Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anitiger

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cím: Sárkánycsalogató Szerző: Virág Emília Kiadó: Athenaeum Kiadó Oldalszám: 328 oldal Kiadás éve: 2016 Virág Emília Sárkánycsalogató c. első könyve 2016-ban jelent meg, és a kötet legelején olvasható egy rövid bemutatkozás. Ez alapján számomra azonnal szimpatikussá vált, hiszen már ott is…..
KönyvParfé Boldog új évet! :) 2016.12.31 16:52:36
Anitiger 2017.01.01 01:23:55
Kiadó: Animus Műfaj: disztópia Oldalszám: 238   „Réges-réges-régen… ”   Fülszöveg A 12 éves Jonas olyan világban él, melyben nincs igazságtalanság, éhezés, erőszak, nincsenek kábítószerek, a családok életében is teljes a harmónia. Ezt a tökéletesnek tűnő világot a bölcsek tanácsa vezeti.…..
  Kiadó: AgaveKiadás: 2012.Műfaj: fantasy, urban fantasyOldalszám: 352   „A statisztikák szerint a halandók nagy többsége öt okból képes eladni a lelkét: szexért, pénzért, hatalomért, bosszúból és a szerelemért. Ebben a sorrendben.”       Fülszöveg Georgina Kincaid, a gyönyörű…..
Próbáltatok már gondolatban kánont énekelni magatokkal? A mini-könyvklub áprilisi olvasmánya egy szabadon választott fantasy. Sokat gondolkoztam, hogy mit válasszak: A szél neve az elsők között jutott eszembe, de elbizonytalanított a hossza, és hogy többektől hallottam, hogy unalmas, és nagyon…..
  Kiadó: GaboKiadás: 2014Műfaj: fantasyOldalszám: 360               Fülszöveg A kamasz Emesét még gyerekkorában hagyta el az anyja és tért vissza otthonába, a tündérek áthatolhatatlan erdejébe. A lány azóta is visszavárja, de amikor eljön érte egy szív nélküli lovas, kénytelen…..
Pár napja került a kezembe ez a könyv, de gyakorlatilag néhány óra alatt kivégeztem. Haladós, olvasatta magát, de legjobban az tetszett benne, hogy nem egy tipikus New Adult regény. A Young Adulttal ellentétben itt idősebbek a szereplők (18-26 év) és általában főiskolásokkal, egyetemistákkal…..
  Kiadó: Twister Media Kiadás: 2015 Műfaj: fantasy, high fantasy Oldalszám: 496 oldal   Fülszöveg Hát, igazából nem is tudom, hol kezdjem... Talán az egyetlen pozitívummal, amit szerettem. Ez pedig a borító. Valami gyönyörűre sikeredett! Figyelemfelkeltő, szép és kapcsolódik a történethez…..
Anitiger 2016.03.04 18:21:08
@LittleMoth: Jó neked! Én még toporgok a szabadon választottal. Már az is megfordult a fejemben, hogy kivárok, hátha kedvet kapok valamely klubtársam könyvéhez. :) Persze még van idő...
Kiadó: Kossuth Kiadás: 2014 Műfaj: fantasy Oldalszám: 374 Fülszöveg „Egyszer volt, hol nem volt, hogy egy angyal és egy ördög törőcsontot tartott a kezében. Amikor a csont kettétört, a világ is két részre szakadt.” Először is csalódásomról írnék egy pár gondolatot, ami nem más volt, mint a…..
Kiadó: FUMAXKiadás: 2012.Műfaj: fantasy, dark fantasyOldalszám: 336 Fülszöveg "Szép dolog a háború, barátaim. Akik mást állítanak, azok vesztesek. Ha kedvem szottyanna odaballagni a vén Bovidhoz, aki a szökőkútnak támaszkodva üldögél, belei az ölébe omolva, ő biztosan más véleményen volna. Lehet…..
Cím: Az üveggyerekek Szerző: Kristina Ohlsson Fordító: Bándi Eszter Kiadó: Animus Kiadó Kft. Oldalszám: 256 Kiadás éve: 2014 Kristina Ohlsson svéd szerző, aki Kristianstadban nőtt fel. Stockholmban politikatudományt tanult, majd pedig több szervezetnél is dolgozott. Első regénye a Mostohák…..
Nem először került a kezembe, kicsit több, mint két évvel ezelőtt már volt szerencsénk egymáshoz… és egyike volt azoknak a könyveknek, amelyeket valaha is a legjobban utáltam :D Akkor két csillagot kapott tőlem molyon, ami pusztán az író kitartásának járt, amiért egyáltalán beleölt ennyi energiát…..
Tudjuk, hogy van szenvedélyes csók,  búcsúcsók,  nyálas csók, forró csók, meg a cuppogós. De mi a helyzet a puszikkal? Van homlokpuszi, horzsolásrahogygyorsangyógyuljonpuszi, jóéjtpuszi, békítősengesztelőspuszi, megbocsájtokpuszi, piszézés és még sorolhatnám. Egy viszont biztos! Puszikra szükség…..
Könyvvilág Dorothy Blog Award 2016.01.04 22:41:08
Kicsit késve, de a lényeg, hogy most megírom a december 19-én kapott Dorothy Blog Award-ról kapott díjam bejegyzését. AniTiger bloggertől kaptam a díjat, aki a Hagyjatok! Olvasok! blog szerkesztője, és igazán meglepett vele az egyik este. Nem számítottam rá, sőt bevallom, hogy…..
Ez kicsit inkább ajánlószerűbb lesz, meglátjuk, hogyan sikerül.. Kiadó: Alexandra Kiadás: 2012. Műfaj: sci-fi, disztópia Oldalszám: 327 Fülszöveg „Végtelen világ a végtelen ég alatt.” Képzelj el egy világot, ahol az emberek egy része Bioszférában él, teljesen…..
Közel egy évvel ez előtt jelentkeztem a 2015-ös Könyvmoly Párbajra. Először vettem részt ilyen kezdeményezésben, és nagyon meg is tetszett a program. Így számomra nem is volt kétség, hogyha lesz következő, akkor ismét jelentkezem. Ez már meg is történt, de ne szaladjunk ennyire…..
Ben Brooks egyszer azt nyilatkozta, hogy minél több és több könyvet olvas, annál jobban élvezi őket. Valahogy a könyvek nagyobbnak tűnnek, több bennük a szoba, szabadon lehet jönni-menni, és mindig több dobása van. Ezt éreztem én is, miközben A nővérem húga c. könyv…..
Cím: A lány a vonaton Szerző: Paula Hawkins Fordító: Tomori Gábor Kiadó: XXI. Század Kiadó Kft. Oldalszám: 320 Kiadás éve: 2015 Paula Hawkins első regényeként jelent meg A lány a vonaton, és mindenki meglepetésére óriási sikert aratott. Kevés olyan szerző van, aki első…..
A nyárból is eltelt az első hónap, és szerencsére elég nyugodt hónapom volt. A bloggal kapcsolatban nem történt sok minden, most 4 könyvet és 1 képregényt olvastam. Mindezek mellett pedig elkezdtem a Summer Reading Challenget, amelynél majd mindig próbálom frissíteni a…..
Cím: Harry Potter and the Deathly Hallows Szerző: J. K. Rowling Kiadó: Bloomsbury Oldalszám: 620 Kiadás éve: 2014 Nem ismerek olyan embert, aki ne ismerné J. K. Rowling Harry Potter sorozatát. Valahányszor olvastam ezeket a könyveket, mindig úgy voltam vele, hogy éppen az adott…..
Hirtelen ötlettől vezérelve, úgy döntöttem, hogy elkezdem a hónap könyve bejegyzéseimet. Ez a bejegyzés leginkább egy plusz ajánló lesz egy olyan kötethez, amelyet a hónapban olvastam. Mindig azt fogom nézni, hogy melyik hónapban fejeztem be, és nem pedig, hogy mikor kezdtem el.…..