Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a borvidékeknek az a típusa, amiről mindenki hallott már, de amit tipikusan félreértenek, vagy még inkább nem is ismernek igazán az emberek. Beaujolais ékes példája ennek. Persze Burgundiát sem ismerik kellően az emberek, de ennek nyomós oka van: többnyire elérhetetlenül…..
A Scheller Szőlőbirtokot semmiképp sem lehet azzal vádolni, hogy túl hamar piacra zavarnák boraikat. Sőt, egyesek szerint náluk inkább az a helyzet, hogy Dr. Tóth Sándornak nincs szíve megválni kedvenc boraitól, ezért azok már-már túl sokáig érnek, későn kerülnek palackba és…..
Wizy 2011.06.16 12:30:35
@lackó: egyetértek, tényleg jó volt az a Chardonnay. Meg is jött a kedvem, hogy megkóstoljam a Zöldveltelinit, amit tőled hoztam.
A Művelt Alkoholista Örömborok 2008.07.09 09:47:00
Ímmel-ámmal megpróbálok érvelni, de nem falazok a lólábnak, ahogy Gertrude Stein mondaná: a kedvenc az kedvenc az kedvenc az kedvenc. Vesszen hát a mérték, éljen az elragad! Kedvencek között is legkedvesebb montalcinói borászatom a Lambardi. Minden klappol: kapálható méret,…..
A Művelt Alkoholista Pacsuli 2007.07.31 19:51:00
Az illatos fajtákhoz sokan lekezelően nyúlnak. Sokszor nőknek ajánlják őket, miközben a férfiak meg buknak a nők parfümjére. Nem is értem azokat, akiket zavar a többi fajtához képest túlzott illatorgia. Ha valami így természetes és csodás, akkor az inkább különleges…..