta a csokrot...  Többen is írtatok…..
hut 2012.06.03 09:36:46
@Magyar Huszár: halfogó háló = szák, merítő háló :)
Semmi rosszindulat, csak a neveden felbuzdulva írtam, hogy műveljük a magyar nyelvet, ha manapság senki nem teszi.
----
Tamás, te írtad meg Adrienn élménybeszámolóját? eh-eh-heehhe
hut 2012.06.03 19:54:36
@koszorúslányhaha: A narancssárga jegyzet elvileg a te műved.
"Tiktak- és diétás kóla-féle okos emberek"
neked ez az elsődleges nyelved?
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
hut 2012.05.12 22:18:24
Elolvastam és szerintem kicsit megkavarodtak a dolgok, de sebaj. Arra a gondolok, hogy a cím lehetett volna "Emberek, akik visszahúznak" , mert itt elég sokféle emberről volt szó.
Energiavámpír szerintem: aki lefáraszt, aki hátráltat, akinek a társasága egyszerűen kártékony.
Szerinted: Kárörvendő, pesszimista, komplexusokkal teli.
Ezt látva tehát az energiavámpír szerintünk ugyanaz, csak te pontosítottad.
Ha e.v. a munkahelyünkön van az nem nagy baj, dolgozni sehogy sem lesz jobb, nagyobb baj ha ilyen személy a baráti körünkben van, hiszen ez már a mi felelősségünk. Akinek nem tűnik fel, illetve nem képes változtatni, az maga is olyan, mint az általa kikiáltott személy, mert ha a malac korpa közé keverdik...

Megéri így gondolkozni, mert igaz képet ad: ha valaki ezután a bejegyzés után elégedetten nyugtázza, hogy "igen, körülöttem csak ilyenek vannak", az maga se jobb, csak nem érti, hogy hol ment félre.
Tamást megértem, mert ő a blogot veszi a baráti körének, és annyi ember közé bekerülhet, de mint írtam, aki a személyes baráti körét hátránynak tartja, az csak egy kiborult sörösüveg az asztalon.
Egy másik dolog, ami megfogott, hogy aki szomorú, nem utálni kéne emiatt. Sokan kezelik úgy párjukat és barátaikat, hogy majd azok őt felvidítják a kemény napja után, és fel van háborodva, ha véletlen vkije panaszkodik neki, mert ő most épp ki akarna kapcsolódni. Az ilyen tartson állatot, pl macskát, ő nem fog panaszkodni, beszélni sem, lehet simogatni és el van intézve.

Semmi nem jó. Ha sírdogál a haverod, szemét vagy ha örülsz, hogy neked milyen jó. Nem jó, mert te vidám dolgokat akarsz hallani, visszahúz. Ha vigad a csaj, szemét vagy, ha nem örülsz vele együtt. Nem jó, mert neked rossz kedved van és érzed, hogy neki milyen jó, mellette másodhegedűs leszel, visszahúz.
Szar, hogy össze-vissza pofázik minden egyes alkalommal, mikor felszáll a Blahánál,nem hagy érvényesülni. Szar, ha alig beszél, mintha az ő felelőssége lenne témát feldobni, beszélgetést fenntartani.
Papolunk arról, hogy húz vissza a társadalom, mikor sosem vittük előre semmivel.

Záró-akkord: A probléma,ha jól érzem, nem is létezik, mert aki viszi előre a kitartás lángját a kétség sötét erdőin, a mellől a piros táskás kempingesek, erdőlakók lekopnak, de aki megpihen, elidőzik, arra a legrosszabb végzet vár: hisz az erdőben egy üveggömbbe lép, nem mehet se vissza, se előre, és barátai sincsenek, mert őt mindenki húzza vissza.
Minek szántam, azt már nem tudom, boldoggá teszlek a vehemens reakciómmal, amit a bejegyzésed kiváltott, hiszen 2 fogyás között vmi szellemi töltésnek is maradnia kell...na együnk müzlit!
hut 2012.05.13 20:15:25
@*Ildi*: menj a büdös picsába e.v.!!!

mostmár semmi :)
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
Baromi egyszerű dolog ez a kalóriamínuszos fogyás, és ami a legjobb, hogy ellenőrizhető. Sima matek az egész. Alapanyagcseréd alá mész figyelve a fehérje, szénhidrát, zsír, arányokra fogyni fogsz, ha fölé mész hízol. Fruzsi alapanyagcseréje 2158 kcal, amihez a diétája…..
LifeTILT Slim3 Reni 15.nap - 4.6kg 2012.04.13 12:41:00
Reni Nagyon gyorsan elrepült a 15 nap,olyan mintha még csak most kezdtem volna el. Voltak jó és rossz pillanatok is. Kicsit még rossz szemmel nézek a körülöttem lévőkre,akik olyan dolgokat esznek amiket nekem nem szabad. Éles váltással kezdtem neki a diétának,de ehhez képest elég…..
A blog őszi tematikáját alapjaiban fogja meghatározni a nők test és önképzavarai. A napokban éppen ezért 4 étkezési zavaros lánnyal csináltam interjút, aminek a hatására mintegy ennek a témának az előszeleként megszületett ez a bejegyzés. Ezek a lányok a média áldozatai,…..
A Ponyvaregény c. filmben van egy jelenet, ami hűen érzékelteti mindazt, amiről én itt most beszélni fogok. A Ponyvaregény alapmű, a XX. század Szemirámisz függőkertje, aminél nagyobb filmet szerintem az életben nem fognak csinálni még akkor sem, ha maga Dosztojevszkij vagy Dickens…..
Az élet nem illemtan iskola. Minden ember úgy viselkedik, ahogy tud és a fene nagy szabadság korszakában úgy ahogy akar. Van egy réteg a magyar társadalomban, akik az életben rendkívül sikeresek, így gondoltam írok egy kis útmutatót, hogyan lehetsz Te is olyan menő mint ők. Ha…..
hut 2012.02.18 23:33:08
@sgeri36: Jobban átérzed a folyamatot, egyértelműbb.

(Ebéd után kávé? Miért nem vesznek tablettás koffeint az ilyenek?)
LifeTILT Move Your Ass Bitch 2012.02.16 02:49:00
Meg kell értenie minden nőknek, hogy a szexuális életük életben tartásához izgalmasabbnak kell lenniük mint a pornó a fenekük az egyik legnagyobb fegyverük az élet harcmezején, aminek segítségével annyi csatát tudnak nyerni a társválasztás küzdelmeiben, amivel a végén…..
hut 2012.02.17 23:18:34
@Mr.sebi: dehogynem, nagyon jól célba ért, ahogy látom
A kék kiskönyv, annó 2004 környékén elég alap dolog volt a szezonális munkavállalók körében. Hivatalos nevén, "Alkalmi Munkavállalói Könyv" amibe a műszak elején a munkáltató beleragaszt egy, a bérnek megfelelő összegű bélyeget, majd az adott napra aláfirkantja,…..