Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brummada

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztomban nagy elragadtatásomban Magyarország második legszebb kilátópontjának neveztem a zempléni Nagy-Péter-mennykő ormát, és a napokban az egyik kommentelő számon kérte rajtam, hogy akkor mi az első. Most, hogy nehogy úgy járjak, mint egykori kamionszerelő…..
brummada 2017.11.04 03:04:57
Fanatikus kilátóhely vadászoknak ajánlom a Zemplénben, Lászlótanyától keletre magasodó országhatáron elhelyezkedő kilátópontot a Nyerges- hegy gerincén.
indafoto.hu/search/list?search=simple&textsearch=fulltext&photo=&textuser=&textmap=&sphinx=1&text=ol%C3%A1h-r%C3%A9t
Lászlótanya után a kéken (É.K.- felé), kb 1km után a nagy kanyarból balra egy kis völgyszerű vájatban kell tovább menni egy rétre. Innen élesen balra fel a Nyerges- hegyre. Fent elérjük a határköveket és az Északi Zöld túrát. Innen északi irányba kb 1 km- közben is lesz már kilátás, de a vége a legszebb az Oláh rét feletti pont, a távolban Kassa és a Felvidék látszik, nyugati irányban Lászlótanya. Érdemes kora tavasszal menni. Még egy érdekesség, a határkőtől délre van Szlovákia és északra Magyarország- ez azért ritka. Fene a határrajzolgató ízlésükbe, jól felszabdalták a vidéket.
Elhamarkodtuk az ünnepélyes választási átadóról szóló örömhírt, figyelmeztetett a Velencei tó környékén lakó olvasónk. A több mint 800 millió forintból megépített Dinnyés és Velence közötti kerékpárutat hétfőn adták át a helybelileg illetékes kormánypárti…..
brummada 2014.04.01 23:14:06
@Vizslah: A vicc volt hülye.
Nem kívánok nyilvánosan politizálni- legyünk őszinték- a politikai pártokat nem lehet nem utálni. A bringautat már ősszel elkezdték Dinnyés térségében, de pl. arr lennék kiváncsi, hogy az új Velencei strandon áthalad- e majd és hogy lesz rajta korlátozás strandidőben? (mint a régin volt).