Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcögtető

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hétfő, újabb Vakondok-werkfilm. (Tudjátok, ez az a dokumentumfilm, ami a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát fogja feldolgozni, és aminek rendezőjével nemrég beszélgettünk). Ezen a héten az Invictus egyik alapítója, Kozák Tamás került a lejátszódobozba. Ez a cég ugye főleg az 1nsane nevű…..
pöcögtető 2016.04.12 06:53:16
Avagy egy igazi gémer tudja helyesen kezelni a dolgot. ..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Képzeljük el, péntek reggel fél tíz van, kint langy májusi szél lengedez, az irodájában kávéscsészéjére támaszkodva arról álmodozik a fővárosi önkormányzat kommunikációs munkatársa, hogy már csak négy óra és indulhat a balatoni vityilóba sövényt nyírni, szusszanni…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
pöcögtető 2013.02.25 07:42:16
A magyar-román, román-magyar államközi kapcsolatok soha nem arról voltak híresek, hogy a kölcsönös szimpátia és megértés diplomáciai értelemben vett empátiája lengte volna be a Budapest-Bukarest tengelyt. Most sincs ez másként: a kétoldali, egymásra reagáló beszólások,…..
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
A KARD Fagy a magyar 2012.12.02 06:21:24
Külföldre menekül a magyar. Az új „nemtandíj”-rendszer miatt egyre kevesebb a felsőoktatásba készülő magyar. A kedvezőtlen hazai gazdasági és politikai környezet és kudarcos népesedéspolitika miatt fogy a magyar. És most már fagy is a magyar. Mert bizony december-január…..
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
A Gangnam style vitán felül az év egyik legsikeresebb mémje: a koreai énekes, Psy eredeti videója a YouTube-on félmilliárd nézőnél tart, mutációit számon tartani lehetetlen. Aki mégsem tudná, miről van szó, olvassa el ezt a cikket és/vagy nézze meg a lenti videót. Csak idő…..
Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság…..
  – A finanszírozás átalakítása nem tűr halasztást, ám ezzel kapcsolatban nem árt tisztázni néhány félreértést. Az államnak nem áll szándékában teljesen kivonulni a felsőoktatásból, józan ésszel elképzelhetetlen, hogy például a tanárképzésben ne nyújtson…..
Az azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van. Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
Elfogadva és megértve, hogy a "Nemzeti összetartozás napja" sokak számára őszintén fontos lehet, a bejegyzés közzétételére csak ma kerül sor.Gondolataim e napról az ünneplők által elvárthoz képest kevésbé ünnepiek.Nem azért, mert  az 1920. június 4-én…..
pöcögtető 2012.06.06 06:57:09
@endike:
Pedig vettek fel ,igaz nem az IMF-től hanem a bécsi bankoktól ,már a történelmi Nagy-Magyarország is úszott az adósságoktól.
48 órája adta ki a román kormány a kommünikét: Év végéig elindulhat a Verespataki beruházás. A cianidos technológiát elítélő EU, a magyar kormány és ellenzék egyelőre hallgat, a média is, de miért? 24 nappal a román kormány beiktatása után máris…..
Proszektúra Abszurd komédia 2012.05.28 09:59:00
Mostanság nagy volt a nyüzsgés, tisztelgés, emlékezés-fronton mifelénk. Az egyik nagy államférfiúnk (akinek érdemei a szélsőjobb szerint csak Szent Istvánéhoz hasonlíthatók) egész alakos faszobrot kapott, a másik nagy államférfiúnk (akinek érdemei a szélsőbal szerint csak…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Mandiner blog Hámozni Angliát 2012.04.07 08:01:00
  A vidéki Anglia? Ennek hallatán üde mezőket és ódon falvakat; háromszáz év óta birkák nyírta gyepet és klasszicista villákat; hobbitfejű parasztokat és hóbortos földesurakat képzelhetünk magunk elé. És a képzelet nagyrészt valóságnak bizonyul. Még most, a kétezres…..
pöcögtető 2012.04.07 20:27:31
@Stefánia kisasszony:

Mondod te, kis görbe lábú mongoloid lumpen ,inkább kotródj vissza oda ahova való vagy : Belső-Ázsiába.
pöcögtető 2012.04.07 20:36:28
@J.László:
Na vigyázz a szádra gyerek!!!Mocskolódni csak a szabadszájú libsi-prolik szoktak .Libsi-proli vagy-e ?
Tegnap délután még úgy gondoltam ma írok valamit a szombati tüntetésekről. Végülis vicces volt ahogy a Jobbik az össznépi mozgósítás után, minden leányvállalatával együtt 2500 embert tudott összeszedni az utca visszafoglalására és az Unióból való kilépésért…..
Az Alaptörvény életbe lépése óta megsokszorozódtak az Orbán-kormányt (vagy rendszert) szidalmazó politikai nyilatkozatok. Az újságolvasó állampolgár csak kapkodja a fejét, hogy épp melyik világhatalom kritizálja a szegény magyar kormányt. Többször felmerült az a kérdés is,…..
pöcögtető 2012.01.12 19:00:47
Mindennapi szmötyi Hungarománia 2011.08.30 10:25:00
Szeretem Magyarországot. Imádom Erdélyt. Nosztalgiával gondolok a régi nagy Magyarországra. A románokat nem szeretem különösképpen. Azt javaslom, hogy egyesítsük Magyarországot Romániával. Ha megnézzük a Trianon óta eltelt időszakot, azt láthatjuk, hogy igazából…..