Regisztráció Blogot indítok
Adatok
u4hgn

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetek egyik legjobb reklámakciójába futottam bele ma reggel munkába menet a Nádor utcában. Azonnal felfigyeltem a szokatlanul üres parkolókra, furcsa látványt nyújtottak így reggel. Aztán közelebb érve feltűnt, hogy valójában nem üresek, csak éppen autók helyett…..
Centi vastag olajsár a második olajcsere után: úgy tűnik, a nyújtott szervizperiódus csak arra jó, hogy az autó kibírja a garanciaidő végéig. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Működött a waw-faktor, több ezren figyelték szájtátva Los Angeles egyik alternatív fesztiválján, amint egy emeletnyi magas kerékpár szeli át a várost. A hetekben tartott CicLAvia fesztivál fő látványosságát Richie Trimble szolgáltatta, amikor felmászott a 4,5 méter magasan…..
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
Vélhetőleg a jelenség nem kirázólag a címben említett láncra vonatkozik, hiszen minden import déligyümölcsöt agyonkezelnek, hogy ne rohadjon szét, amíg ideér, és jobban nézzen ki, mint amikor leszedték. Erre a citromra viszont rá is írták: A Penny Marketben megvettem 3 db…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
u4hgn 2013.03.21 22:19:32
@Leonard Zelig: Nem, egész egyszerűen vannak dolgok, amiket nem szabad hagyni. Például hogy ez a "valami" idejárjon emberkedni. Mondjuk egy BMW-vel. Vagy egy Hummer-rel. Ha érted mire próbálok utalni. "Magyar szokás"ozni meg proli szokás.
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
u4hgn 2013.03.16 09:51:38
@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: végülis teljesen rendben van ami történt, nem? Ez a normális, tehát jövőre is számíthatunk ilyenre, ezen javítani már nem akarnak. Mi furcsa is lenne abban, hogy többszáz autó összetörik egy nap alatt (fél családi vagyon), tízezernél többen autóban éjszakáznak egy hóviharban a puszta közepén. Azért megnéztem volna, hogy kimész a dugóba és elkezded magyarázni a 16-20 órája ott fagyoskodó embereknek, hogy "nem is lett semmi bajotok, mi a probléma?" Az, meg hogy nem halt bele "csak" 1 ember, csak a szerencsének köszönhető, Pintér Sanyának meg a Vakondinak a legkevésbé sem volt ehhez köze.
u4hgn 2013.03.16 09:54:43
@kamasuka: Nem mondták be előre, hogy ne induljanak el. Azt mondták havazás lesz, ennyi. Szép is lenne, ha senki nem ülne autóba, csak mert esik a hó. Mi lesz a következő, esőben se menjünk sehova?
u4hgn 2013.03.16 11:04:05
@kamasuka: Hát baromira néztem én is az időjárás-jelentéseket, és semmi nem volt hogy ne menjetek sehova. Havazás és szél lesz, ennyi volt. Köpönyeg és barátainak pedig már rég nem hiszek, mert idén télen kéthetente jelentették be Blikk színvonalon a "soha nem látott havazást", innentől nem veszem őket komolyan. Az illetékesek meg igenis zárják le időben az utakat, ha szükség van rá. Aki kifizeti az autópályát az talán elvárhatja, hogy némi szolgáltatást és biztonságot kapjon érte, vagy ha erre képtelenek, akkor legalább szóljanak b+, ne menj fel, mert szarunk letakarítani az utat, csak a pénzed kellett. A kommunikáció egészen az utolsó órákig nulla volt. Aztán jönnek a fideszes okostojások, és elkezdik egymás vállát veregetni a tv-ben. De mindegy is, hogy mi itt ketten mit beszélünk erről, ez egy szép nagy blama volt a kormánynak, és ezen már ők sem tudnak változtatni. Sok fidesz szavazó ragadt be a hóba, de kifelé jövet már kevesen voltak, ha érted mire gondolok.
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
u4hgn 2013.03.15 20:07:15
@Androsz: Valóban ismeretlen számomra a parancsnok fogalma, de ez most talán mindegy is. Viszont: ha már nem bírják pucolni az utakat, mert "elment a hótoló, mögötte meg újra felépült a 3 méteres hófal", és mert nem futja 20km-enként egy tisztítóautót végigküldeni az autópályán az útdíjból, akkor már legalább zárják le időben az utat, nekik jobban kell tudniuk, hogy mikortól járhatatlan, és ne azokat hibáztassák, akik Amudsen sarkexpedíciójánál gyengébb felszereléssel szándékoznak elutazni a nagymamához. Előzetes figyelmeztetés pedig nem volt, legalábbis nem komolyabb, mint amit minden két hétben elő szoktak adni az rtl-en, hogy soha nem látott szibériai havazás jön, aztán esik 2cm hó, aminek következtében később mindegy mit mondanak, senki nem veszi figyelembe. Pintér "3 méteres hófal" Sándornak meg még van képe beszólni a pógároknak.
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
Könnyebb, mint gondolnák. Piactérképezésünk napi szintű, ilyenkor át-átnézzük a legforgalmasabb hazai használtautó-oldalt, jó tudni, minek mennyi az ára, hiszen - többek között - rengeteg használtautó-vásárlással kapcsolatos kérdés fut be hozzánk és különben is: a piac…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Alaphangon semmi problémám a bankokkal. Majdnem ugyanolyan szereplői a piacgazdaságnak, mint például a fogkrémgyártó cégek. Céljuk a lehető legnagyobb profit elérése, az pedig, hogy mennyire kurvulnak el, a szabályozók felelőssége. Van persze egy különlegességük: jól működő…..
Ahogy tavaly, úgy idén is megvizsgáltuk a három nagy országos tévé híradóját, hogy kiderüljön, mennyire kiegyensúlyozottan tudósítottak az '56-os ünnepségekről. Összességében sokkal pozitívabb a kép, mint egy évvel ezelőtt, de nézzük csak sorban. m1: vizuális trükkök…..
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...