Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libra121

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Clinique új alapozója hibátlan bőrt ígér, azonnal. Ez elég bátor kijelentés önmagában, de szerencsére alá is támasztják érvekkel. Az iszonyatosan hosszú nevű Repairwear Laser Focus All-Smooth alapozóba ugyanis a márka öregedés-visszafordító szérumának (a még hosszabb…..
Sasha végre számunkra is elérhető árú márka arca lett, így nem kell a vidám, színes és bohém hangulató őszi katalógus után úgy sóvárognunk, minta soha nem lehetne a miénk. A Reserved egyre jobb kollekciókkal és kampányokkal áll elő évről évre. A lengyel márka…..
Mivel én ma megtaláltam az álom pink táskámat miközben szörföltem a neten, gondoltam összegyűjtök nektek egy párat, hogy ti is kiválaszthassátok a kedvenceteket. Alapvetően nem szeretem a rikító színeket, de ez a Balenciaga táska már fotón is annyira gyönyörű, hogy úgy…..
Alapvetően sosem vágytam Emilio Pucci ruhadarabokra, de most teljesen beleszerettem egy darabba az őszi-téli kollekcióból. Nem igazán Pucci-s, lehet hogy ezért is tetszik. Több nemzetközi oldalon is osztrák-magyar motívumként idézik az arany mintát a ruhán, ami egyébként…..
libra121 2011.08.23 09:49:11
OurFashion MAC Me Over! 2011.08.22 17:01:00
A MAC pár hónapja egy versenyt hirdetett, melyben megkérdezték a vásárlóiktól, rajongóiktól, hogy számukra mit is jelent a MAC. A több ezer jelentkezőből -akik videókat és képeket töltöttek fel magukról- hatot választott ki a MAC kreatív igazgatója, James Gager. A…..
libra121 2011.08.22 19:09:11
OurFashion Álom a lábadra 2011.07.29 10:45:00
Magas sarkú cipőt venni nem különösebben nagy feladat. Annál nehezebb azonban olyat találni, ami nem csak 5 percig kényelmes és nem töri véresre az ember lábát néhány órás viselés után sem. A legenda szerint a drága, designer cipők olyanok, mintha viselőjük felhőkön járna,…..