Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budavári tűzoltó őrsön egy darab Mercedes Benz 1124-es gépjármű fecskendő teljesít szolgálatot. Szokták még 2000-es „merciként” is emlegetni, ugyanis 2000 literes víztartály található benne. A tűzoltó fecskendő a legáltalánosabban használt tűzoltó gépjármű,…..
A tűzoltók két részes bevetési ruházatot viselnek munka közben, ami láng és sav álló is. A bevetési nadrágnak és kabátnak elég ellenállónak kell lennie, hogy az összes olyan káros anyag ellen védelmet nyújtson amivel munkájuk során találkoznak.   A ruházatot egy…..
Combat Gear Blog Gallet F1SA 2012.05.21 08:00:00
A magyar tűzoltók számára a Gallet F1-es tűzoltó sisak lett rendszeresítve. Az MSA felirat azért található a sisakon, mert már felvásárolták a Gallet céget.   Az F1-es sisak véleményem szerint, az első  tűzoltó sisak volt amit kifejezetten ilyen célra készítettek…..
1867-ben adták át a fogalomnak a Magyar Államvasutak első pályaudvarát a budapesti Józsefvárosi pályaudvart. A kiegyezés előtt Pesten és Budán mindössze három állomás volt üzemben két vasúttársaság kezében. Az Északi Vasút pályaudvarának létesítésére vonatkozó…..
  Írtuk, hogy lesz, aztán, hogy nem lesz. Most épp nagyon nincs NeoCenter átellenben az Europarkkal és egy metrómegállónyira a Köki Termináltól. A Kispestiek Facebook-oldalára felkerült egy rakat fotó a tátongó gödörről. Az a bekukucskálós kutya nagyon cuki, még ha kevés is…..
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..